Tvärstigen 25

Bilder

  • Såld!

Tvärstigen 25 , Lödöse , Lilla Edet

I natursköna Lödöse finner ni detta nyproducerade tvåplans radhus i BR-form på lugn och barnvänlig återvändsgata. Modernt boende med lättskött trädgårdstäppa där du kan avnjuta eftermiddagssolen i ett insynsfritt läge. Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två badrum och tre sovrum med möjlighet att dela av för ett fjärde.

Här erbjuds man ett prisvärt boende med goda pendlingsmöjligheter via tåg till både Göteborg (c:a 25 min) och Trollhättan (c:a 13 min). Närhet till både barnomsorg, grundskola, service och friluftsområden. Välkommen på visning!

112,5 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 212 kr inkl VA, digital-tv och bredband (10/10 Mbit)
Typ:
Radhus
Boarea:
112,5 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
28
Byggår:
2016
Driftskostnad:
901 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

112,5 kvm

Rumsbeskrivning
Nedre plan:

Ljus och öppen planlösning med vitmålade väggar och genomgående ekparkett med golvvärme för hela våningsplanet.

Entré/hall

Vi tar oss innanför ytterdörren som tack vare sitt glasparti omedelbart ger hallen ett härligt ljusinsläpp. Förvaringsutrymme finns i garderob till vänster och plats för ytterkläder har du vid avhängning till höger. Vid entrén ligger en ljusgrå klinker med golvvärme som övergår i ekparkett i hallen.

Badrum

Helkaklat stilrent badrum med ljusgrå klinker som matchas snyggt med kakel i vitt och antracitgrått. Här finner du dusch med vikbara glasväggar, WC, handdukstork, spegelskåp med belysning samt handfat med kommod. Badrumsinredningen kommer från Svedbergs och blandare från Gustavsberg. Även här har du härlig golvvärme för frusna fötter.

Tvättstuga

Till höger i hallen hittar vi tvättstugan som är utrustad med tvättbänk i rostfritt stål samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finner du även husets uppvärmningssystem i form av en modern frånluftsvärmepump från Nibe.

Kök

Stilrent och tidlöst kök från HTH med vita luckor, rostfria handtag, slitstark bänkskiva i mörkgrå laminat och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Här trivs kocken med gott om arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Högkvalitativa vitvaror från Siemens i form av kyl- och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt inbyggnadsugn och -micro. Mot vardagsrummet finns även en mindre köksö som kan användas både som arbetsyta eller matplats, och invid fönstret mot entrén finns plats för ett mindre matbord för 4-5 personer.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti med glas från golv till tak där du även kommer till bostadens trevliga uteplats. Här ryms såväl en stor matgrupp för många middagsgäster samt tv- eller läshörna. Under trappan finns ett smidigt förvaringsutrymme för t.ex. städutrustningen eller barnvagn.

Uteplats

Lättskött uteplats med trädäck och gräsmatta. Insynsskyddat som ramas in av skärmväggar och buskar med naturen alldeles inpå knuten. Plats för utegrupp där du kan avnjuta solen från eftermiddag till dess nedgång.

Övre plan:

På det över planet finner du bostadens tre sovrum, ett allrum och det andra badrummet. Härifrån når du även vinden med förvaringsmöjlighet genom lucka i taket. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett.

Allrum

Direkt till vänster om trappan finner du allrummet som lämpar sig perfekt som tv-rum. Vid behov går det även med lätthet att dela av denna ytan till ett extra sovrum. Fönster mot öster, vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum 1

Vägg i vägg med allrummet finner vi det största sovrummet som rymmer dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Fönster mot morgonsol i öster och förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Badrum

Rakt fram hittar vi bostadens andra badrum som precis som på nedervåningen är helkaklat med ljusgrå klinker, golvvärme samt vitt och antracitgrått kakel på väggarna. Här finner du badkar, handdukstork, WC, spegelskåp med belysning och handfat med kommod. Även här är badrumsinredningen från Svedbergs och blandare från Gustavsberg.

Sovrum 2

Till höger om badrummet hittar vi det andra sovrummet som idag används som gästrum. Plats för enkelsäng och skrivbord och förvaring i en garderob. Fönster mot väster, vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum 3

Bredvid det andra sovrummet hittar vi det tredje sovrummet som i dagsläget används som kontor. Även här ryms enkelsäng, skrivbord och det finns förvaring i en garderob. Fönster mot väster, vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 212 kr inkl VA, digital-tv och bredband (10/10 Mbit)

Driftskostnad

10 812 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 500 kr
Renhållning: 1 863 kr
Försäkring: 1 449 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

3,3333%

Andel av årsavgiften

3,33%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tingberg 4:152

Övriga byggnader

Till bostaden hör ett uteförråd om c:a 3 kvm.

Förening

Namn

BRF Ekeberg i Lödöse

Om föreningen

BRF Ekeberg i Lödöse bildades 2014 och består av 30 st radhus i bostadsrättsform som färdigställdes 2016. I samband med detta förvärvade man fastigheterna Tingberg 4:152 och 4:169 som idag uppgår till föreningens samlade mark med en yta på 10 224 kvadratmeter.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

30

TV och Bredband

I månadasvgiften ingår bredband via fiber från Kungälvs energi med en hastighet om 10/10 Mbit, föreningen har gruppavtal med Bahnhof. Digital-tv via kalejdo med TV4, SVT 1, SVT 2, kunskapskanalen och barnkanalen ingår också i avgiften.

Parkering

Till bostaden finns en parkeringsplats i anslutning till entrén. Besöksparkering finns i området nedanför.

Renoveringar

Husen slutbesiktigades under hösten 2016, och i och med att de är nybyggda finns inga större planerade underhåll de närmsta åren.

Ekonomi

Avgiften höjdes med 1% i januari 2019.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Lödöse

Natursköna Ekeberg ligger i Lödöse, Lilla Edets kommun. Här bor man attraktivt med närhet till natur och städernas puls. Hög standard på boende med gemenskap i området och promenadavstånd till tågstationen Lödöse Södra.

Kommunikation

Från tågstationen är du inne på Göteborgs centralstation på bara 25 minuter. Jobbar du i Trollhättan når du dit på bara 13 minuter. I anslutning till stationen finns det dessutom en pendelparkering. Väljer du att åka bil, så kör du tryggt och säkert på nya motorvägen E45 som passerar förbi Lödöse. Det finns ett väl utbyggt busslinjenät som knyter samman alla kommunens tätorter (Lilla Edet, Göta, Lödöse, Nygård, Prässebo, Hjärtum och Västerlanda) med busstrafik till och från Trollhättan, Kungälv och Stenungsund, samt anslutningsbussar till Lödöse Södra.

Närservice

På gång- och cykelavstånd från Ekeberg ligger Lödöse centrum. Där finns förskolor, låg-, mellan- och högstadieskola. Här finns även bekvämligheter såsom mataffär, idrottsanläggningar och restauranger. Bibliotek finns inrymt i Lödöse museum. Ekeberg gränsar till naturområdet Pingstalund. Inte långt bort finns upplysta motionsspår

Parkering

Vid entrén finns plats för 1 bil. Besöksparkering finner du nedanför gatan.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad