230
MEDE08295BC90044FCD84F8FD7D438FBAEC

En rymlig tvåa på Gräddgatan 7!Gräddgatan 7 Kallebäck, GÖTEBORG

Kallebäck, GÖTEBORG

Gräddgatan 7


PRIS (utgångspris)2 595 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2.5 rok

BOAREA

52,5 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1202

MÅNADSAVGIFT

3 893 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

2 595 000 kr utgångspris

En rymlig tvåa på Gräddgatan 7!

Låt oss erbjuda dig en bra planerad lägenhet om 2,5 rum och kök med ballong i trivsamma Kallebäck!

Här bor du i en fin lägenhet med bra stilrent kök, med rymligt badrum med egna tvättmöjligheter och med gott om plats för förvaring då bostaden har omformats för att ge utrymme för en större del förvaring än tidigare. Denna yta kan även vara ett extra sovrum eller kontor om det passar bättre för dig än en stor klädkammare.

I närområdet finner vi mataffär, gym, vackra Delsjöområdet med sina fina promenadstråk, badplatser och caféer. I närheten av boende ligger även en trevlig golfbana och goda kommunikationer in till Göteborgs centralaste delar.

Hjärtligt välkommen att boka dig för visning!

Visningar

Vänligen boka er för visning!

25
februari | söndag
Kl 15:30 - 16:15
Vänligen boka er för visning!

Bilder

MEDE08295BC90044FCD84F8FD7D438FBAEC
MED724038BFE5C244C98F34576CF5BC21C1
MED561A85715A90443FB09774FF086B3BAB
MEDFB673005DA984271AB1FF6EDB92D9A42
MEDFC3C015A60644AC3A6594CABFD72E61F

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2.5 rok

BOAREA

52,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1202

VÅNING

3 av 14, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 893 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

2 595 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2.5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Hjärtligt välkommen till denna fina bostad belägen i Kallebäck. Hallen ger dig gott om förvaring direkt på din högra sida i flera garderober och för den som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter erbjuds ett extra rum längre in i bostaden som både kan fungera som ett extra sovrum som en stor klädkammare. Hallen är bostadens nav och härifrån når du samtliga rum. Vi vandrar vidare rakt fram och går in kök och vardagsrumsdelen.

KÖK/VARDAGSRUM

Till vänster inne i lägenheten finner vi bostadens kök som erbjuder gott om förvarings i flertalet skåp och lådor. Detta ljusa och trevliga kök är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad mikro samt en kombinerad kyl och frys. För att underlätta vardagen finns här också en diskmaskin som sköter den tråkiga delen av köksarbetet efter en trevlig middag tillsammans med dina vänner. Intill köket ryms en matplats för 4 till 6 personer och här avnjuts både frukost och middag med välbehag. Via en öppen planlösning når vi detta rums andra del som är bostadens vardagsrum. I denna del av rummet erbjuds en naturlig plats för soffgrupp med tillhörande soffbord. Härifrån kan du antingen välja att se ut över Kallebäck och dess närområden eller socialisera med kocken när dagens måltid tillreds. Från denna yta tar du dig även vidare ut på bostadens inglasade balkong.

BALKONG

Lägenhetens balkong erbjuder plats för en soffa med tillhörande bord och här ges även plats för gröna växter. Balkongen är belägen med norrläge och här kan du njuta av en fika med en vän. Balkongen fungerar lika bra under vår, sommar och höst då den är inglasad med praktiska skjutdörrar vilket gör det möjligt att ha öppet och stängt precis efter eget behag.

SOVRUM/KLÄDKAMMARE

Till höger från hallen finner vi det extra rummet som skapats genom att dela av det stora sovrummet. Detta rum kan du nyttja som ett extra sovrum, som en klädkammare eller varför inte en kombination av dem båda? Innanför detta rum ligger ytterligare ett sovrum.

SOVRUM

Längst in i bostaden finner vi bostadens huvudsakliga sovrum. Här ryms enkelt en dubbelsäng och i sovrummet återfinns tre garderober för bra förvaring av dina kläder. Dessa garderober flyttas med fördel till det andra rummet om du väljer att ha det som en klädkammare.

BADRUM

Lägenhetens helkaklade badrum är rymligt och utrustat med WC, dusch med omfamnande glasväggar, handfat med kommod, spegel och en handukstork. I badrummet finns givetvis även en tvättmaskin för att göra vardagen något enklare.

Om området

Kallebäck är en lugn och trivsam stadsdel i centrala Göteborg med både innerstadens puls och skogens stillhet inom nära räckhåll.

Här tar du dig enkelt rakt ut i skog och mark. Alldeles intill bjuder Lackarebäcksberget på en oas av vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. Bara en promenad bort hägrar också det milsvida naturreservatet Delsjön med sin fantastiska natur. Här hittar du badstränder, fiskeplatser, klättermiljöer, promenadstigar och golfanläggning. Vintertid åks det utför vid delsjöområdets eget fjäll Brudarebacken, med konstsnöanläggning, servering, skiduthyrning och knappliftar.

Kallebäck var tidigare en liten by och omnämns för första gången redan 1496. Namnet Kallebäck kommer från den bäck med samma namn som rann genom området. Källan till bäcken med det omtalade klara vattnet låg i bergssluttningen ovanför den nuvarande stadsdelen. Här byggdes den allra första vattenledningen till Göteborg. Strax ovanför källan ligger Hällkistan, en 4000 år gammal grav från slutet av stenåldern.

I stadsdelens blandade bebyggelse syns många mindre hus, bland annat tidstypiska 50-talshus i tegel och landshövdingehus med stora välskötta grönytor mellan husen. I Kallebäck bor du bekvämt med närhet till pizzeria, frisersalong och lunchrestauranger. Närmsta mataffär är Coop, vill du storhandla finns ICA Maxi och Willys på andra sidan motorvägen.
Lockar storstadspulsen tar du dig med en 15 minuters cykeltur ner till Avenyn, Nordstan och Ullevi. Kommunikationerna är annars goda, med buss 18 åker du på några minuter till Korsvägen där du också hittar några av Göteborgs stora attraktioner som Liseberg, Svenska Mässan, Universeum och Världskulturmuseet. Buss 86 tar dig itället åt andra hållet till både Sisjömotet med Köpcentrum 421 och Frölunda Torg.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,0434 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,1281 %

Ekonomi

EL

2 880 kr

FÖRSÄKRING

1 400 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 280 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Driftskostnaderna är enbart en uppskattning och kan variera med avtal och förbrukning.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

616 107 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-12-04

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

67 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Kallebäcks Torn

ORGANISATIONSFORM

Bostadsförening

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

84

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Föreningen äger och förvaltare fastigheten Kallebäck 7:11 på adressen Gräddgatan 7 i Göteborg.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

I Brf Kallebäcks Torn finns 84 lägenheter i storlekar från tvårummare på ca 45 kvm - 59 kvm och trerummare från ca 67 kvm - 70 kvm.
Föreningen förvärvade och bebyggde fastigheten Kallebäck 7:11 med adress Gräddgatan 7 under 2017/2018.
För mer information vänligen gå in på: https://www.kallebackstorn.se/

Allmänt
Kallebäcks Torn är ett av östra Göteborgs mest attraktiva bostadsprojekt! I två fjortonvåningshus har Stena Fastigheter byggt både bostadsrätter och hyresrätter. I det ena huset är det alltså enbart bostadsrätter och i det andra enbart hyresrätter. Detta är en optimal kombination för föreningen då detta bidrar till regelbundna extrainkomster i föreningen. Husen är byggda i modern tappning med snygg estetik och praktisk funktion. Bostäderna byggs med certifiering Miljöbyggnad Silver.

Det finns möjlighet till ytterligare förråd för den som önskar. Separat kö till dessa.

Tillgång finns till föreningens årsredovisning, stadgar samt ekonomiska plan.

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller HusmanHagberg ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Tvättstuga
Garage
Cykelrum
Barnvagsnrum

PARKERING

Parkeringsmöjligheter finns bl.a. i föreningens garage, laddplatser för elbil finns. Till samtliga platser är det separat kö. Kostnad för garageplats är ca 1100kr/månaden.

Karta

Göteborg Kallebäck

Gräddgatan 7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg