190
MED2FED24F38CF941248A55287481A283CC

Renoveringschans! Tillfälle för dig som vill göra om efter eget tycke och smak.

Såld!

Viksjö, Järfälla

Såningsvägen 57

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea133 kvm
Tomtarea216 kvm
Byggår1972
Driftskostnad3,000 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 4,490,000

Ansvarig mäklare

Renoveringschans! Tillfälle för dig som vill göra om efter eget tycke och smak. Huset erbjuder kök med matplats med möjlighet till öppen planlösning mot vardagsrummet, två sällskapsrum, helkaklat badrum med klinkergolv, separat wc, tvättstuga och tre mycket stora sovrum. Utemiljö med framsida mot öster och baksida mot väster med trädäckad altan med elstyrda markiser av modern modell samt en mindre gräsmatta. Baksidan med västerläge innebär eftermiddags- och kvällssol. För dig som har behov av fyra sovrum så är det enkelt ordnat. Förvaring finns i garderober, klädkammare, trappförråd samt externt förråd på framsidan. Garage i länga ingår genom samfälligheten. Perfekt hus för familjen med gott om ytor och enkelt att anpassa som man själv vill ha det.

- Samtliga fönster byttes ut 2012 till moderna fönster med isolerglaskassetter
- Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme
- Genomgående ekparkettgolv i sällskapsrum & sovrum

Här bor man med naturen ständigt närvarande med Hummelmoras vackra natur och promenadstråk runt knuten. Promenadstråken leder vidare ner till Mälaren med badmöjlighet och för dig som söker båtliv finns Vikjsö båtklubb. Viksjö erbjuder också Vikjsö Golfklubb med 18-hålsbana och populär restaurang. Några minuter bort finns Viksjö centrum med all tänkbar service som apotek, vårdcentral, restauranger, gym, förstklassig matbutik med mera.

Huset är förhandsbesiktigat och ansvarsförsäkrat!

Jag använder "slot-tider" för den öppna visningen, med anledning av corona viruset. Jag tar emot fem sällskap per kvart i huset så jag ber er som spekulant att boka in sig innan utsatt tid. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare om det är några oklarheter.

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med ca 20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger och bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Såningsvägen 57 WEB

Corona

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entré/ Hall
Rymlig hall med klinkergolv och ljust målade väggar. Här finns hatthylla samt längre in även ett trappförråd.

Tvättstuga
Våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Här finns toppmatad tvättmaskin, tvättho samt varmvattenberedare. Vädringsfönster finns mot framsidan.

WC
Helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, handfat samt spegelskåp.

Vardagsrum
Mycket rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och ljus tapet på väggarna. Här ryms enkelt matsalsmöblemang och soffgrupp. Från vardagsrummet når man baksidan med den trädäckade altanan som ligger i västerläge. För den som vill kan man enkelt öppna upp planlösningen genom att ta ner vägg mot kök och skapa en mycket trevlig miljö med kök och vardagsrum i vinkel. Det här är en populär lösning i området. Ingreppet kräver konstruktionsförstärkning typ limträbalk eller liknande.

Matsal/ Sovrum
Matsal med stor öppning mot vardagsrummet och dess fönster vetter mot framsidan. Här är det ekparkettgolv och tapetserade väggar. För den som vill ha ett extra sovrum så är det enkelt löst med vägg och dörr.

Kök
Rymligt kök med gott om plats för matbord. Köket är inrett med ljusa luckor, arbetsbänk delvis i rostfritt och delvis med laminat. I köket finns spis med glaskeramikhäll, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/ frys. Från köket når man den härliga uteplatsen som ligger i soligt västerläge. Köket kan enkelt öppnas upp mot vardagsrummet för den som vill ha en mer öppen planlösning.

Övre hall
Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Från hallen når man praktisk klädkammare som med sitt fönster med fördel kan användas som till exempel kontor eller mindre gästrum.

WC/ Duschrum
Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Här finns wc, duschhörna med glasvägg, handfat med kommod samt spegelskåp med spotlights. Vädringsfönster finns mot framsidan.

Sovrum 1
Ekparkettgolv och ljusa väggar. Här finns förvaring i två garderober. Ansluter till praktisk klädkammare som även nås från sovrum 2.

Sovrum 2
Ekparkettgolv och ljusa väggar. Ansluter till praktisk klädkammare. Från det här sovrummet når man balkongen som vetter mot väster.

Sovrum 3
Ekparkettgolv och ljusa väggar. Även från det här sovrummet når man balkongen.
Antal rum
5 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
133 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
1972
Uppvärmning
Direktverkande el
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 9/8/2020
Energiklass
E
Energiprestanda
82 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
148 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
Isolerglaskassetter (2012)
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Viksjö 4:30
Övrigt
Fönster byttes ut i hela huset 2012 till modern variant med isolerglaskasssetter.

Trädäckad altan finns på baksidan och vetter ut mot väster med eftermiddags och kvällssol. Här finns modern markis med motorstyrning (fjärrkontroll saknas).

Separat förråd finns på framsidan i nära anslutning till huset.
Övriga byggnader
Garage i länga ingår genom samfälligheten. Intill garagelängorna finns utomhusplatser fria att använda för de boende samt gäster.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 36,000 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 3,000
Uppvärmning
SEK 20,000
Renhållning
SEK 2,000
Väg, samf
SEK 6,000
Försäkring
SEK 5,000
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Driftkostnaderna bygger på uppskattade siffror. Detta då säljaren inte haft möjlighet att säkerställa exakta summor. Lyssna med ansvarig fastighetsmäklare om du har frågor eller funderingar kring driftkostnaderna.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,210,000
Byggnadsvärde
SEK 1,860,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 514,900
Tomt
Areal
216 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:7 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering

Karta

Viksjö Järfälla

Såningsvägen 57

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg