Torsby Solängsväg 14K

Bilder

  • Såld!

Torsby Solängsväg 14K , Torsby , VÄRMDÖ

Unikt livsstilsboende på egen strandtomt i sydväst-läge endast 30 minuter från Stockholm. Vackert skärgårdshus där stor möda har lagts på arkitektur, design och materialval. Allt är av yppersta klass och sjöutsikten hänförande. 5 rok, 133 kvm, rymligt varmförråd och ca 1000 kvm tomt med sol från morgon till kväll. Härliga omgivningar som erbjuder badstränder, båtbryggor, lantgårdar, ridanläggningar och en underbar skärgårdsnatur. Nära bra skolor och service. Goda kommunikationer.

133 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 990 kr exkl drift (värme, vatten och hushållsel)
Typ:
Parhus
Boarea:
133 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
5
Byggår:
2017
Driftskostnad:
1 876 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

133 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till detta toppdesignade skärgårdshus beläget på egen strandtomt i sydväst-läge. Stor möda har lagts på arkitektur, design och materialval. Allt är av yppersta klass. En unik idyll, ljuvligt livsstilsboende, endast 30 minuter från Stockholms puls. Nära bra kommunikationer och service. Närhet till badstränder, båtbryggor, lantgårdar och ridanläggningar.

Entréplanet inrymmer sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Påkostat duschrum, tvättstuga med groventré och en välkomnande entréhall. Den glasade trappan till övervåningen är ett designsmycke i sig. Köket är välutrustat med integrerade maskiner. Stänkskydd och arbetsbänk i Carraramarmor. Duschrummet känns lyxigt och är helt klätt i marmor. Marmorgolv i tvättstugan och slipad ljusgrå kalksten i entrén. I övrigt vitpigmenterad mattlackad ekparkett, breda golvtiljor. Vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Stora glasade partier gör att man nästan överallt i huset kan njuta av sjöns vattenspegel.
Övre plan har 3 ljusa sovrum, allrum och badrum. Master bedroom har hänförande sjöutsikt och likaså allrummet. Badrummet är helt klätt i Carraramarmor och präglas av lyxig hotellkänsla.

Fakta utrustning: Integrerade Sonoshögtalare, Led-spottar och brandvarnare. Kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och micro från Siemens. Spisfläkt med kolfilter. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Frånluftsvärmepump från Nibe. Allt från 2017. Alla blandare från Tapwell i krom. Sanitetsporslin från Duravit. Handdukstork i båda badrummen från Margaroli. Alla fönster från Elitfönster och skjutdörrspartier från Hajom. Fastigheten är utrustad med fiber och tele, TV och data levereras via dubbla RJ 45 uttag i samtliga rum.

Byggnad

Byggnadstyp

Parhus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme, Nibe frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

22 516 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 000 kr
VA: 6 000 kr
Väg, samf: 4 516 kr

Tillträde

Omgående

Övrigt

Rymligt fristående isolerat varmförråd
50 kvm trädäckad terrass
Uppfart med gott om plats för 2 bilar
Ca 1000 kvm privat strandtomt i sydvästläge

Förening

Namn

Brf Torsby 12

Om föreningen

I föreningen finns fyra parhus samt fyra fristående hus. I föreningen finns 12 st lägenheter och byggåret är 2016/17. Samtliga bostäder får tillgång till parkeringsplats/er med motorvärmare och förråd.

Föreningen deltar i gemensamhetsanläggningen Torsby GA:1 som förvaltas av Torsby samfällighetsförening. Samfälligheten hanterar anläggning, underhåll och drift av vägar, belysning, bad- och lekplatser, parkeringsplatser, bollplan och grönområden. Avgiften för 2017 uppgår till 4516 kr/per hushåll i bostadsrättsföreningen.

Om området

Torsby

Torsby ligger naturnära på Värmdö strax norr om Hemmesta. Här är det närhet till sköna havsbad, båtbryggor och natur. I detta område händer det mycket just nu. V/A har precis kommit. Cykelbana och trottoarer med belysning är färdigställt. Totalt ingår 304 fastigheter, både permanent- och fritidsboende. Samfälligheten har stora egna markområden som omfattar bl.a 2 badplatser, en vid Torsbygården en vid Sjöviksbadet. Vid Sjöviksbadet har samfälligheten en stuga som man kan hyra för möten och kalas. Området har också en stor fotbollsplan och festplats och det finns möjlighet till båtplats vid samfällighetens båtbryggor. I Torsby kan man leva en lantligt skärgårdsliv men har ändå närheten till service och kommunikationer.

Kommunikation

Buss 474 kommer inom kort att ha sin slutstation här vilket kommer att korta restiden till Slussen. Nu tar du dig till Slussen på ca 45 minuter med buss 438.

Närservice

Ca fem kilometer till Hemmesta som är det närmaste Centrummet.Vidare cirka sju kilometer ligger kommunens centralort Gustavsberg.

Hemmesta har ett centrum bestående av Konsum (där Posten numera finns), frisör, pizzeria, Hemmestaloppis och en indisk restaurang. Dessutom finns en mindre galleria bestående av ett hus med några butiker.

Karta

Hör av dig till Siw Rönnberg för mer information!

Siw Rönnberg

Siw Rönnberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-558 00 91

siw.ronnberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad