Strömstarevägen 28

Bilder

  • Såld!

Strömstarevägen 28 , Gustavsberg Ösbydalen , VÄRMDÖ

Fin marklägenhet med två altaner och lummig trädgård. Bostaden disponeras som en minitrea idag men kan enkelt återställas till en tvåa om så önskas. Belägen i lugnt och barnvänligt område med bilfria gator samt närhet till Ösbyskolan och flera förskolor. Nära till service och kommunikationer.

67 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 507 kr inkl värme, VA och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
nb
Byggår:
1991
Driftskostnad:
792 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till detta trivsamma bostadsområde med lägenheter i rödmålade radhuslängor. Bostaden ligger i markplan och bjuder på väldisponerade ytor. Vid entrén finns ett trädäck med plats för utemöbler. På baksidan finns en stor altan och en lummig trädgård med eftermiddags-/kvällssol. Kvarteret är lugnt och barnvänligt med gångvägar mellan husen och lekplats runt knuten. I närområdet finns flera förskolor och Ösbyskolan ligger knappt en kilometer bort. Bekvämt avstånd både till Gustavsbergs centrum och Mölnviks köpcentrum. Njut även av fina vandringsleder och badplats i Ösby Träsk.

Hall med avhängningsplats och gott om garderober. Vita väggar och rutigt golv i grått och mintgrönt.

Intill hallen finns ett stort sovrum som kan nyttjas som master bedroom eller som rum för syskonpar. Vita väggar och eklaminatgolv.

Vardagsrummet har delats av i två rum för att få ett extra sovrum. Detta går enkelt att återställa om man önskar den ursprunliga planlösningen. Vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och utsikt över altan och trädgård. Gråa väggar med en vitmålad brädvägg som fondvägg och ljust laminatgolv. Sovrummet är smart disponerat och rymmer plats för säng och förvaring. Det finns ett fönster högst upp mot vardagsrummet vilket gör att man får in lite ljus. Vita väggar med vitmålad brädvägg som fondvägg och ljust laminatgolv.

Stort härligt kök med trevlig matplats för ca 6-8 personer vid fönstret. Här finns utgången till altan och trädgård. Vita väggar och ljust laminatgolv. Stilrena materialval med vit högblank skåpsinredning, svart kakel och svart arbetsbänk. Utrustningen består av spishäll, fläkt, vit inbyggnadsugn, kyl, frys och integrerad diskmaskin.

Badrum med fönster, vita helkaklade väggar och ljus klinker med golvvärme. WC, handfat med kommod, dusch med glasdörrar, skåp, tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

nb av 1, hiss finns ej

Avgift

4 507 kr inkl värme, VA och p-plats

Driftskostnad

9 504 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 504 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

1,14801%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

På baksidan finns ett kallförråd.

Förening

Namn

Brf Blå Kontur

Om föreningen

Föreningen består av 7 flerbostadshus i två våningar med 40 lägenheter med egen ingång på Strömstarevägen samt 4 radhus på Blåmesvägen. Totalt 44 hushåll. Föreningen ingår i två samfälligheter (Ösbydalens samfällighetsförening och Blå Konturs samfällighetsförening). Ekonomisk förvaltning sköts av ISS.

I föreningen finns en gemensam grovtvättstuga och samlingslokal. I lokalen finns pentry med kylskåp, glas och porslin. Den är möblerad med soffor, fåtöljer, bord och stolar. Det finns dessutom ett pingisbord och TV. I föreningen finns också ett cykelrum, tre soprum och två redskapsförråd där man kan låna trädgårdsredskap.

Man har inte planerat några avgiftsändringar. Målning av husfasader har skett 2017 och sista huslängan kommer att målas våren 2018. Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida.

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till ComHem. Det analoga TV-utbudet ingår i avgiften. För tillägg av TV, telefoni och bredband kontakta ComHem.

Parkering

Egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Vill man hyra elstolpe kostar det 150 kr/mån. Det finns ett antal gästparkeringsplatser på Strömstarevägens yttre parkering samt några på Blåmesvägens parkering.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närheten till natur, kommunikationer och service. Marken i Ösbydalen har tidigare ägts av Gustavsbergs fabriker (KF) fram till slutet av 1980-talet då kommunen övertog den för att planera för nuvarande bebyggelse. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan ta ett dopp från klipporna.

Barnomsorg och skolor: I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även skatepark, ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca 35 minuter. Närmaste hållplats är Ösbydalen (knappt 200 meter från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum (ca 1,5 kvm) där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad