Uddeholmsgatan 2

Bilder

  • Såld!

Uddeholmsgatan 2 , Munkebäck , Göteborg

ACCEPTERAT PRIS!
Nu finns chansen att förvärva en gaveltrea med härlig radhuskänsla! Modernt boende från 2001 som erbjuder bekvämlighet med närliggande kollektivtrafik som snabbt tar dig in till centrum. Belägen på markplan med två uteplatser! Parkering ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning!

78,7 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 924 kr inkl. värme, VA, källarförråd och parkering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78,7 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11
Byggår:
2001
Driftskostnad:
604 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78,7 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna ljusa, fräscha genomgångstrea med flera uteplatser. Här kan du avnjuta radhuskänsla!

Hall

En stor och praktisk hall välkomnar er in i bostaden. På golvet ligger ljusgrå klinker och väggarna är ljusa. Det finns möjligheter till avhängning direkt till höger. I hallen finns även ett förråd. Till höger finns badrummet, intill finns ett sovrum och till vänster finns köket.

Badrum

Badrummet är stort och välplanerat. Det är helkaklat i blått kakel samt klinker. Badrummet är utrustat med tvättpelare med tvättmaskin och torktummlare, wc, vit kommod samt dusch. I rummet finns även ett fönster som skapar trevligt ljusinsläpp.

Sovrum 1

Ett sovrum i bra storlek där man enkelt får plats med stor dubbelsäng och förvaringsmöbel. I sovrummet finns även två inbyggda garderober. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är vita.

Kök

Köket är fräscht, renoverat 2014, med tidlösa materialval. Luckorna är vita med svart köksbänk. På golvet ligger ett grått golv. Köket är utrustat med inbyggd micro och ugn, spis med fläkt samt kyl och frys i helskåp. Här finns gott om förvaring och arbetsyta. Vid matbordet finns plats till minst sex matglada gäster.

Vardagsrum

Ett stort och ljust vardagsrum som enkelt har plats till större soffgrupp, tv-och förvaringsmöbler. Tack vare de stora fönsterpartierna får man en hemtrevlig känsla i och med det sköna ljusinsläppet. På golvet ligger en ekparkett och väggarna går i en ljus ton.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är är rymligt och du får även här plats till en dubbelsäng. På golvet ligger en ekparkett, väggarna är vita ihop med en rosa fondvägg.

Uteplatser m.m.

Bostadens sköna altan med uteplats finns i anslutning till vardagsrummet. Njut av hela 34 kvadratmeter altan. I och med att bostaden har uteplats på både fram- och baksida kan du njuta av solen hela dagen!

Välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

4 924 kr inkl. värme, VA, källarförråd och parkering

Driftskostnad

7 248 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 229 kr
Försäkring: 2 019 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Larm 2464 kr / år. Notera att driftskostnaderna kan komma att skilja sig beroende på avtal och användning.

Andel i föreningen

5,09255%

Andel av årsavgiften

5,09315%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Sävenäs 173:2

Övrigt

Det finns förråd i lägenheten samt ett källarförråd som tillhör bostaden.

Förening

Namn

Brf Sävenäs Torpa

Om föreningen

Brf Sävenäs Torpa förvärvade fastigheten Sävenäs 173:2 2001.
Fastigheten bebyggdes då med ett flerbostadshus i 5 våningar.

Byggnadens totalyta är 1 536 kvm och föreningen upplåter 20 lägenheten med bostadsrätt.

Fördelning:
2 rok 5 st
3 rok 10 st
3,5 rok 5 st

I föreningen finns en gemensamhetslokal som också kan nyttjas som övernattningsrum.
Ett cykelförråd finns också.

Internetleverantör är ComHem, föreningens fastighetsskötsel sköts av TJG medan den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC, Sverige BostadsrättsCentrum.

Till varje lägenhet hör en parkeringsplats samt ett källarförråd. Man kan enkelt ta hissen ända ner i källaren vilket är bekvämt och bra.

Antal lägenheter

20

Parkering

I området finns det gratis gatuparkering på flertalet av gatorna.

Övrigt

Inga avgiftsförändringar planerade.

Om området

Munkebäck

I östra centrum ligger Munkebäck, ett lugnt och populärt område under utveckling. Här växer nya hyres- och bostadsrätter, förskolor och aktivitetshus fram.

Namnet Munkebäck kommer från den bäck som medeltidens munkar vandrade längs på sin väg från klostret i Nya Lödöse till Härlanda gamla kyrka. Kyrkan revs 1528 och idag syns de framgrävda ruinerna intill den nya kyrkan som byggdes 1959 efter ritningar av den internationellt berömde svenska arkitekten Peter Celsing.

På Munkebäckstorget, ett fint litet 50-talstorg hittar du apotek, Coop Konsum, grönsakshandlare, sushi, fiskbil, systembolag, pizzeria, bank och vårdcentral med barnmorskemottagning. Vid Munkebäcksmotet finns också ICA Kvantum med välsorterat utbud. I området hittar du gemytliga kvarterskrogar som Glenns och Ölstugan Tullen och vid Munkebäckstorget bakas det bröd i stenugn på mysiga caféet Portens Bageri.

Traktens eget kulturutbud för stora små och bjuder Kulturhuset Kåken på i Härlanda Park. Här arrangeras barnteater, filmvisningar, vernissage, föreläsningar, sagostunder och konserter. Förutom Göteborgs tredje största bibliotek finns här också en öppen förskola och café med uteservering under sommarhalvåret.

För dig som vill röra på dig finns Hela Hälsan, ett lokalt gym vid Munkebäckstorget som erbjuder både gym- och gruppträning utan startavgifter. Här finns ett kurs- och behandlingscenter med bland annat massage, kinesiologi och meditation på menyn. Vid Torpavallen handelsplats hittar du välkända träningskedjan SATS.
På gång- och cykelavstånd hägrar storslagen natur och stillhet vid Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöns vidsträckta naturreservat med badsjöar, motionsspår och strövområden.

Kommunikationerna i området är mycket bra och du har nära till buss, spårvagn och pendeltåg som tar dig till centrala staden på ungefär en kvart. Du som tar bilen kommer snabbt ut på E20 vid Munkebäcksmotet.

Kommunikation

Från närmaste spårvagnshållplatsen Kaggeledstorget har du linje 1 och 5 som tar dig till centralstationen, respektive korsvägen på c:a 15 minuter. Från Munkebäckstorget har du även stombuss nr 17 som har linjesträckningen Östra sjukhuset - Björkekärr - Tuve.

Från sävenäs station har du även pendeltåg som tar dig mellan Göteborgs central och Alingsås.

Närservice

Vid närliggande Munkebäckstorget finns bl.a. Coop livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral, restauranger och frisör.
Ungefär fem minuters promenad bort ligger torpavallsmotet där du bl.a.hittar Ica kvantum, systembolag, SATS gym och media markt.

Karta

Hör av dig till Emma Trillkott för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad