Björnskogsvägen 34

Bilder

  • Såld!

Björnskogsvägen 34 , Gustavsberg Lugnet , VÄRMDÖ

Högst upp i huset finner vi denna ljusa lägenhet med nybyggd balkong i soligt söderläge. Väldisponerade ytor med sovalkov i vardagsrum, kök med matplats och helkaklat badrum. Mysig innergård med stora gräsytor, grillplats och sittgrupper. Här bor du nära naturen och bara ett stenkast från busshållplatsen.

40,6 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 676 kr inkl värme, VA, kabel-tv, bredband och IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40,6 kvm
Våning:
3
Byggår:
1965
Driftskostnad:
200 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

40,6 kvm

Rumsbeskrivning

Toppläge högst upp i huset med fri vy över den härliga trädgården! Här kan du njuta av solen hela dagen på den fina balkongen som är inglasad för maximal komfort. Här bjuds på 60-talscharm med platsbyggda skåp i kök och hall och ett modernt badrum med egen tvättpelare. Ett yteffektivt och prisvärt boende i trivsamt område med stora, grönskande gårdar mellan husen och närhet till bussen. Välkommen på visning!

Hall med avhängningsplats och fyra platsbyggda garderober och linneskåp med överskåp. Vita väggar och ljust laminatgolv.

Fräscht badrum med vita helkaklade väggar och ljusgrå klinker med golvvärme. WC, handfat, handdukstork och dusch med glasvägg. Tvättmaskin (2016) och torktumlare.

Kök med bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda skåp och matplats för ca 5-6 personer. Vita väggar och ljust laminatgolv. Vit skåpsinredning i originalutförande, vitt kakel och rostfri diskbänk. Utrustningen består av spis, kyl/frys och diskmaskin av mindre modell (2018).

Vardagsrum med lättmöblerade ytor och en avskild sovalkov med plats för dubbelsäng. Vita väggar med gråblå fondparti och parkettgolv.

Från vardagsrummet finns en nybyggd balkong med härligt solläge och fin utsikt över den grönskande gården.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 676 kr inkl värme, VA, kabel-tv, bredband och IP-telefoni

Driftskostnad

2 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,695%

Andel av årsavgiften

0,76%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1965

Uppvärmning

Vattenburen värme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2009
Energiprestanda: 85 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ösby 2:70

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd (ca 6 kvm).

Förening

Namn

Brf Matrosen

Om föreningen

Föreningen består av fyra flerbostadshus med totalt 72 lägenheter med adress Björnskogsvägen 22-38. I föreningen finns tvättstugor (i nr 24 och 36), cykelförråd och bastu (i nr 28). Det finns en härlig grönskande gård med stora gräsytor, fruktträd, lekplatser, utemöbler och grillplatser. Partytält finns att låna för t ex barnkalas. Möjlighet att hyra odlingslott finns.

Föreningen har god ekonomi och man har inte planerat någon avgiftshöjning i dagsläget. Man håller på att installera frånluftsåtervinning till bergvärmen och det beräknas bli klart under sommaren.

Utförda renoveringar under senare tid:
2014 - Renovering tvättstuga, pergola, staket och lekytor
2013 - Byte av källardörrar samt byte av värmepump och el i pannrum
2012 - Bytt ut en tvättmaskin och två torktumlare, byte av expansionskärl
2011 - Renovering av trappor och räcken
2010 - Dränering och nya planteringar
2009 - Stamspolning, målning utemiljö och pannrum, utbyte av ventilationssystem och spiskåpor, polering av trappor och installation ny kabel-TV
2008 - Asfaltering av p-platser, målning av trästaket och takdetaljer
2007 - Installation av bergvärme, asfaltering av p-platser
2006 - Montering av nya ytterfönster
2005 - Nya entrédörrar, renovering bastu och nya tvättmaskiner
2004 - Värmepumpark, renovering av balkonger och entrétrappor
2002 - Fönster, dörrar och nya staket
2001 - Lekpark
2000 - Installation av panna

För mer information se gärna föreningens informativa årsredovisning och hemsida www.brfmatrosen.se.

TV och Bredband

Kabel-TV finns i fastigheten. Basutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband via Bradbandsbolaget ingår i månadsavgiften.

Parkering

Garageplatser finns för uthyrning (separat kö). Parkeringsplatser finns att tillgå.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

457 kr

Om området

Gustavsberg Lugnet

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk, där man även kan ta sig ett dopp från klipporna. I Gustavsbergs Hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns trevliga caféer, restauranger och båtliv. Lugnet är ett trevligt bostadsområde i norra delen av Gustavsberg med blandad bebyggelse från olika årtionden. Området ligger fint intill naturen med härliga strövområden och grönskande gårdar mellan husen.

Barnomsorg och skolor: I området finns flera riktigt bra förskolor att välja på och populära Munkmoraskolan, som är en mindre skola med ca 130 elever i årskurs F-3. Information om övriga skolor i Gustavsberg: Farstavikens skola har elever i årskurs F-9. De yngre eleverna går på avdelning Ekedal i Höjdhagen och de äldre går på avdelning Kvarnberget i centrala Gustavsberg. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Saltsjö Judoklubb ligger i Lugnet. Promenadavstånd till Gustavsbergsbadet. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns fina motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Bra kommunikationer in till stan. Buss 425 tar dig direkt till Slussen på en halvtimme. Närmaste hållplats är Båtsmannen som ligger ett stenkast bort. Buss 422 tar dig till bussterminalen i Gustavsbergs Centrum, där flertalet bussar avgår regelbundet. För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. I Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) finns caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad