Rustmästaregatan 27

Bilder

  • Såld!

Rustmästaregatan 27 , Kviberg , Göteborg

Tänk att sitta på denna takterrass med eftermiddags- och kvällssol i sommar. Välkommen till denna välplanerade och luftiga taklägenhet med generös takhöjd i hus från 2013. Med rikligt med förvaringsutrymmen och stilrena materialval är detta ett boende att stormtrivas i. Två minuters promenad tar dig bort till hållplatsen Bellevue där spårvagnen tar dig in till centralstationen på nio minuter. Hjärtligt välkommen på visning.

67 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 585 kr inkl värme och VA (ej v-vatten)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
541
Byggår:
2013

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

När ni kommer in i lägenheten på femte våningen möts ni av en rymlig hall med ett fint ljusinsläpp från ett sidofönster. Det finns i hallen möjlighet för avgängning och avlastningsmöbler. I direkt anknytning till hallen ligger en av lägenhetens två stora "walk in closets".

Badrum

Badrummet är stort och välplanerat med stilsäkra matrealval och snygga spotlights i taket. På golvet ligger en grå klinker som fortsätter upp på ena väggen som en fondvägg. Resterande tre väggar är i vitt kakel. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med an praktisk arbetsbänk över samt även förvaringsskåp med likadana luckor som badrummets kommod. Toalettstolen är fäst på väggen och duschkabinen är i glas.

Vardagsrum + Kök

Kök och vardagsrum samspelar i en social, öppen planlösning. Detta är ett stort rum med ett otroligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. I köksdelen av rummet finns det plats för stort matsalsbord och det är mycket förvaring i form av vita köksluckor. Diskbänken är grå och stänkskyddet är i vitt, matt kakel. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, hel kyl och frys, fläkt och diskmaskin. En köksbänk skärmar av mot vardagsrumsdelen som där finns plats för soffa och tv möbler.

Terrass

Från vardagsrummet nås lägenhetens fantastiska terrass med himlen som granne. Denna är stor nog att dela upp i en loungedel och en matdel. På golvet av terrassen ligger det trätrall.

Sovrum

Sovrummet är även det rymligt med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Det är i anslutning till detta rum den andra stora garderoben ligger.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

3 585 kr inkl värme och VA (ej v-vatten)

Kommentar

Då säljaren inte har bott i lägenheten heltid kan driftskostnader ej redovisas. Prata med mäklaren för mer info.

Andel i föreningen

1,146%

Andel av årsavgiften

1,15%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Fastighetsbeteckning

Kviberg 741:179 + 741:183

Övrigt

Lägenheten har en stor terrass med eftermiddags-/kvällssol.

Förening

Namn

Brf Kapten Blå

Om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Göteborg Kviberg 741:179 och 741:183. Inflyttning skedde i samtliga lägenheter under 2013. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 77 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har en egen bilpool med två bilar som medlemmarna kan nyttja.

TV och Bredband

Via Telia.

Parkering

Parkering finns i föreningen, både utomhus och i garage, om totalt 49 platser.

Renoveringar

Varje månad avsätts medel för framtida underhåll.

Ekonomi

Avgiften har varit densamma och inga höjningar har skett och avgiften beräknas inte hellar höjas under 2017 (enligt hemsidan).

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Karta

Hör av dig till eller Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Extra kontaktperson

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad