Väderkvarnsvägen 32

Bilder

  • Såld!

Väderkvarnsvägen 32 , Gustavsberg Kvarnberget , Värmdö

Parhus med soligt högt läge om 163 kvm och med allt du behöver runt knuten. Här bor du ett stenkast från kommunikation, matbutiker, idrottsanläggningar, skolor osv vilket gör läget till toppläge. Fastigheten bjuder på sjöutsikt, en lättskött tomt med stora terrasser med sol från morgon till kväll. Boendet är mycket yteffektivt med all komfort du kan behöva. Välkomna att titta in!

163 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
163 kvm
Biarea:
16 kvm
Tomtarea:
343 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
1 975 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

163 kvm

Biarea

16 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna att bli hänförda av ett av Gustavsbergs mest attraktiva sjönära parhus med exklusiva materialval och en stil som skapar habegär.
På en lugn återvändsgata med utsikt över Farstavikens vattenspegel och Gustavsbergs hamn ligger detta vackra boende insynsskyddat och inbäddat i grönska. Huset kännetecknas av vackra materialval, härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier, hög funktionell standard och en mycket bra planlösning. Här finns gott om plats för den stora familjen att förverkliga sitt drömboende.
Altaner och trädgård ligger ombonat och insynsskyddat i en härlig privat miljö.
Framsidan bjuder på frodig gräsmatta och stenbelagd altan som badar i södersol. Här finns två stora förråd för förvaring av fritidsutrystning och trädgårdsredskap. ( https://vimeo.com/268380666/90d925661d )Via en trappa når vi baksidan av huset som även den badar i sol från tidig morgon till sena kvällen då solen går ner i viken.

Entrén har gott om plats för skor och avhängning av ytterkläder. I direktanslutning till hall och allrum ligger det stora lyxiga badrummet med dubbeldusch, dubbel kommod och ett praktiskt walkin closet i anslutning till badrummet. Vidare finns det två stora sovrum, allrum som genom ett skjutdörrspartie kan bli ytterligare ett sovrum. Alla rum är mycket vackra och det är en fröjd att få gå runt i detta vackra välplanerade hem med stora fönster med optimalt ljusinsläpp.

Plan två har allt man behöver så som matsal, vardagsrum med härliga fönster i direkt söderläge. Kök i vitt som är lättarbetat med guldfärgad betongvägg mellan bänkskiva och köksskåp.
En mycket uppskattad plats på detta våningsplan är bardisken in mot köket. Platsen blir ett naturligt häng för alla gäster och familjemedlemmar. Vidare finns sovrum /kontor och ett snyggt badrum.

Från matsal har man direkt access till en magiska baksida med stort trädäck omgärdat av vacker häck. På trädäcket kan man sitta och njuta av kaffet i soluppgång och solnedgången samtidigt som blicken vilar över viken där måsarna skriker, här får man ro i själen. Trädgården är mycket välplanerad med gott om plats för lek, gräsmattan är lättskött.
Ett stenkast från huset finns en klippa där familjen ofta tar en fördrink eller en fika. Det är något magiskt med att sitta högst upp på toppen och bara njuta av den vidunderliga utsikten.
Detta vackra hus och magiska plats måste både ses och upplevas.

Byggnad

Byggnadstyp

Parhus, 2 plan

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 augusti 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Tr��
Fasad: Trä
Fönster: 2+1 isolerglas + 1-glasruta
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:383

Övriga byggnader

Carport med laddningsstation för elbil
7 kvm isolerat förråd

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

23 704 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 115 kr
VA: 8 949 kr
Renhållning: 3 140 kr
Väg, samf: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 774 000 kr, varav byggnadsvärde 2 116 000 kr

Summa pantbrev

4 770 000 kr

Tomt

Areal: 343 kvm
Tomttyp: natur/trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Högt belägen lättskött tomt med hänförande sjöutsikt och sol fram till sen kväll.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Gustavsberg GA:2, GA:35, GA:39
Last, Officialservitut: Vattenledning, 0120-06/116
Inskrivning, Nyttjanderätt område, 06/66934
GA2, Nyttjanderätt område, officialservitut vattenledning
GA35:och GA39 gemensamhetsanläggning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Gustavsberg Kvarnberget

I hjärtat av Gustavsberg, i skärgårdskommunen Värmdö, ligger Kvarnberget. Det reser sig ovan hamnen längst in i viken strax söder om centrum. Bostadskvarteren ligger inom Gustavsbergs äldre bebyggelse med bruksgator från 1880-tal till 1920-tal. Husen är placerade i naturen mellan berghällar och vackra gamla ekar i ett lugnt och trivsamt område nära service, kommunikation, skola och en levande hamnmiljö.
150 meter till centrum med all service och bra bussförbindelse, ca 20 min till Slussen. Kortare promenad till Gustavsbergs hamn med promenadstråk, båtar, caféer och restauranger. Här finns möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb).

Kommunikation

När du vill åka in till Stockholm finns det mycket goda förbindelser med direktbussar som i egen fil tar dig till och från Slussen på drygt 20 minuter.

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad