Skyttevägen 25

Bilder

  • Såld!

Skyttevägen 25 , Munkmora , VÄRMDÖ

Välkommen in på Skyttevägen 25 och in i den här fina gavellägenheten. Genomgående ekparkett och klinkers samt helkaklat badrum. Bra balkong i sydvästläge. Solid förening där allt ingår i månadsavgiften! Ett mycket prisvärt boende i centrala Gustavsberg.

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 514 kr inkl. värme, vatten, hushållsel, kabel-TV och VVS-fond
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
1
Byggår:
1969

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Skyttevägen 25 och in i den här fina gavellägenheten. Genomgående slipningsbar ekparkett eller klinker, helkaklat badrum med golvvärme samt balkong i sydvästläge.

Klinkersförsedd hall med plats för avhängning samt två garderober/ skåp varav en spegeldörr. Helkaklat badrum (ca år 2000) med golvvärme, tvättmaskin (Hoover, 2005), badkar med duschväggar (som en kabin), handfat med spegelskåpsförvaring och belysning, handdukstork, vädringsfönster samt WC. Kök (1996) med klinkers, bänkskiva av laminat, vinröda skåpsluckor samt kakel som stänkskydd. Spishäll, fläkt, ugn, micro, diskmaskin (Bosch, 2013), dubbelho, kyl/frys (Samsung) samt fönster ut med vy över natur. Vardagsrummet i den här lägenheten har ett väldigt fint ljusinsläpp då den har det extra gavelfönstret. Stort vardagsrum försett med ekparkett. Två sovrum med klädkammare. Det ena sovrummet har utgång till balkong. Vitmålade väggar och ekparkett (lagt år 2005) i sovrummen.

Lägenheterna på Skyttevägen präglas av de rymliga planlösningarna och de låga månadsavgifterna där även hushållsel inkluderas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 514 kr inkl. värme, vatten, hushållsel, kabel-TV och VVS-fond

Andel i föreningen

0,479%

Andel av årsavgiften

0,479%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburen via radiatorer

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 januari 2009
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Förråd: Till lägenheten hör ett källarförråd.

Gemensamma utrymmen: Cykel- och barnvagnsförråd. Det finns även möjlighet att låna övernattningslägenhet (port 20).

Fastighetsbeteckning

Ösby 6:1

Övrigt

Balkong i sydvästläge.

Förening

Namn

Brf Munkmora

Om föreningen

Föreningen består av 11 bostadshus med 239 bostadslägenheter. Husen byggdes på 60-70 talet. Mellan husen finns stora, fina gårdar med lekplatser, sittgrupper och grillmöjligheter. I föreningen finns bastu, samlingslokal och hobbylokal. Det finns även tre tvättstugor som ligger i port 3, 16 och 17.

År 2005-2006 genomfördes en större renovering av husen med ny isolering, ny fasad, ytterbågarna i fönstren byttes och balkongerna byggdes ut.
Samtliga trapphus renoverades 2007. Taken har renoverats 2017. Man har inte planerat något stambyte inom de närmaste 5-10 åren då rören istället spolas kontinuerligt. Månadsavgiften har höjts med 3% från januari 2018 samtidigt som VVS-fonden om 113 kr/mån har avskaffats.

För mer information om föreningen se gärna hemsidan: www.brf-munkmora.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Föreningen har ett avtal med ComHem gällande TV och bredband. TV basutbud och bredband 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften. För mer info om ComHems utbud se www.comhem.se

Parkering

Det går att hyra p-platser i föreningen. P-plats med el-stolpe kostar 300 kr/mån. P-plats utan el kostar 150 kr/mån.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsändringar i nuläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Munkmora

Välkommen till mysiga naturnära Munkmora!

Munkmora är ett mycket trevligt bostadsomåde belägen i norra delen av centrala Gustavsberg. Området präglas av närheten till allt! Bussar (3 linjer), service med mataffär och pizzerior, skola, förskolor och kort promenadväg till Gustavsbergs centrum. Mycket nära lägenheten passerar Hälsans stig som är en 6 km lång runda idealisk för såväl jogging som promenad runt Gustavsberg. Munkmora ger ett gemytligt intryck av en härlig blandning av folkliv och lugn. Munkmoraskolan med sitt stora öppna fält utgör en perfekt mittpunkt och sprider under dagarna ett härligt sorl av liv och på eftermiddagar och kvällar en behaglig tystnad för alla grannar. Närhet till återvinningsstation.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Promenad och cykelavstånd till Gustavsbergs hamn och centrum med bistro, café, porslinsbutik, mataffärer, banker, apotek och butiker. Gustavsberg är i sig en mysig skärgårdsort belägen både nära Värmdös vackra natur och hav och även nära staden med dess rika nöjesutbud.

Värmdö är dessutom en av det snabbast växande skärgårdskommunerna. Välkommen att trivas i Munkmora och Gustavsberg!

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad