Skänkelvägen 6

Bilder

  • Såld!
  • Inglasad uteplats med skjutdörrar
  • Radhuskänsla
  • Vardagsrum med utgång till inglasad uteplats
  • Gavelläge med stora fönsterpartier
  • Generösa sällskapsytor

Skänkelvägen 6 , Gustavsberg Hästhagen , Värmdö

På entréplan finner vi denna ljusa, trivsamma 3:a om 75 kvm. Går att göra om till en 4:a. Vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till inglasad uteplats och gräsmatta. Helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Fastigheten är byggd 2004. Centralt belägen med busshållplats utanför huset.

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 683 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
nb, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1103
Byggår:
2004
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

Funktionellt, trivsamt och fint boende på populära Skänkelvägen! Bostadsytan är optimalt planerad med stort vardagsrum, bra förvaring och badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Ett bekvämt och lättskött boende i fastighet från 2004 beläget på markplan. Nära till Gustavsbergs centrum och med busshållplats precis nedanför huset. Husen omgärdas av lummig grönska med fina gångar, gräsmattor, fruktträd och naturmark. Välkommen att trivas i Hästhagen!

Inbjudande hall med avhängningsplats, möblerbar yta, garderob och säkerhetsdörr. Vita väggar och ekparkett. Ingång till rymlig klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Kök och vardagsrum är separerat genom en vägg. De stora fönsterpartierna skänker rikligt med ljus. Det finns gott om ytor för lek och umgänge samt en generös matplats med plats för familj och vänner. Från vardagsrummet nås den inglasade uteplatsen med väderstreck åt väster. Inglasningen ger maximal komfort. Uterummet är omgärdat av grönsla vilket ger frihet från insyn.

Väldisponerat kök med gott om skåpsutrymme och arbetsytor. Vit köksinredning från Vedum, bänkskiva i grå laminat, rostfri diskbänk och grått kakel ovan arbetsytor. Spis med keramikhäll (2014), fläkt, diskmaskin (2017) och kyl/frys (LG, 2018), samtliga i vitt utförande.

Stilrent badrum med helkaklade väggar i vitt och ljus klinker med golvvärme. WC, handfat, spegelskåp med belysning och badkar. Praktisk klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp.

Det finns två fina sovrum, som nås från hallen. Båda rummen är rymliga och ligger insynsskyddade. Det ena sovrummet har fönster i två väderstreck och båda sovrummen har ekparkett. Den här lägenheten har ett extra förråd i anslutning till sovrummen.

Det går att göra ett litet extra rum i vardagsrummet för att få ett till sovrum om man vill göra om den till en liten fyra.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

nb av 3, hiss finns

Avgift

4 683 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

2,4348%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 september 2008
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ösby 3:319

Övrigt

Inglasad uteplats med infravärme samt tillgång till gräsmatta

Förening

Namn

Brf Sporren

Om föreningen

Brf Sporren består av 3 flerbostadshus med totalt 45 bostadsrätter med adress Skänkelvägen 2-6. Husen uppfördes 2004 av JM.

Bostadshusen är fräscha med stora rymliga entréer, låsbara postfack samt tidningshållare utanför dörr.

Lägenheternas örrådsutrymmen finns på entréplan. Föreningen har möjlighet att hyra samlingslokal och övernattningslägenhet i grannföreningen.

Välskött förening som trots belägenhet i centrala Gustavsberg har natur och trädgård i fokus. Njut av bilfri gata, luftigt mellan byggnaderna samt praktiska förrådsbyggnader för hushållssopor och avfall, återvinning, cyklar mm.

TV och Bredband

Ansluten till kabelnätet via Comhem. Kabel-TV basutbud och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har P-platser och carportar för uthyrning. P-plats utan el kostar 200 kr/mån, p-plats med el 300 kr/mån och carport 550 kr/mån (kö till carport). Gratis besöksparkering (upp till tre dygn). De ligger precis till vänster på parkeringen och är idag märkt som reserverad.

Renoveringar

Inga planerade renoveringar i nuläget.

Ekonomi

Fastighetens taxeringsvärde är 41 600 000 kr. Föreningen har idag lån på ca 26 800 000 kr. Ingen planerad avgiftsändring i dagsläget. Ekonomisk förvaltning sköts av Fastum UBC Förvaltning.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningen är delägare i gemensamhetsanläggning Gustavsberg GA:40 gällande bl a tillfartsvägen med belysning.

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Välkommen till Hästhagen och Gustavsberg! Hästhagen är ett av Gustavsbergs allra mest centrala områden. Hästhagen präglas, precis som området Höjdhagen, av äldre vacker bruksbebyggelse med anor från Porslinsfabrikens storhetstid. Området präglas vidare av vackra talldungar vid sidan av små backiga vägar omgärdade av öppna uppväxta trädgårdar och naturstråk. Det är den här behagliga balansen mellan bebyggelse och natur som gör Hästhagen till den idyll som området är idag.

Skänkelvägens fina bostadsrättsförening ligger vid Skärgårdsvägen vilket ger närhet till busshållplats och gångväg till Gustavsbergs centrum. Busshållplatsen ligger endast ca 100 m från lägenheten och därifrån går direktbuss (474) förbi centrum och till Slussen och tar ca 25 min. Bussen går var tionde minut. I Gustavsbergs centrum finns det tillgång till all närservice i form av matbutik, banker, apotek, restaurant, tandvård mm. Gustavsberg bjuder även på alla möjliga former av sportverksamhet som t ex gym, tennis och simhall.

Väster om Hästhagen ligger Farsta Slottsvik och Gustavsbergs anrika Porslinsfabriksområde som idag bjuder på ett kulturellt utbud i form av gallerier, restauranger, butiker och muséeum. Farsta Slottsvik bjuder vidare på vackra promenadstråk i skärgårdsnatur och fina uflyktsplatser att picknicka på.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se

Karta

Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte