Hovvägen 14

Bilder

  • Såld!

Hovvägen 14 , Gustavsberg Hästhagen , Värmdö

Välkommen till idylliska Hovvägen och det här radhuset bestående av både entréplan och sluttningsvåning. Nytt kök och badrum samt rymligt och funktionellt med solig altan och trädgård åt sydväst. Belägen centralt nära buss, service, skolor mm

123 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 260 kr inkl värme, VA, TV, bredband
Typ:
Radhus
Boarea:
123 kvm
Biarea:
2 kvm
Lägenhetsnummer:
14
Byggår:
1966
Driftskostnad:
1 166 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

123 kvm

Biarea

2 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in på klassiska Hovvägen och det här rymliga radhuset bestående av både entréplan och sluttningsplan. Njut av uteplats, trädgård och balkong i två väderstreck. Gott om plats för den stora familjen med många sovrum, badrum, tvättstuga samt ett stort nytt kök.

Entréplan:
Entré till hall med plats för upphängning. Direkt anslutning till nyrenoverat kök (IKEA, 2015) med svarta luckor, spots i tak, grå laminatskiva och kakelplattor av italiensk marmor. Gott om förvaring i skåp och lådor, dubbelho samt vitvaror i form av rostfri utsugsfläkt och varmluftsugn, diskmaskin, svart hel kyl och frys, integrerad micro med grillfunktion samt extra bred induktionshäll. Hela entréplanet har nytt grått laminatgolv. Hantverksrenoverat badrum med takfönster för ljusinsläpp, dusch, handfat samt WC. På entréplanet finns ytterligare sammanlagt fem sovrum och ett utrymme för klädkammare. Möjligheten finns att ändra planlösningen för att få ett vardagsrum även på övre plan. Hela golvet på övre plan är nytt efter renovering 2015. Nyinsatta skjutdörrar till sovrummen på entréplanet.

Sluttningsplan:
Slipad och betsad trappa ner till vardagsrummet med två stora fönster ut samt extra förråd under trappan. Vidare består sluttningsvåningen av tvättstuga, moderniserad WC, hobbyrum, utgång till trädgård samt ett stort förrådsutrymme (som ägs av föreningen men nyttjas av radhusägaren). Vid renovering av tvättstugan står föreningen för byte av golvbrunn. Ytskikten står radhusägaren för.

Ny el i hela huset.

Ett rymligt och funktionellt boende med soliga uteplatser!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1,-1, hiss finns ej

Avgift

5 260 kr inkl värme, VA, TV, bredband

Driftskostnad

14 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 6

Andel i föreningen

2,19%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

bergvärme, solpaneler

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 oktober 2008
Energiprestanda: 197 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

I sluttningsvånings inre del finns ett stort förråd som tillhör föreningen men som får användas av lägenhetsinnehavaren till förvaring.

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:17

Övrigt

Radhuset har en liten uteplats på framsidan med morgonsol. En stor altan och liten gräsmatta i västläge med väldigt bra solläge. Dessutom har den även en balkong i västläge.

Förråd hela bakre delen på källarplan.

Förening

Namn

Brf Hoven

Om föreningen

Fastigheten bebyggdes 1966-67 av Gustavsbergsfabriken. Brf Hoven består idag av 54 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Föreningen har god ekonomi med låg belåning. Just nu finns inget beslut om avgiftshöjning. Föreningens bostäder värms upp med hjälp av bergvärme kompletterat med solvärmepaneler (år 2009).

Antal lägenheter

54

TV och Bredband

Fiber (100/100 Mbit/s) och kabel-TV är installerat i fastigheten. Leverantör är Telia. Kabel-TV grundutbud och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Parkeringsplats och garage går att hyra i föreningen. Det finns totalt 22 p-platser och 20 garage. Det finns även 5 uppställningsplatser för lastbilar och husvagnar. P-plats med el (kö) kostar 230 kr/mån, p-plats utan el kostar 120 kr/mån och garage (kö) kostar 250 kr/mån.

Renoveringar

Stambyte är ej gjort. Det finns inga planer på det för närvarande.

Nya entrédörrar i form av säkerhetsdörrar (2017).

Ekonomi

Föreningen har lån på 5 700 000 kr.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Välkommen till Hästhagen och Gustavsberg! Hästhagen är ett av Gustavsbergs allra mest centrala områden. Hästhagen präglas, precis som området Höjdhagen, av äldre vacker bruksbebyggelse med anor från Porslinsfabrikens storhetstid. Området präglas vidare av vackra talldungar vid sidan av små backiga vägar omgärdade av öppna uppväxta trädgårdar och naturstråk. Det är den här behagliga balansen mellan bebyggelse och natur som gör Hästhagen till den idyll som området är idag.

Hovvägens fina bostadsrättsförening ligger lugnt och skönt och präglas av att vara ett område med bilfria vägar och närhet till natur. I Gustavsbergs centrum finns det tillgång till all närservice i form av matbutik, banker, apotek, restaurant, tandvård mm. Gustavsberg bjuder även på alla möjliga former av sportverksamhet som t ex gym, tennis och simhall.

Väster om Hästhagen ligger Farsta Slottsvik och Gustavsbergs anrika Porslinsfabriksområde som idag bjuder på ett kulturellt utbud i form av gallerier, restauranger, butiker och muséeum. Farsta Slottsvik bjuder vidare på vackra promenadstråk i skärgårdsnatur och fina uflyktsplatser att picknicka på.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad