Blåmesvägen 20

Bilder

  • Såld!

Blåmesvägen 20 , Gustavsberg Ösbydalen , Värmdö

Trivsamt gavelradhus med härlig tomt i soligt sydvästläge. Välplanerade ytor med kök och vardagsrum på entréplan och fyra rymliga sovrum på övre plan. Möjlighet finns att inreda vinden. Beläget i barnvänligt område med lekplatser och gångväg till Ösbyskolan samt flera förskolor. Nära till buss och köpcentrum.

119 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
3 kvm
Tomtarea:
193 kvm
Byggår:
1991
Driftskostnad:
2 859 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

119 kvm

Biarea

3 kvm

Rumsbeskrivning

I idylliska kvarter ligger detta välplanerade radhus med fint läge på gaveln. Blåmesvägen erbjuder ett mycket barnvänligt boende - här kan barnen springa fritt på de bilfria gångarna mellan husen. Interiören bjuder på fräscha ytskikt med enhetliga golv och ljusa, släta väggar samt möjlighet att inreda vinden. Lummig trädgårdstomt med rosor, syréner och fruktträd. På baksidan finns en skyddad altan i västerläge som vätter mot grönskande allmänning. Här kan man njuta av solen från eftermiddag till kväll. Bekvämt med närhet till förskolor, skola och busshållplats samt kort promenadavstånd till både centrum och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Varmt välkomna på visning!

Entréplan:

Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob som erbjuder dold förvaring för ytterkläder och skor. Vitmålade väggar och grå granit på golvet.

Badrum med fönster, vitt kakel med svarta inslag och grå våtrumsmatta. WC, handfat med kommod, spegel med belysning och dusch med glasväggar.

Vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till altandäck. Ljusa målade väggar och laminatgolv.

Trivsamt kök med bra skåpsutrymme och arbetsytor. Trevlig matplats vid fönstret med gott om plats för familj och vänner. Vitmålade väggar och laminatgolv. Vit högblank köksinredning och stavmosaik i olika kulörer ovan arbetsytorna. Utrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin (2016), kyl (2016) och frys (2016).

Intill köket finns en tvättstuga med praktisk groventré. Vitmålade väggar och ljus våtrumsmatta. Tvättmaskin (Cylinda), torktumlare (Bosch), tvättho samt skåp med arbetsbänk.

Övre plan:

En vitmålad trappa leder upp till övre plan. Här finns fyra rymliga sovrum, samtliga målade i ljusa kulörer och med laminatgolv. Från övre hallen når man en rymlig vind, som är möjlig att inreda om så önskas.

Badrum med fönster, vitt kakel med sandfärgade inslag och grå våtrumsmatta. WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och badkar.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump (2002)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 december 2008
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Parkeringsplats och Comhems kabel-TV grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:594

Övriga byggnader

Förråd i anslutning till altanen.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 316 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 17 000 kr
VA: 8 000 kr
Renhållning: 1 500 kr
Väg, samf: 7 816 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 823 000 kr, varav byggnadsvärde 1 733 000 kr

Summa pantbrev

3 250 000 kr

Tomt

Areal: 193 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trevligt gavelläge i söder med fina planteringar, buskage och vitmålat staket med grindsöppning prydd av rosor i båge. På tomten finns även äppelträd, plommonträd och syréner mm. Stenplattor in till entrén. Stort altandäck i väster.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Ösby GA:5, GA:26-GA:27, GA:30
Last, Ledningsrätt: Vatten-och avlopp, 0120-94/46

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Lagfartsavgift (stämpelskatt)
Lagfartsavgiften är 1,5% och beräknas på högsta beloppet av köpesumman eller taxeringsvärdet och betalas av köparen. Expeditionsavgift på 825 kr tillkommer.

Pantbrevskostnad
Om fastigheten skall belånas och befintliga pantbrev inte räcker till får man ta ut nya pantbrev. Kostnaden för detta är 2% av pantbrevsbeloppet. Expeditionsavgift tillkommer.

Viktiga dokument

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närhet till naturreservat med motionsmöjligheter, stora lekytor och fotbollsplan. Området är trevligt beläget mellan Gustavsbergs centrum och Mölnvik. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan ta ett dopp från klipporna. Marken i Ösbydalen har tidigare ägts av Gustavsbergs fabriker (KF) fram till slutet av 1980-talet då kommunen övertog den för att planera för nuvarande bebyggelse.

Barnomsorg och skolor: I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca en halvtimme. Närmaste hållplats är Ösbydalen (ca 250 m från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. I Gustavsbergs Hamn finns bl a caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

Karta

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-799 96 70

ulrika.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad