Soldathemsgatan 30

Bilder

  • Såld!

Soldathemsgatan 30 , Kviberg , Göteborg

Välkomna till en öppen och modern trea med ljusa ytskikt och ekparkett i hela bostaden. Här finns också en stor balkong i sydvästligt läge. En social planlösning med öppna ytor mellan vardagsrum och kök. I Kvibergsstaden bor du nära grönskande natur och endast ca 10 min från city. Välkommen på visning!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 331 kr inkl värme, kallvatten, bredband, telefoni och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11103
Byggår:
2012
Driftskostnad:
535 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Soldathemsgatan 30! Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i en riktigt välplanerad trea med en superhärlig balkong!

Hall

Välkomnande hall med bra förvaring och tillträde till hela lägenheten. Hallen går i vitt och har först grå klinkersgolv sen ekparkett.

Sovrum

Härligt stort sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt en Walk in closet som är omgjord till barnrum. Goda ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Väggarna är vita och golvet är av ekparkett.

Badrum

Stort och fräscht helkaklat badrum med badkar, toalett och handfat. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och en arbetsbänk med förvaring ovanför bänken. Väggarna går i vitt med svart fondvägg samt svart golv.

Vardagsrum

Inbjudande vardagsrum med goda ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån kommer man ut till balkongen. Väggarna går i vitt och golvet är av ekparkett.

Balkong

Stor och härlig balkong i sydvästligt läge. Här finns möjlighet för en soffgrupp.

Kök

Bra planerat kök med gott om ljusinsläpp. Här finns bra plats för ett matbord men även bra plats till matlagning. Här finns ugn och micro inbyggt samt en spishäll. Kyl och frys är i vacker rostfri design. Diskbänken går i grått och luckorna är vita. Väggarna är av vit kulör och golvet är av ekparkett.

Sovrum

Härligt sovrum med utsikt mot innergården. Här finns gott om förvaring i garderoberna med skjutdörrar. Rummet går i vitt och golvet är av ekparkett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 331 kr inkl värme, kallvatten, bredband, telefoni och kabel-tv

Driftskostnad

6 430 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 960 kr
Försäkring: 2 470 kr

Andel i föreningen

1,9322%

Andel av årsavgiften

1,9322%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 februari 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kviberg 741:182

Övrigt

Förråd finns i källaren och är ca 4kvm, gallerförråd.
Barnvagnsförråd finns i huset och cykelförråd i grannhuset.
Det finns ingen gemensam tvättstuga i huset.
Parkering är det separat kö till.

Förening

Namn

Brf Åkerbäret

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Kviberg 741:182. På fastigheten har 2012 uppförts två flerbostadshus i fem våningar med totalt 58 bostadsrättslägenheter. Föreningen disponerar över 48 utvändiga parkeringsplatser, till dessa är det separat kö.

Gemensamma utrymmen är barnvagnsrum, städrum och rullstolsförråd, cykelrum finns i grannfastigheten (Brf Havtornet).

Föreningen är delaktig i gemensamhetsanläggningarna (ga:47 och 48) tillsammans med andra fastigheter i området avseende vägar, parkering, grönytor, belysning, dagvattenledningar och sopsuganläggning. Gemensamhetsanläggningen förvaltas av Öster om Bellevue samfällighetsförening.

JM sköter den tekniska förvaltningen fram den 15 December 2014 och den ekonomiska fram till den 31 December 2014.

Man har godkänt inglasning av balkong så länge man använder sig av godkänd leverantör, kostnaden står lägenhetsinnehavaren för.

Under 2013 och 2014 har avgifterna varit oförändrade och man har inga höjningar planerade i dagsläget (uppgift från styrelsen 2014-06-25). För mer information se årsredovisingen och hemsidan www.brfakerbaret.se.

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Karta

Hör av dig till Robert Milsom för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad