Maja Snis gata 6 BV

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Maja Snis gata 6 BV , Porslinskvarteren , Värmdö

Stor yteffektiv nyproducerad 4:a med radhuskänsla. Bra öppen planlösning, två stora härliga uteplatser i bästa solläge. Barnvänligt område med närhet till allt. Alla materialval är påkostade och inget är lämnat åt slumpen. Välkommen att trivas i populära Porslinkvarteren!

102 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 262 kr inkl värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
102 kvm
Våning:
Bv, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51001
Byggår:
2018

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

102 kvm

Rumsbeskrivning

Modern och välplanerad lägenhet med öppen planlösning, härligt ljusflöde och två badrum. Hög mysfaktor mitt i populära Porslinskvarteren vid Gustavsbergs Hamn med närhet till förskola, affärer och kommunikationer. Stenlagd uteplats mot grön och trevlig innergård. Nyproduktion när den är som bäst. Öppen planlösning med bra planering och hög standard. Stilrena och påkostade materialval med sobra färger som skapar en bra balans och skön känsla. Här finns verkligen allt man kan önska sig runt knuten, grönområden, strandpromenader, närservice, kaféer och restauranger. Bra kommunikationer nära bussar, infartsparkering och affärer. Genomgående bra planlösning med öppna sociala ytor och stora rum med bra förvaring.

Hall
Stor och välkomnande hall och entré med bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för den stora familjen. Hallen öppnar upp mot övriga rum på ett trevligt sätt genom korridor.

Vardagsrum
Ljust och trevligt vardagsrum med sociala ytor i öppen planlösning mot kök. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med gott om plats för alla behov och önskemål. Plats för stort matbord, soffa och TV-hörna. Öppna ytor för trevligt umgänge. Målade väggar i vitt och 3-stav mattlackat ekparkett på golvet.

Kök
Trendigt och välplanerat arbetskök med påkostade materialval med möjlighet till köksö för bra förvaring och skönt häng. Praktiskt och funktionellt med genomtänkt placering av vitvaror i rostfritt med stor kyl och frys samt infällda ugnar och nedfälld induktionshäll. Tidlöst och fräscht med vita köksluckor från Marbodal och vitt blankt kakel som stänkskydd som snyggt bryter av mot laminat bänkskiva i antracitgrått. Stora och bra avlastningsytor och härligt ljusflöde från stort fönster. Målade väggar i vitt och 3-stav mattlackat ekparkett på golvet.

Master Bedroom
Stort och välplanerat sovrum i ostört läge med access till den trevliga uteplatsen. Bra garderobslösning för förvaring och gott om plats för ytterligare förvaring. Vitmålade väggar och 3-stav mattlackat ekparkett på golvet.

Sovrum 2
Välplanerat och trevligt sovrum med bra ytor för lek, förvaring och säng. Målade väggar i vitt med 3-stavs mattlackat ekparkett på golvet.

Sovrum3
Välplanerat och bra sovrum med bra ytor som skapar möjligheter efter behov. Sovrum, arbetsrum eller förvaring. Målade väggar i vitt med 3-stavs mattlackat ekparkett på golvet.

WC/Bad
Stort och påkostat WC/Badrum med komfort värmegolv. Bra ytor med dusch och tvättmaskin samt tumlare. Perfekt anpassat för den aktiva familjen med höga krav på funktion. Påkostade materialval med kommoder, spegel och badrumsskåp. Genomgående tidlösa och moderna materialval så som blandare med helkaklade väggar i vitt och gråsvart klinker på golv.

WC/Dusch
Trevligt och fint badrum med toalett och takdusch. Påkostade materialval även här.

Förvaring
I lägenheten finns extra bra förvaring genom klädkammare/förråd. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

Bv av 5, hiss finns

Avgift

5 262 kr inkl värme och vatten

Kommentar

Kontakta mäklaren för driftkostnader av denna lägenhet.

Andel i föreningen

0,9578%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 juni 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 62 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:487

Övriga byggnader

Till lägenheten tillhör ett förråd med gott om plats av förvaring

Övrigt

Två stora uteplatser belagda med gräsmatta och betongplattor. Båda har gott om plats för loungemöbler och ev lekutrustning för barn. Uteplatsen i nordöst är ca 40kvm stor och är avskärmad med skärmar och i framtiden även med buskar. Uteplatsen mot söder vetter mot gångväg och är ca 28kvm stor.

Förening

Namn

Brf Ranka

Om föreningen

Fastigheten är under uppförande med JM som byggherre. Föreningen består av 132 lägenheter. Det finns förråd till varje lägenhet. Det finns även en gemensamhetslokal och ett övernattningsrum som kan hyras av föreningens medlemmar.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i de gemensamma sopkassunerna för hushållsavfall, komposterbart och tidningar placerade på Maja Snis gata eller i miljörummet med ingång från Ursula Printz gata.

Avgift för varmvatten debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till Telia Triple Play, vilket innebär att digital-TV basutbud, bredband och telefoni är inkluderat i angiven avgift på 220kr/mån. obligatoriskt tillägg till föreningen.

Parkering

Totalt finns det 104 garageplatser samt MC-platser i föreningen.
Det går att hyra garageplats för 850 kr/mån. Det finns några platser med eluttag och dessa platser kostar 1.300 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Om området

Porslinskvarteren

Gustavsbergs Porslinskvarter är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv och många intressanta byggnader. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert som det är redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och strandpromenad. Här finns också gästbrygga för båtburna gäster och möjlighet till egen båtplats. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark, förstklassig ridskola och Gustavsbergsbadet. I området finns bra service, skolor och förskolor.

Kommunikation

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Hamn där det finns vårdcentral, apotek, tandläkare, gym, kvartersbutiker m.m. Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik.

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad