Måns Bryntessonsgatan 23 A

Bilder

  • Såld!

Måns Bryntessonsgatan 23 A , Gamlestaden , Göteborg

Tillfälle att förvärva en välplanerad tvåa på 51 kvadrat belägen på tredje våningen med stor, möblerbar, inglasad balkong i västerläge. Här bor ni i en stabil HSB-förening med närhet till både natur och bra kommunikationer i en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar.

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 795 kr inkl värme, VA och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
1949

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Ljus och luftig hall som förbinder lägenhetens samtliga rum. Här har du plats för ytterkläderna i smart nisch vid sovrummet och förvaring finns i stor klädkammare och en garderob. Ljust tapetserade väggar och klinker på golvet.

Välplanerat kök i vinkel med gott om förvaringsutrymme och bra arbetsytor med kakel som stänkskydd. Invid fönstret mot lummiga omgivningar ryms matplats. Vitvarorna består av spis och kombinerad kyl/frys samt spisfläkt. Målade väggar i ljus ton.

Väldisponerat vardagsrum med stort fönsterparti som ger rummet ett generöst ljusinsläpp. Här ryms utan problem både soffgrupp, tvmöbler, bokhylla samt matgrupp om så önskas. Härifrån når du även den inglasade balkongen i sydvästläge. Ljust tapetserade väggar och parkett på golvet.

Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt skrivbord. Fönster, med vacker fönsterbräda i sten, mot den inglasade balkongen i söder med härlig morgonsol.

Badrum med praktiskt vädringsfönster i frostat glas. Här finner du WC, dusch, handfat och spegelskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 795 kr inkl värme, VA och kabel-tv

Andel i föreningen

0,71585%

Andel av årsavgiften

0,71585%

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1949

Uppvärmning

Fjärrvärme

Förening

Namn

Hsb:s Brf Lödöse i Göteborg

Om föreningen

Föreningen består av 138 lägenheter varav 126 st. 2:or och 12 st. 3:or.
Föreningen har dessutom 8 lokaler varav 6st disponeras av föreningen till fritidslokal, motionslokal, snickeriverkstad, föreningsexpedition, uthyrningsrum och fastighetsskötselverkstad. Övriga 2 lokaler hyrs ut av föreningen.

Föreningen har 54 parkeringsplatser och 12 garageplatser där det är separat kö till samtliga. Parkeringsplatserna kostar c:a 200kr/mån och garageplatserna c:a 500kr/mån. Boendeparkering för 190kr/mån genom Göteborgs stad finns även i området.

I föreningen finns en fritids- /festlokal, motionsrum, snickeriverkstad samt tvättstuga med torkrum i källaren på respektive byggnad.

Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som har upprättats tillsammans med HSB Göteborgs tekniska avdelning. Husen ROT-renoverades 1989, vilket innebar byte av el- och avloppsstammar, dränering och byggnation av balkonger.

För mer information. Se bifogar årsredovisning alternativt föreningens hemsida: https://www.hsb.se/goteborg/brf/lodose

Antal lägenheter

138

TV och Bredband

Kabel-TV och fiber via ComHem

Ekonomi

Föreningen förvaltas av HSB.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Överlåtelseavgift

1107 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Gamlestaden

Stadsnära och populära Gamlestaden med sin långa och rika historia är en stadsdel under förvandling.

Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram.

Stadsbilden utmärks idag av små butiker, caféer och utsmyckade träfasader på de tidstypiska landshövdingehusen. De byggdes främst för arbetarfamiljer när textilindustrin i Gamlestadens Fabriker och SKF etablerade sig. De flesta bostadshusen i Gamlestaden är byggda mellan 1910 och 1960 enligt stadsplaneingenjör Albert Lilienbergs stadsplan. Många av de gamla trähusen räddades och restaurerades under den stora rivningsvågen under 1960- och 70-talet.

Du som bor i Gamlestaden har bekväm närhet till mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. En bit norrut längs Gamlestadsvägen hittar du en handelsplats med butiker som Willys och Överskottsbolaget, restauranger och ett bushus för barnen.

Mellan Gamlestaden och Bellevue ligger Bunkeberget med grillplatser, scen och fina lättillgängliga utsiktsplatser. I området finns flera träningsanläggningar. Kristinedals träningscenter har gym och simbassäng och på Alelyckans sportcenter kan du spela badminton, squash och tennis. I närliggande Kviberg utvecklas också Nordens största multisportanläggning med sju våningar där allt från längdskidåkning till handboll erbjuds.

Kommunikationerna är de bästa tänkbara och med det centrala läget tar du dig Göteborgs innerstad på några minuter. Flera spårvagns- och busslinjer trafikerar området och dessutom finns en ny pendelstation, Gamlestadens station där både pendel- och regionaltågen stannar. Du som cyklar har en bra cykelväg hela vägen in till city.
I området finns flera förskolor och skolor.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad