Haghultavägen 7B

Bilder

  • Såld!

Haghultavägen 7B , Fruvik Haghulta , Värmdö

Högt belägen tomt i hjärtat av Fruvik med sjöutsikt, fritt läge och kommunalt V/A på vägen utanför. Kommunalt V/A ej inkopplat. Närhet till badstrand, kommunikationer, skolor, förskolor. Ett ypperligt fint läge!

Typ:
1 familjs friliggande
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
789 kvm

Mer information

Mer om bostaden

Byggnad

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Övrigt

Namnet Haghultavägen 7B är ännu inte fastställt utan endast ett provisoriskt namn.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Vid bygglovsansökan måste kontakt även tas med strandskyddsavdelning. Då fastigheten ligger inom strandskyddat område måste dispens sökas. Inget förhandsbesked för byggnation finns idag. I tidigare diskussioner mer kommunen har en byggarea på max 80 kvm byggarea varit ett riktmärke då tomten inte är så stor. Detta såklart med förutsättningen att strandskyddsdispens medges.

Enligt strandskyddsavdelningen så är det mycket ovanligt att de ger dispens på en fastighet som ligger inom strandskyddsavstånd, i det här fallet 100 m. Det är endast en liten del av fastigheten som ligger utanför strandskyddsområdet och alltså, enligt dem, får bebyggas.

Fastighetsbeteckning

Haghulta 4:15

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

2 443 000 kr

Summa pantbrev

7 450 000 kr

Tomt

Areal: 789 kvm
Tomttyp: naturtomt

Tomtbeskrivning

Högt belägen naturtomt med sluttning åt nordväst ner mot Torsbyfjärden. Fin sjöutsikt. Lätt att göra infart från Haghultavägen.

Vatten/avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Haghulta GA:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Fruvik Haghulta

Fruvik är som område både vackert beläget och populärt att bo i. Området är tryggt och barnvänligt med närhet till flertal bad och båtbryggor, förskola och skola, köpcentrum samt kommunikationer. Det har en mysig uppväxt karaktär med harmonisk balans av hus och natur. I hjärtat av Fruvik, vid den glittrande Torsbyfjärden ligger Sjöliden. Sjöliden ägs av Värmdö församling och har under årens lopp används till flertalet olika verksamheter. Varför inte börja dagen med en promenad ner till områdets underbara badstrand, på bara några hundra meters avstånd. Dessutom finns Sjöliden som bjuder på vacker utsikt och umgängesytor. Färgerna över Torsbyfjärden är något alldeles särskilt när kvällsolen tar vid. Måste upplevas på plats.

Busshållplats ligger vid Skärgårdsvägen eller Grantomta och därifrån går buss in till Slussen vilket tar ca 25 min. Närservice i Hemmesta centrum eller Värmdö Köpcentrum. I Grisslinge ligger känt havsbad samt systrarna Delselius goda bageri.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se eller www.visitvarmdo.se

Välkommen att trivas i Fruvik!

Karta

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Jenny Svensk

Jenny Svensk

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-766 09 66

jenny.svensk@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad