Skyttevägen 27

Bilder

  • Såld!

Skyttevägen 27 , Gustavsberg Munkmora , Värmdö

Trivsam 3:a (möjlig 4:a) med fint gavelläge mot naturen och balkong i sydväst. Solid förening med stora härliga gårdar med grönska, sittgrupper, grillplatser och fina lekplatser. Barnvänligt område nära skola och flera förskolor samt vackra naturområden. Mycket bra kommunikationer med buss intill huset.

82,3 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 788 kr inkl. värme, VA, hushållsel, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82,3 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
18
Byggår:
1969

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82,3 kvm

Rumsbeskrivning

Välvårdad trea med toppläge längst upp i området mot naturen. Här bjuds på generösa sällskapsytor, balkong och vacker utsikt över gårdsmiljö och skogsområde. Möjlighet finns att göra om bostaden till en 3,5:a-4:a genom att skapa ett rum av klädkammaren och en del av vardagsrummet. Solid bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter som inkluderar även hushållsel, TV och bredband. Trivsamt område med stora, grönskande gårdar mellan husen och närhet till bussen. Fina lekplatser och närheten till vacker natur, förskolor och skola gör att området är populärt bland barnfamiljer. Varmt välkomna på visning!

Hall med avhängningplats och plats för förvaringsmöbler. Här finns ett linneskåp och ett städskåp. Ljusa väggar och mönstrad plastmatta.

Badrum med fönster, ljus våtrumstapet och ljus våtrumsmatta. WC, handfat med kommod, spegelskåp, badkar och tvättmaskin (dec 2017).

Båda sovrummen är rymliga och har egna klädkammare. Ljusa tapetserade väggar och ljust linoleumgolv. Från ena sovrummet nås balkongen som ligger i soligt sydvästläge mot den fina gården.

Vardagsrummet bjuder på generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier i två väderstreck. Fin utsikt över naturen utanför. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbler om så önskas. Möjlighet finns också att skapa ett extra sovrum genom att dela av rummet (se alternativ planlösning). Ljusa tapetserade väggar och vacker stavparkett.

Trivsamt och väldisponerat kök med matplats för ca 6 personer. Ljusa väggar och eklaminatgolv. Ljusgrå skåpsluckor, mörkt kakel ovan arbetsytor och bänkskiva i massiv ek. Utrustningen består av spis, spisfläkt med kåpa i rostfritt utförande, diskmaskin, mikrovågsugn, kyl och frys.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 788 kr inkl. värme, VA, hushållsel, kabel-TV och bredband

Kommentar

Kostnad för hemsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

0,479%

Andel av årsavgiften

0,48%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 januari 2009
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Förening

Namn

Brf Munkmora

Om föreningen

Föreningen består av 11 bostadshus med 239 bostadslägenheter. Husen byggdes på 60-70 talet. Mellan husen finns stora, fina gårdar med lekplatser, sittgrupper och grillmöjligheter. I föreningen finns bastu, samlingslokal och hobbylokal. Det finns även tre tvättstugor som ligger i port 3, 16 och 17.

År 2005-2006 genomfördes en större renovering av husen med ny isolering, ny fasad, ytterbågarna i fönstren byttes och balkongerna byggdes ut.
Samtliga trapphus renoverades 2007. Taken har renoverats 2017. Man har inte planerat något stambyte inom de närmaste 5-10 åren då rören istället spolas kontinuerligt. Månadsavgiften har höjts med 3% från januari 2018 samtidigt som VVS-fonden om 113 kr/mån har avskaffats.

För mer information om föreningen se gärna hemsidan: www.brf-munkmora.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Föreningen har ett avtal med ComHem gällande TV och bredband. TV basutbud och bredband 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften. För mer info om ComHems utbud se www.comhem.se

Parkering

Det går att hyra p-platser i föreningen. P-plats med el-stolpe kostar 300 kr/mån. P-plats utan el kostar 150 kr/mån.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsändringar i nuläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Gustavsberg Munkmora

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk, där man även kan ta sig ett dopp från klipporna. I Gustavsbergs Hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns trevliga caféer, restauranger och båtliv. Munkmora är ett trevligt bostadsområde i norra delen av Gustavsberg med blandad bebyggelse från olika årtionden. Här bor du fint intill naturen med härliga strövområden runt knuten, exempelvis Ösbyrundan. Området är mycket barnvänligt med stora fina gårdar med lekplatser mellan husen och vid Munkmoraskolan finns stora öppna ytor med gräsmattor, bollplaner och lekplatser.

Barnomsorg och skolor: I området finns flera riktigt bra förskolor att välja på och populära Munkmoraskolan, som är en mindre skola med ca 130 elever i årskurs F-3. Information om övriga skolor i Gustavsberg: Farstavikens skola har elever i årskurs F-9. De yngre eleverna går på avdelning Ekedal i Höjdhagen och de äldre går på avdelning Kvarnberget i centrala Gustavsberg. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Saltsjö Judoklubb ligger i närbelägna Lugnet och det är kort promenadavstånd till Gustavsbergsbadet. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns fina motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, skatepark, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Bra kommunikationer in till stan. Buss 422 tar dig direkt till Slussen. Närmaste hållplats är Munkmora som ligger ett stenkast bort. Fler busslinjer från Gustavsbergs Centrum. För mer info se www.sl.se

Närservice

I området finns flera pizzerior och en mindre mataffär. Knappa 10 minuters promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. I Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) finns caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad