KarriärOm oss
230
MED135999EDFCA74A3DB672FCE7E5D0783D

3:a på 75 kvm i absolut toppskick & inglasad balkongVattenkvarnsgatan 3, 2tr. Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla

Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla

Vattenkvarnsgatan 3, 2tr.


PRIS2 850 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

75 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

31209

MÅNADSAVGIFT

4 817 kr

PRIS

2 850 000 kr

3:a på 75 kvm i absolut toppskick & inglasad balkong

Ljus och välplanerad 3:a i populära Söderdalen, som går att inreda som en 4:a. Lägenheten erbjuder välutrustat arbetskök med rostfria maskiner och i öppen planlösning med vardagsrummet, med plats för såväl matplats som soffgrupp. Utgång till inglasad och härlig balkong i söderläge. Därutöver finns två fina sovrum, varav master bedroom har en praktisk walk in closet. Helkaklat WC-/duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Gångavstånd till pendeltåg, simhall, padelhall och Friskis & Svettis. Lägenheten ska absolut ses och upplevas.

Bilder

MED135999EDFCA74A3DB672FCE7E5D0783D
MED39E525F284314624AE460E559EAFC7B6
MED92771C9018804C55993CF153F8F78DBA
MED4F0A0D879F7846B2B63539545E1D71E5
MEDFC2EF912045A483D84C1F2F918F6E789

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

75 kvm

LÄGENHETSNUMMER

31209

VÅNING

2 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 817 kr

PRIS

2 850 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

Föreningens information

BALKONG

Ja

Entré: Säkerhetsdörr

Hall/passage: Vitmålade väggar, parkettgolv, klädhylla och särskilt avsett utrymme för klädförvaring. Därutöver finns ett vägghängt skåp och en väggfast garderob.

Sovrum 1: Sovrum in mot gården, inrett med släta och vitmålade väggar, parkettgolv och en väggfast garderob.

WC-/dusch-/tvättrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel på väggarna, mörkgrå klinker, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare och kommod, arbetsbänk med tre praktiska överskåp. Därutöver finns tvättmaskin och torktumlare. Vägghängd torkställning.

Arbetskök: Praktiskt arbetskök med barbänk och i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är inrett med vita skåpluckor, vitt kakel som stänkskydd bakom ljusgrå arbetsbänk av laminat och med infälld diskho. Maskinellt är köket utrustat med spishäll (induktion), inbyggd ugn och mikrovågsugn, rostfri kyl/frys x 2 och diskmaskin med integrerad frontlucka. Samtliga vitvaror från Siemens.

Vardagsrum: Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med köket och med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet som rymmer såväl plats för matplats och soffgrupp, är inrett med släta och ljust målade väggar och parkettgolv. Utgång till inglasad balkong i söderläge, delvis med vy mot den nyanlagda parken.

Sovrum 2: Större sovrum med släta och vitmålade väggar och parkettgolv. I direkt anslutning till sovrummet finns en rymlig och praktisk walk in closet med städskåp, klädhyllor, klädstång och i övrigt med garderobsinredning från ELFA.


VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Om området

Söderdalen byggs av JM och kommer bestå av 15 kvarter. Detta bostadsområde är den senast nyproducerade delen av Jakobsberg med gångavstånd till både centrum och pendeltågstation. I närheten finns även Barkarby Handelsplats samt Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön.

I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 18 minuter till Odenplan. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

NÄRSERVICE

Förutom ett hundratal butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum finns också bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. I Viksjö centrum finns en mycket omtyckt Ica Kvantum. Vid Barkarby Handelsplats finns IKEA och över 80 butiker och varuhus samt Stockholm Quality Outlet.

PARKERING

För boende finns ett parkeringshus mot järnvägen och för besökare finns det parkering längs gatorna.

ÖVRIGT

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,03 %

Ekonomi

EL

2 200 kr

FÖRSÄKRING

2 592 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 792 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

847 864 kr Grundar sig på årsredovisningen per 2021-12-31
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

5-våningshus med hiss

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-09-07

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

55 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

64 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Vattenkvarnen

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

123

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 190 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

476 kr

OM FÖRENINGEN

Vattenkvarnen i Söderdalen får en del nya typer av planlösningar, där storlekarna på bostäderna varierar från yteffektiva ett rum och kök till rymliga fem­rummare. Lägenheterna fördelas på ett L-format lamellhus om fem våningar samt ett punkthus i fyra våningar med rundade balkonger. Nästan alla bostäder får balkong eller uteplats. Alldeles intill Vattenkvarnen planeras för en grön park med gott om utrymme för lek och aktiviteter, umgänge med familj och vänner, eller att bara strosa runt i. Du som bor här ges alla möjligheter till en aktiv fritid med gångavstånd till både simhall, sporthall och idrottsanläggningar.

Varje lägenhet har ett eget förråd i källaren till respektive hus, där finns även cykelrum och förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns också på gården. Längs järnvägen har ett parkeringshus byggts. I lamellhusets bottenvåning, ut mot Järfällaväg finns en restauranglokal - hamburgerrestaurang..
I Vattenkvarnen byggs en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar för privata event eller gemensamma aktiviteter. Här finns också övernattningsmöjlighet om föreningens styrelse beslutar om det. Föreningen har även färdigställt ett hobbyrum, som boende i föreningen kan hyra.

Läs mer på hemsidan: https://www.jm.se/stockholm-lan/jarfalla-kommun/soderdalen/vattenkvarnen-1/

TV OCH BREDBAND

Avtal tecknas med Telia. Ingår i avgiften. 220kr/mån, ingår i avgiften.

PARKERING

51 garageplatser varav 5 st med laddplats och 1 st mc-plats. Per 2023-03-16 är det 18 som står i kö för parkeringsplats.

Viktiga dokument & länkar

Ekonomisk plan
Planbeskrivning-sidor-1316
Signerad Revisionberättelse Brf Vattenkv
Stadgar förening
Årsredovisning-brf-vattenkvarnen-2021
Bostadsbeskrivning

Karta

Järfälla Jakobsberg - Söderdalen

Vattenkvarnsgatan 3, 2tr.

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg