Publikvägen 13

Bilder

  • Såld!

Publikvägen 13 , Gustavsberg Farstadal , VÄRMDÖ

Välplanerad 3,5:a med generösa ytor. Soligt sydväst-läge, gott om fönster. Ljust och välskött, bara att flytta in. 60 kvm privat trädgård/uteplats bjuder på en härlig radhuskänsla och odlingsmöjligheter. Här finns tre sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, rymlig klädkammare och stort vindsförråd. Välutrustat kök och badrum. Ingen kö till parkeringsplats. Fastigheten är byggd 2009 och belägen i trevliga Farstadal med närhet till buss, service och hamn.

82 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
4 341 kr inkl värme, kallvatten och TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
Bv, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1313
Byggår:
2009
Driftskostnad:
600 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna mycket trivsamma och väldisponerade 3,5:a med generösa ytor och härlig solläge. Den stora, fina uteplatsen med sten och gräsmatta och odlingslådor inramad med grönskande häck ger lägenheten en härlig radhuskänsla. Den öppna planlösningen, de vitmålade väggarna och det stora antalet fönster i gör lägenheten extra ljus och trivsam. Genomgående ekparkett i hela lägenheten.

Köket är stilrent med grått kakel, grå arbetsbänk och har direktkontakt med den rymliga matplatsen. Kyl, frys, varmluftsugn, diskmaskin och micro från 2009. Det ljusa vardagsrummet har utgång till den privata trädgården. Tre fina sovrum varav ett är lite mindre. Välkomnande luftig hall med bra förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare och garderober. Helkaklat badrum i grått och vitt med golvvärme och handdukstork, tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare från 2009.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

Bv av 4, hiss finns

Avgift

4 341 kr inkl värme, kallvatten och TV

Driftskostnad

7 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
VA: 2 400 kr

Andel i föreningen

3,13809%

Andel av årsavgiften

3,13809%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2009

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 september 2012
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

60 kvm privat trädgård med stensatt uteplats tillhör lägenheten.
Rymligt vindsförråd 3,50x2,30 m
Parkeringsplats finns att hyra

Förening

Namn

Brf Siena

Om föreningen

Brf Siena består av tre flerbostadshus med totalt 36 bostadsrätter och är den fjärde etappen av sex med bostadsrätter som är byggd i Farstadal av JM.

I månadsavgiften ingår kallvatten. Varmvatten debiteras respektive lägenhet i efterskott utifrån faktisk förbrukning.

Pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp (ca 443 kr/pant) betalas av köparen. Överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp (ca 1.107,50 kr) betalas av köparen.

För mer information se gärna föreningens hemsida: www.brfsiena.se

Antal lägenheter

36

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till ComHem. Kabel-TV (basutbud) ingår i månadsavgiften. Bredband tecknas av respektive lägenhetsinnehavare.

Parkering

Föreningen disponerar 36 parkeringsplatser varav 34 har eluttag för motorvärmare. P-plats med el kostar 350 kr/mån och p-plats utan el kostar 275 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Intill fastigheten ligger en gemensamhetslokal "Villan" som kan bokas av alla bostadsrättsföreningarna i Farstadal. Där finns festlokal, relaxavdelning och två övernattningsrum. Det finns ingen gemensam tvättstuga i Brf Siena.

Om området

Gustavsberg Farstadal

Välkommen till framtidskvarteret Farstadal!

I gemytlig bruksmiljö invid Farsta Slottsvik färdigställde JM år 2007 de första flerfamiljshusen i Farstadal. Kvarteret har sedan dess växt och omfattar nu flera etapper av moderna och luftigt placerade flerfamiljshus med grönskande inbjudande innegårdar. Huset på Publikvägen stod klart för inflyttning år 2009. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuter avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshållplats Idrottsvägen alt 300 meter till busshållplats Villagatan med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Tätare trafik under rusningstider. "Lokalbussen" går under dagarna mellan sträckan Gustavsbergs Centrum och Brunn.

Närservice

I Gustavsbergs centrum finner du bland annat apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning mm.

Karta

Hör av dig till Siw Rönnberg för mer information!

Siw Rönnberg

Siw Rönnberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-558 00 91

siw.ronnberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad