Betselvägen 38

Bilder

  • Såld!

Betselvägen 38 , Gustavsberg Hästhagen , VÄRMDÖ

Äntligen förmedlas en av de fina radhusen på Betselvägen! Välplanerat, välskött och med en fin trädgård åt sydväst. Ljusa och fina ytskikt samt nyrenoverat badrum. Tre sovrum på övre plan. Stabil förening med låga avgifter!

110 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 600 kr inkl. värme, VA, bredband, TV (Telia Lagom) och P-plats med motorvärmare
Typ:
Radhus
Boarea:
110 kvm
Biarea:
8 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
583 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

110 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i det här välskötta, välplanerade br-radhuset på fina Betselvägen i Hästhagen. Njut av ljust kök, nytt badrum och gäst-WC samt vardagsrum med utgång till uterum och trädgård åt sydväst. Radhusen på Betselvägen präglas av den låga månadsavgiften, de fina trädgårdarna samt den klassiska planlösningen med umgängesytor på entréplan samt sovrum på övre plan.

Entré till hall med plats för avhängning, elementskydd och hylla i ek, golv av laminat samt sidofönster för ljusinsläpp. Mellanhall med litet förråd under trappan. Separat tvättstuga med tvättmaskin (ca 2012), avlastningsbänk, grovho och golvbrunn. Nyrenoverad gäst-WC med spegel, handfat och WC. Ljust och fint kök med vita luckor, vitt kakel, bänksskiva av ek samt vitvaror i form av extra bred spis, fläkt, diskmaskin (Electrolux) samt självavfrostande kyl/frys (2015). Plats för matbord vid fönstret. Stort vardagsrum med ekparkett, fönster och dörr ut till uterummet samt ingång till kök och till mellanhall. Snygg trappa upp i vitt och ek.

Övre plan består av tre sovrum med garderober, klädkammare samt ett stort helkaklat badrum (2013) med golvvärme, badkar, dusch, handfat med extra bred kommod, spegel och WC. Balkong åt sydväst med vacker vy över grönområde och trädgård. Övre plan är delvist försett med nya golv.

Ett välskött boende i barnvänligt område med närhet till skola, centrum och kommunikationer. Förening med mycket god ekonomi vilket avspeglar sig i den låga avgiften.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1+2 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 600 kr inkl. värme, VA, bredband, TV (Telia Lagom) och P-plats med motorvärmare

Driftskostnad

7 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 500 kr
Renhållning: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

3,84615%

Andel av årsavgiften

3,84615%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Centralvärme/fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 november 2008
Energiprestanda: 167 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:18

Övrigt

Uteplats i två väderstreck samt balkong med nytt golv.
Stort rymligt förråd på framsidan. Ca 8 kvm.
Öppet uterum åt sydväst.

Härlig växtlighet i form av syrén, rhododendron mm

Förening

Namn

Brf Betselbo

Om föreningen

Föreningen Betselbo äger fastigheten Gustavsberg 1:18. På fastigheten finns fyra bostadshus från 1970 med sammanlagt 26 bostadsrättsradhus. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tillkommer vid köpet. År 2018 är det 1593 kr.

TV och Bredband

Fiber indraget i fastigheten och i avgiften ingår bredband och TV (Telia Lagom).

Parkering

Parkering med el ingår i månadsavgiften.

Renoveringar

Installerat joniseringsfilter i värmesystemet för att hålla kostnaderna för värme så låga som möjligt.
Radonundersökning gjord utan anmärkning.
Inga stora renoveringar på gång i föreningen.

Ekonomi

Låga skulder i föreningen. Inga avgiftsändringar på gång.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Välkommen till Hästhagen och Gustavsberg! Hästhagen är ett av Gustavsbergs allra mest centrala områden. Hästhagen präglas, precis som området Höjdhagen, av äldre vacker bruksbebyggelse med anor från Porslinsfabrikens storhetstid. Området präglas vidare av vackra talldungar vid sidan av små backiga vägar omgärdade av öppna uppväxta trädgårdar och naturstråk. Det är den här behagliga balansen mellan bebyggelse och natur som gör Hästhagen till den idyll som området är idag.

Betselvägens fina bostadsrättsförening ligger lugnt och skönt och präglas av att vara ett område med bilfria vägar och närhet till natur. I Gustavsbergs centrum finns det tillgång till all närservice i form av matbutik, banker, apotek, restaurant, tandvård mm. Gustavsberg bjuder även på alla möjliga former av sportverksamhet som t ex gym, tennis och simhall.

Väster om Hästhagen ligger Farsta Slottsvik och Gustavsbergs anrika Porslinsfabriksområde som idag bjuder på ett kulturellt utbud i form av gallerier, restauranger, butiker och muséeum. Farsta Slottsvik bjuder vidare på vackra promenadstråk i skärgårdsnatur och fina uflyktsplatser att picknicka på.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad