KarriärOm oss
230
MEDF6C1A1C0294F4C1E9F9D157A5CC779E9

Lugnt och högt beläget gavelradhus, perfekt för barnfamiljen, om 141 kvm. med inglasat uterumPlommonvägen 16 Viksjö Hummelmora, Järfälla

Viksjö Hummelmora, Järfälla

Plommonvägen 16


PRIS3 975 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

120 kvm

BIAREA

21 kvm

TOMTAREA

340 kvm

BYGGÅR

1981

DRIFTSKOSTNAD

3 533 kr/månad

PRIS

3 975 000 kr

Lugnt och högt beläget gavelradhus, perfekt för barnfamiljen, om 141 kvm. med inglasat uterum

Gavelradhus med totalyta om 141 kvm. perfekt beläget för barnfamiljen längst in i området, med grönskande parkområde och lekpark i området. Huset erbjuder kök med matplats med utgång till trädäcksförsedd altan med em-/kvällssol, vardagsrum, 3-4 sovrum, två WC-/duschrum, inglasat uterum, stor tomt med gavelläge. Förråd vid huset. Garage i länga. Nära till såväl förskolor som skolor, golfbana och Mälarens orörda strandremsa. Populär förskola (Plommonstugan), lekplatser och fotbollsplaner finns på nära avstånd från huset. Huset är i behov av ytskiktsrenovering.

Bilder

MEDF6C1A1C0294F4C1E9F9D157A5CC779E9
MED1269208D099E4B8CA8996FB691DA0D30
MEDC21DEA1012D1432AB1CCECF1894AA9CB
MEDC9BD4EA5BEAE469C9935B63C7F2FFF97
MED23ED20BFB63F49D2B3780A67FD8B8031

Planritningar

Planritning souterrängplan

Planritning entréplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

120 kvm

BIAREA

21 kvm

TOMTAREA

340 kvm

BYGGÅR

1981

DRIFTSKOSTNAD

3 533 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 3-4 sovrum

AREAKÄLLA

Taxeringsinformation

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Ljus och svagt mönstrad tapet, ljust laminatgolv och spegelförsedd skjutgarderob.

Tvättstuga: Praktiskt i direkt anslutning till entrén är tvättstugan placerad, inrett med ljus och mönstrad våttapet, gul plastmatta, torkskåp, tvättho, tvättmaskin och vägghängt överskåp.

WC-/duschrum: Ljus och mönstrad våttapet, brun plastmatta, tvättställ med engreppsblandare, WC-stol, duschutrymme, spegelförsett badrumsskåp och förvaringsskåp med överskåp.

Sovrum/allrum: Vit och svagt mönstrad tapet och parkettgolv.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum med vit och svagt mönstrad tapet och parkettgolv.

Kök med matplats: Ljust och trivsamt kök med utsikt mot mindre allmänning. Köket är inrett med ljus tapet, ljust laminatgolv, ljusa skåpluckor varav två med vitrinluckor, vitt kakel som stänkskydd bakom arbets- & diskbänk. Utgång till trädäcksförsedd altan/balkong med fri utsikt över trädgården. Maskinellt är köket utrustat med spis med keramikhäll och ugn, spisventilator, kyl, frys och diskmaskin.

Trapphall: Vävtapet.

SOUTERRÄNGPLAN:

Hall/passage: Vit tapet och ljust trägolv.

Trappförråd: Praktiskt förråd under trappen, el central, manöverpanel för radonsug och inkommande fiber.

WC-/duschrum: Renoverat och helkaklat WC-/duschrum, med vitt kakel, klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegel- & spot försett badrumsskåp, WC-stol, handdukstork, varmvattenberedare och duschutrymme med skjutbar duschvägg.

Sovrum 2: Vit och svagt strukturerad tapet, ljust trägolv och utgång till inglasat uterum i sydvästläge, med utgång till trädgården på baksidan av huset. Sovrummet är utrustat med 2 garderober.

Sovrum 3: Stort sovrum med vit och svagt mönstrad tapet, ljust trägolv och dubbelgarderob.

Sovrum 4/TV-/allrum: Vit och svagt mönstrad tapet, ljust trägolv, dubbelgarderob och fönster med ljusbrunn.

Walk in closet: Rymlig walk in closet, med klädhylla, klädstång, vita väggar och ljust trägolv.

Mer information om samfälligheten finns att läsa på samfällighetens hemsida; plommonvägen.hemsida24.se.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö.
I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 18 min resa till Odenplan. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

NÄRSERVICE

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger och bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen med tillhörande outletområde som är mycket välbesökt.

ÖVRIGT

Järfälla Kommun har 2019-11-11, med anledning av att en tidigare kraftledning som löpt genom bl a Hummelmora i Viksjö tagits ned och placerats på annat sätt, genomfört en s.k. markanvisningstävling avseende vissa markområden. Avsikten är att förtäta vissa områden med småhus och bostadsrätter. I December 2021 meddelades att byggnationen i dagsläget uteblir.

Ekonomi

EL

7 500 kr

VA

2 500 kr

UPPVÄRMNING

19 500 kr

RENHÅLLNING

2 500 kr

VÄG, SAMF

10 400 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

42 400 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

I samfällighetsavgiften ingår TV (basutbud), fiber, tillgång till garage, snöröjning, sandning och belysning i området samt tillgång till gemensamhetslokal.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansradhus med sluttningsvåning

BYGGNADSÅR

1981

UPPVÄRMNING

Direkt El

VENTILATION

Mekanisk ventilation

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

89 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

159 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

Betongelement av sandwichtyp

STOMME

Träregelstomme

FASAD

Trä

FÖNSTER

Kopplat fönster 2+1

BJÄLKLAG

Betong

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Viksjö 9:48

ÖVRIGA BYGGNADER

Separat förråd

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 883 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 570 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

688 300 kr

Tomt

AREAL

340 kvm

TOMTTYP

Sluttande trädgårdstomt med gavelläge

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

PARKERING

Garageplats i länga i nära anslutning till huset. Möjlighet till elbilsuttag.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:40 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

Alla fastighetsägare på Plommonvägen i Viksjö är medlemmar i Plommonvägens samfällighetsförening.
Den bildades 1981 i samband med att området byggdes, för att ta hand om gemensamt ägda vägar, parkeringsytor, lekplatser, trädgårdsanläggningar, garage, belysning, kvartersgård VA-ledningar samt centralantenn. Mer information om samfälligheten finns att läsa på samfällighetens hemsida; plommonvägen.hemsida24.se.

Avgiften om f.n. 10.800 kr/år som erläggs kvartalsvis med 2.700 kr, avser bl.a: Garageplats, parkeringsplatser, gångvägar med belysning, kvartersgårdar, fibernät för tv/telefoni/bredband, snöröjning mm. Det finns även en gemensamhetslokal som kan nyttjas av boende till barnkalas mm. I avgiften ingår Telia Triple Play.

Karta

Järfälla Viksjö Hummelmora

Plommonvägen 16

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg