Gyllenvägen 9

Bilder

  • Såld!

Gyllenvägen 9 , Gustavsberg Charlottendal , Värmdö

Modernt radhus om 3-4 rok med högt, fint gavelläge i populära Charlottendal. Byggt 2006 och präglat av öppen planlösning, stora fönsterpartier, stilrena materialval och generös takhöjd. Friköpt tomt med sol från morgon till kväll. Centralt läge med närhet till service, kommunikationer och vacker natur.

80 kvm, 3 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
80 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
268 kvm
Byggår:
2006
Driftskostnad:
3 054 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Gyllenvägen 9 - ett ljust och trivsamt boende i härliga Charlottendal! Interiören är stilren med genomgående vita släta väggar, mörkbetsad ekparkett och fönsterbänkar i sten. De stora fönsterpartierna och takhöjden på 2,60 m på entréplan ger en härlig känsla av rymd. Ytorna är mycket välplanerade med kök (helrenoverat 2013) och vardagsrum i öppen planlösning på entréplan och två stora sovrum (som enkelt går att göra om till tre) på övre plan. Radhuset har ett trevligt gavelläge med två parkeringsplatser och en lättskött tomt med uteplatser som bjuder på sol från morgon till kväll. Beläget på lugn återvändsgata med närhet till Värmdö Marknad som gör det otroligt smidigt med både matinköp och kommunikationer in till stan.

ENTRÉPLAN

Inbjudande hall med avhängningsplats och tre garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Vita väggar och grått klinkergolv. Fint ljus från fönster i ytterdörr samt ovan dörr.

Rymligt badrum med fönster, helkaklade väggar i vitt och grått samt grått klinkergolv. WC, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, handdukstork och dusch med glasvägg. Praktisk tvättavdelning med tvättho, bra arbetsbänk och skåpförvaring. Tvättmaskin (Bosch 2014) och torktumlare (Electrolux 2006).

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med härliga sällskapsytor, stora fönstepartier i två väderstreck och utgång mot trädgården. Köket är väl disponerat med gott om förvaring och arbetsytor. Spotlights i taket. Smakfullt inrett med vita skåpsluckor, vitt kakel upp till tak och mörkbetsad ekbänkskiva. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Samtliga i rostfritt utförande, Electrolux, från 2013.

ÖVRE PLAN

Övre hall med ingång till klädkammare och toalett. Utrymmet intill trappan kan med fördel användas som läshörna eller arbetsplats. Toalett med fönster, ljusa väggar och ljus beige klinker på golvet. WC, handfat och badrumsskåp med spegel.

Master bedroom bjuder på gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Högt, ogenerat läge med fint ljusflöde från två fönster med utsikt över naturen. Ingång till klädkammare med gott om plats för klädförvaring. Ljus, skimrande fondtapet mot i övrigt vita väggar. Det andra sovrummet är även det rymligt och möjlighet finns att dela av rummet till två mindre rum om så önskas. Två fönster för optimalt ljusinsläpp.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 2 plan

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme via vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 maj 2009
Energiprestanda: 53 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Huset har renoverats 2013 enligt följande:
Renovering kök, målning av väggar, målning av tak på entréplan, renovering golv (slipat, betsat och vaxat) och installation av dimmer i sovrummen, hall, vardagsrum och kök.

Kabel-TV: leverantör ComHem (basutbudet ingår i samfällighetsavgiften)
Bredband: leverantör ComHem

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:287

Övriga byggnader

Förråd om ca 4 kvm i anslutning till entrén.

Rymligt vindsutrymme med gott om förvaringsmöjligheter. Vinden nås genom taklucka i hallen på övre plan. Förvaringsyta ca 25 kvm med ståhöjd i mitten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 656 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 400 kr
El: 7 300 kr
VA: 10 500 kr
Väg, samf: 3 500 kr
Försäkring: 4 956 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Sophämtning ingår i VA.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 444 000 kr, varav byggnadsvärde 991 000 kr

Summa pantbrev

2 873 000 kr

Tomt

Areal: 268 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trevlig hörntomt med två fina uteplatser och gräsmatta på gaveln och baksidan som omgärdas av häck. Stensatt uteplats på framsidan med eftermiddags- och kvällssol. Skyddat läge med snyggt plank, förråd och grind. Trädäck på baksidan med morgon- och förmiddagssol. Asfalterad uppfart vid huset med parkeringsplats för 2 bilar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Gustavsberg GA:45, GA:51
Last, Officialservitut: Vattenledning, 0120-10/67
Last, Officialservitut: Vattenledning, 0120-10/67
Last, Officialservitut: Vattenledning, 0120-10/67

Charlottendalshöjdens samfällighetsförening sköter kör- och gångytor, parkeringsplatser, lekyta, grönområden, dagvattenledningar, belysning samt tv- och teleanläggning. Samfällighetsföreningen ansvarar även för ledningar för spillvatten, regnvatten och dränering.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Lagfartsavgift (stämpelskatt)
Lagfartsavgiften är 1,5% och beräknas på högsta beloppet av köpesumman eller taxeringsvärdet och betalas av köparen. Expeditionsavgift på 825 kr tillkommer.

Pantbrevskostnad
Om fastigheten skall belånas och befintliga pantbrev inte räcker till får man ta ut nya pantbrev. Kostnaden för detta är 2% av pantbrevsbeloppet. Expeditionsavgift tillkommer.

Om området

Gustavsberg Charlottendal

Välkommen till idyllen Charlottendalshöjden! Det något upphöjda bostadsområdet beläget söder om Gustavsbergs hamnområde byggdes år 2006 av JM och präglas av radhus, villor och lägenheter av hög kvalitet i olika storlekar. Ett trivsamt område med lekplats, cykelvägar och en härlig grannsämja. Gyllenvägen är en lugn gata utan genomfartstrafik. Med närhet till buss, service, natur och hav utgör det ett av Gustavsbergs allra mest populära bostadsområden för såväl unga som äldre.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café, porslinsbutik mm.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer till stan med direktbussar till Slussen, ca 20 minuters restid. Ca 200 m till närmaste hållplats. Infartsparkering vid Värmdö Marknad.

Närservice

Kort promenadavstånd till Värmdö Marknad där det finns gott om affärer såsom; Coop, Plantagen, Biltema, Mio m.fl.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad