Iglatjärnsvägen 61B

Bilder

  • Såld!

Iglatjärnsvägen 61B , Olofstorp , Göteborg

Nu säljer vi en nyproducerad 2-plansvilla om ca 158 kvm i attraktiva Olofstorp. Allt mycket välplanerat i funkisstil med pulpettak. Huset kommer stå klart i för inflytt redan idag. Kontakta mäklaren för mer information!

158 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
158 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 082,9 kvm
Byggår:
2016
Driftskostnad:
2 383 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

158 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Vita släta luckor, antracitfärgad arbetsbänk i laminat, stänkskydd i vitt kakel, handtag i rostfritt, Mora armaturer, maskinpark i vitt från Siemens och Bosch och köksfläkt i rostfritt.

Badrum båda plan

Helkaklat med vita kakelplattor 20 x 30 cm och Antracit klinkers 20 x 20 cm, Handfat med kommod, spegelskåp, toalett, duschdörrar i klarglas, golvvärme och Mora armaturer.

Övriga bostaden

3 stavs-ekparkett, klinkers i antracit i hall och kök, vita lister och foder, vitmålade väggar, vita innerdörrar med handtag i rostfritt.

Nyproducerad villa i idylliska Olofstorp. Här kan vi erbjuda ett modernt och energieffektivt tvåplanshus. Inspirerande tomt där era kreativa grönskande fingrar kan skapa ert eget paradis.

När vi kommer in i entrén möts vi av en ljus och öppen planlösning. Här i hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och möblemang. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger först en klinkers som sedan övergår till en ekparkett som sträcker sig vidare genom hela bostaden.

På högra sidan av hallen finner vi en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vidare på höger sidan finner ni entréplanets badrum. Helkaklat med mörkt klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna för ett fräscht och tidlöst intryck. Här finns duschhörna med glasdörrar, WC, handfatskommod samt spegelskåp med belysning.

Vidare leds ni in i rummet som förbinder entréplanet. Här får ni en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum.
Från vänster har ni köket med vita luckor, mörkgrå laminatbänkskiva och en komplett maskinpark från Siemens och Bosch. Ovan diskbänken har ni ett stort fönster som ger en trevlig utsikt och bra ljusinsläpp i bostaden. På golvet har ni ett antracitfärgat klinkers som är både snyggt och praktiskt.

Matplatsen är stor och har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här sitter ni åtta personer till bords utan problem. Från matplatser leder en dörr ut till en tänkt uteplats med sydvästläge som kan klättra upp för bergsslänten.

Vardagsrumsdelen känns luftig och har en lättmöblerad layout, perfekt för den stora tv-soffan. Även från vardagsrummet leder en dörr ut till er blivande trädgård.

I anslutning till matplats och vardagsrum ligger slutligen entréplanets sovrum.

Tar vi trappan upp till andra våning möts vi av ytterligare ett sällskapsrum med generös plats för möblemang av social karaktär som ger möjlighet till umgänge. Rummet upplevs som ljust och voluminöst med en takhöjd upp till Xm. Planlösningen är lättmöblerad och ljusinsläpp kommer från två väderstreck. Varma dagar kan ni med fördel öppna den franska balkongen.

Från vardagsrummet når ni tre sovrum, alla med bra ljusinsläpp varav ett har egen klädkammare samt fransk balkong.

Badrummet på övervåningen är helkaklat med mörkt klinkers och vitt kakel med duschhörna med välvda glasdörrar, WC, handfatskommod samt spegelskåp med belysning. Från badrummet har ni en utsikt över er blivande trädgård och grannskap.

Slutligen inrymmer övervåningen en rymlig separat klädkammare.

Huset är helt nyproducerat med vattenburen golvvärme. På byggnaden är det en byggfelsgaranti på tio år. Huset säljes slutbesiktigat och kommer genomgå en tvåårsbesiktning på bekostnad av säljaren. Önskar köpare göra ytterligare besiktning går det bra. Tillträde kan ske omedelbart.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftvärmepump Nibe 750 fighter med vattenburen golvvärme

Ventilation

FX

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas PVC
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Olofstorp 4:325

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 300 kr
VA: 3 000 kr
Renhållning: 4 000 kr
Väg, samf: 3 800 kr
Försäkring: 5 500 kr

Kommentar

Grovt uppskattad driftkost.

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

379 000 kr

Summa pantbrev

2 000 000 kr

Tomt

Areal: 1 082,9 kvm
Tomttyp: Grovplanerad

Vatten/avlopp

Kommunalt VA

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Olofstorp GA:7, GA:26

Tillträde

enl. övk snabbt tillträde

Om området

Olofstorp

Här bor du i vacker lantlig idyll men på bekvämt avstånd från Göteborgs city.

I Olofstorp har du den fantastiska naturen som granne. Här råder lugnet över en blandad bebyggelse av äldre fritidshus, gårdar och nybyggda villor. Här bor många barnfamiljer och i trakten finns flera förskolor och två skolor. Förutom den vackra naturen erbjuds flera fritidsaktiviteter, i närheten finns Bergums if som erbjuder aktiviteter som fotboll, innebandy och gymnastik för alla åldrar.

I Olofstorp hittar du närbutik med postservice, pizzeria, Thai take-away restaurang, el- och järnvaruhandel, blomsteraffär, frisör, glasmästeri mm.

Med knappt två mil till centrala Göteborg och cirka åtta kilometer till Lerums centrum har du service och aktiviteter inom bekvämt avstånd. Du tar dig på cirka 30 minuter till centrala Göteborg med expressbussen och med bil på 20 minuter.

Närmaste köpcenter ligger i Partille och vid Angereds Torg. Förutom det stora köpcentrumet Allum, har du i Partille tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys. Här hittar du också bowlinghall, ishall och träningsanläggningar. Gunnilse ligger cirka 1 mil från Göteborgs centrum vilket tar knappt 20 minuter med expressbussen och runt 15 minuter med bil.
Gunnilse är en gammal kulturbygd med en kyrka från 1200-talet och bebyggelse från 1500-talet. Här syns trävillor från 30- och 40-talet, sommarstugor och lantgårdar i blandad kompott och ett centrum med ICA-butik, förskola och skola med årskurs 1-9. I kommunens planer finns nya bostäder och ett utbyggt centrum med fler butiker och större skola.

I närliggande Gunnilse har du naturen alldeles in på knuten med vidsträckta grönområden. Längs den ringlande Lärjeåns dalgång som sträcker sig genom Gunnilse finns ett unikt ravinlandskap att upptäcka med ovanliga fåglar och ett rikt växtliv. I trakten finns små badsjöar och grillplatser och i vildmarken i Vättlefjäll väntar ett landskap av skog, berg och sjöar med möjlighet att vandra, fiska och paddla kanot. För dig som är golfintresserad ligger Lerjedalens Golfklubb inte långt bort med vackra omgivningar och en trevlig restaurang. För barnen finns också i närheten en fritidslantgård, hästgårdar med ridskola och fotbollsplaner.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren eller Kristian Kolberg för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Extra kontaktperson

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad