Rödhakevägen 2, 5 tr

Bilder

  • Såld!

Rödhakevägen 2, 5 tr , Gustavsberg Ösbydalen , VÄRMDÖ

Ombyggd och totalrenoverad 2017. Mycket smakfullt och påkostat, i princip allt är utbytt. Säljaren är själv inredare och har här skapat ett drömboende högst upp i huset bland trädtoppar och himmel. Många fina inredningsdetaljer och platsbyggda lösningar ger bostaden karaktär och charm. Balkong helt utan insyn och med sol hela dagen fram till sen kväll. Från våningens alla rum har man en fantastisk utsikt och ett härligt ljusflöde. Här finns luft och rymd, förvaring och funktion som man inte stöter på i dagens nyproduktion.

84,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 554 kr inkl parkering, värme, vatten och kabel-TV.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84,5 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
261
Byggår:
1991
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

84,5 kvm

Rumsbeskrivning

Genomgående vitlaserat plankgolv i hela lägenheten, platsbyggd förvaring, nybyggt kök och lyxigt badrum. 2 ljusa fina sovrum. Det ena är väl tilltaget och kan delas av till 2 rum.
Kök i öppen planlösning mot sällskapsrum. Bänkskiva i betong, diskho och blandare i mässing från Tappwell, spis med induktionshäll, vitt kakel. Extra bred kyl och frys i rostfritt, platsbyggt skafferi och vitrinskåp. All maskinell utrustning från 2017.
Lyxigt badrum med stora vita kakelplattor och Carraramaror på golvet, inbyggd nisch för flaskor och burkar. Badkar på tassar, beslag och kranar i mässing från Tappwell. Tvättställ i kommod från Duravit. Tvättmaskin från Siemens 2017.

Enkel access till 8 kvm förråd 1 trappa upp, hiss vid entrédörren.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

5 554 kr inkl parkering, värme, vatten och kabel-TV.

Driftskostnad

3 000 kr/år

Andel i föreningen

2,36428%

Andel av årsavgiften

2,41375%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Flerbostadshus

Övrigt

Vindsförråd (ca 8 kvm), nås enkelt via hissen precis vid entrén.
Tvättstuga längst ner i huset.
Parkeringsplats ingår. Motorvärmare 50 kr i månaden.
Gästparkering finns

Förening

Namn

Brf Blå Ros

Om föreningen

Föreningen består av 2 flerbostadshus i 6 våningar. Man upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt och 1 lägenhet med hyresrätt. Det finns en gemensam tvättstuga, cykelrum och bastu i fastigheten.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2013 och 2033. Amortering på föreningens lån sker enligt plan. Under 2014-2015 har följande större underhåll utförts: byte av värmepump, nya lägenhetsdörrar, ny belysning i trapphus samt målning av trapphus.

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband via Bredbandsbolaget. Ingår i månadsavgiften.

Parkering

P-plats ingår i månadsavgiften. Det kostar 50 kr/mån för plats med elstolpe.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Sjö. Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närheten till natur, kommunikationer och service. Skola och förskola finn alldeles intill bostaden. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Sjö, där man även kan ta ett dopp från klipporna.

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan. Inom promenadavstånd finns ridskola som tar emot elever från förskoleålder till seniorer.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca 35 minuter. Närmaste hållplats är Ösbydalen (knappt 200 meter från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum (ca 1,5 kvm) där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Parkering

Här ingår parkeringsplats i avgiften. Mot en kostnad av 50 kr i månaden tillhandahålls motorvärmare. Det finns även ett antal platser avsatta för besökare.

Karta

Hör av dig till Siw Rönnberg för mer information!

Siw Rönnberg

Siw Rönnberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-558 00 91

siw.ronnberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad