Rosenbergsvägen 15

Bilder

  • Såld!

Rosenbergsvägen 15 , Ingarö , Värmdö

Välplanerad familjevilla med stort altandäck i sydväst. Huset ligger insynsskyddat med vy över den vackra naturen. Vardagsrum med stora fönsterpartier och rymligt kök. Det finns fyra sovrum och ett allrum som kan göras om till ett extra sovrum. Fridfullt läge med närhet till bad och vackra omgivningar.

150 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
150 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 906 kvm
Byggår:
1992
Driftskostnad:
2 798 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

150 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Välkomnande hall med linneskåp och plats för avhängning. Gul tapet och ljus plastmatta.

Rymligt kök med trevlig matplats vid fönstret som bjuder på fin vy. Dubbla glasdörrar mot vardagsrummet. Blommig tapet och ljus plastmatta. Ljus skåpsinredning (Myresjö kök), brunt kakel, rostfri diskbänk och arbetsbänk i laminat. Utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, spisfläkt, diskmaskin och två kyl/frys (Miele ca 2016).

Härligt vardagsrum med braskamin och stora fönster i två väderstreck. Underbar vy över naturen utanför. En glasdörr leder ut till altanen. Platsbyggda hyllor längs ena väggen. Ljus tapet och parkettgolv.

Det finns två sovrum på detta våningsplan. Det ena rummet har ljus tapet och parkettgolv. Här finns en garderob. Det större sovrummet har fönster i två väderstreck och en klädkammare. Ljus tapet och ljus plastmatta.

Badrum med fönster, ljus våtrumstapet och ljus våtrumsmatta. WC, handfat med kommod, skåp och dusch.

Tvättstuga/groventré bakom köket. Här finns tvättmaskin, torktumlare, rostfri bänk med tvättho, arbetsbänk, städskåp och garderob. Ljus plastmatta.

ÖVRE PLAN:

Stort allrum (går att göra om till extra sovrum) med ljus tapet och parkettgolv. Takfönster i två väderstreck.

Det finns två sovrum som är belägna på gavlarna. Ljus tapet och ljus plastmatta. I båda rummen finns rymliga klädkammare och kattvindar med förvaring.

Badrum med takfönster, ljus våtrumstapet och ljus våtrumsmatta. WC, handfat, skåp och dusch.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump och braskamin

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 november 2017
Energiprestanda: 91 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Liggande betongbalkar på betongplintar
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isolerfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Centraldammsugare finns.

Större renoveringar:
2005: Frånluftsvärmepump installerad

Säljaren har beställd rengöring av taket.

Fastighetsbeteckning

Ingarö-Långvik 1:410

Övriga byggnader

Carport med intilliggande förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 580 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 18 350 kr
VA: 11 100 kr
Renhållning: 1 480 kr
Väg, samf: 2 400 kr
Sotning: 250 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 625 000 kr, varav byggnadsvärde 1 528 000 kr

Summa pantbrev

2 355 000 kr

Tomt

Areal: 1 906 kvm
Tomttyp: naturtomt

Tomtbeskrivning

Mycket lättskött naturtomt som ligger insynsskyddat och gränsar mot allmänning. På baksidan finns ett stort altandäck som delvis är skyddat under tak. På tomten finns en fläderbuske planterad intill huset. I övrigt är det typisk skärgårdsnatur med klipphällar och gran, ljung, blåbär, lingon, smultron och kantareller som växer vilt.

Vatten/avlopp

Egen brunn (borrad 1992). Enskilt avlopp till 3-kammarbrunn, gemensamt med 2 andra fastigheter (Ingarö-Långvik GA:4)

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Ingarö-Långvik GA:4-GA:5
GA:4 Ändamål: Utfartsväg, vändplan och avloppsanläggning
GA:5 Ändamål: Vägar, Förvaltning: Vishamns samfällighetsförening

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Lagfartsavgift (stämpelskatt)
Lagfartsavgiften är 1,5% och beräknas på högsta beloppet av köpesumman eller taxeringsvärdet och betalas av köparen. Expeditionsavgift på 825 kr tillkommer.

Pantbrevskostnad
Om fastigheten skall belånas och befintliga pantbrev inte räcker till får man ta ut nya pantbrev. Kostnaden för detta är 2% av pantbrevsbeloppet. Expeditionsavgift tillkommer.

Under dokument och länkar finns viktiga informationsblad som du som köpare bör ta del av.

Om området

Ingarö

Natursköna Ingarö - med Brunn som centralort - ligger endast en halvtimme från Stockholms innerstad. Ingarö erbjuder storslagen natur med vackra fjärder, badstränder och härliga strövområden i skog och mark. Utbudet av fritidsaktiviteter är stort och det finns gott om möjlighet till bad och båtliv. Längst ut på Ingarö ligger Björkviks Havsbad och Björnö naturreservat, där man kan njuta av fantastiska sandstränder och orörd natur. I Björkvik finns även den populära restaurangen Bistro Björkvik. Vishamn ligger på den sydligaste delen av Ingarö. Området är mycket naturskönt med stora skogar och vackert skärgårdslandskap. Det finns möjlighet att ta ett dopp från klipporna i närbelägna Vishamnsviken och barnvänliga sandstränder finner ni i Sandhamnsviken (både på norra och södra sidan). Vishamnsberget bjuder på fantastisk utsikt över såväl Ingaröfjärden och Nämdöfjärden som skogarna i Långvik. Många fågelskådare söker sig hit. Strax norr om Vishamn finns naturreservatet Långviksträsk. Området är unikt med stort djur- och fågelliv och naturen har norrlandskaraktär.

Barnomsorg och skolor: I området runt Brunn finns ett flertal förskolor att välja på. Brunns skola har elever i årskurs F-9. Fågelviks skola har elever i årskurs F-5. Den privata skolan Lemshaga akademi ligger naturskönt och har elever i årskurs F-9. För information om barnomsorg se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Ingarö IF är en stor idrottsförening som erbjuder fotboll, innebandy och friidrott. För den som vill spela golf finns Ingarö Golfklubb med två 18-hålsbanor i vacker skärgårdsmiljö. För övrigt finns gott om möjligheter för inomhussporter och utomhusaktiviteter på Värmdö. I Gustavsberg finns ett modernt äventyrsbad som även erbjuder gym samt ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan. På många ställen i kommunen finns fina motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid.

Kommunikation

Bussen tar dig till Slussen på ca 45 minuter med direktbuss 428x. Närmaste hållplats är Vishamn (knappt 1 km från fastigheten). Från Brunn går buss 429x och 430x. 474 går från Värmdö Marknad.

Närservice

Närmaste centrum ligger i Brunn. Där finns mataffär, bensinstation och pizzeria. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, apotek, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. Gustavsbergs Hamn erbjuder caféer, restauranger, kultur, shopping, vårdcentral och apotek. I Gustavsbergs centrum finns bland annat apotek, systembolag, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär, café och restauranger.

Parkering

Pendelparkering finns vid Brunns skola, Ingarö kyrka och Värmdö Marknad.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad