MED0FBE69915B4D44DCB00B69ABE5D0892A

Nyproducerad gavellägenhet om totalt 56 kvm med solig uteplats!

Jakobsberg, JÄRFÄLLA

Minutgränd 17 A

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,987 inkl. värme, vatten och kabel-TV ( obl. tillägg om 150 kr för bredband )
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea51 kvm
Biarea5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer219
Byggår1966
Driftskostnad208 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,850,000

Här är den perfekta bostaden för dig som bara vill kunna flytta in i ett mycket fint hem! Varmt välkommen till denna nyproducerade lägenhet från 2018, i en äldre välskött förening med en totalyta om 56 kvm ( 51+ 5 kvm) fördelat på 2 rok. Stor insynsskyddad uteplats med soligt läge och helt egen ingång till lägenheten. Här bor du i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till kommunikationer, trevliga promenadstråk och grönområden. Några minuter bort med bilen ligger Viksjö Centrum med mataffär, gym, café och annat serviceutbud och tar du bilen åt andra hållet från lägenheten kommer du till Jakobsberg Centrum med stort serviceutbud, pendeltåg och bussar. Varmt välkommen på visning!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall
Bra planerad hall med praktisk klinker i entrén och golvvärme, exemplariskt för blöta skor! En garderob för klädavhängning, städskåp och plats för hatthylla. Vitmålade väggar. (Larm finns).

Vardagsrum
Ljust vardagsrum i delvis öppen planlösning mot köket och utgång till den härliga uteplatsen. Fantastiskt ljusinsläpp från breda fönsterpartier i två väderstreck. Sociala öppna ytor med plats för soffgrupp, soffbord, tv-bänk och ytterligare möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar

Kök
Stilrent kök med vita släta luckor, stänkskydd i kakel ovan bänkskiva i laminat, infällda spotlights under överskåp och diskho i rostfritt. Maskinell utrustning i vitt: spishäll med varmluftsugn, inbyggd micro, diskmaskin, fläkt och kombinerad kyl/frys. Här ryms matplats för ca 3-4 personer mellan kök och vardagsrum.

Uteplats
Solig uteplats i ett skyddat läge mot grönskan. Här kan du njuta av frukosten utomhus vid middagsbordet samt sommarkvällarna i loungegrupp. Stor Stenbelagd uteplats med vindskydd och markis!

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och inbyggd garderob. Utanför sovrummet finns ytterligare förvaring i två garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Wc-/Duschrum
Modernt, helkaklat duschrum med infällda spotlight i taket. Stora klinkerplattor i grå/brun kulör med golvvärme och kakel på väggarna i vitt. Wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp med infälld belysning ovan och duschplats med glasvägg. Tvättmaskin och plats för ytterligare förvaringsskåp.


Övrigt
- Förråd ingår
- Lägenheten har 51 kvm boa och 5 kvm bia,
- Larm finns
- Bredbandsbolaget avseende internet.
- Basutbud av tv-kanaler via Comhem ingår i avgiften.
- Gemensamhetsel i föreningen vilket betyder att du som medlem endast betalar för förbrukningen och slipper nätavgiften som då föreningen står för.
- Golvvärme i hall och badrum

I föreningen finns barnvagnsrum, cykelrum och tvättstuga i varje huskropp. En bastu och ett gym finns i port 27 och en vävstuga finns i port 25. Föreningen har även en föreningslokal som kan hyras. På föreningens innergårdar finns grillplatser och fina lekplatser på flera ställen
Antal rum
2 rum
Boarea
51 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4
Pris
SEK 1,850,000 Utgångspris
Avgift
SEK 2,987 inkl. värme, vatten och kabel-TV ( obl. tillägg om 150 kr för bredband )
Information avgift
Mindre höjning kan komma att ske från årsskiftet 2020 för att täcka kostnaderna för investeringarna i fasader, tak och solpaneler. Ett tillägg/höjning om 150kr kommer ske från 2020 då bredbandet numera ingår i avgiften och har upphandlats förmånligt kollektivt.
Driftskostnad
SEK 2,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.31188 %
Andel av årsavgiften
0.31188 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus med soutterängplan utan hiss
Byggnadsår
1966
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 5/30/2018
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
149 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2+1-glas isolerrutor
Förening
Namn
HSB Brf Wibbla Äng i Järfälla
Om föreningen
Brf Wibbla Äng består av 220 lägenheter med storlekarna 2rok, 3rok och 5rok. Byggår 1965-66 samt 2019. Minutgränd 1-47.

Allmänt om föreningen:
HSB har hand om den tekniska förvaltningen och den ekonomiska förvaltningen. Medlemsavgift tas ut med 500 kr/ägare av HSB.

I föreningen finns barnvagnsrum, cykelrum och tvättstuga i varje huskropp. En bastu och ett gym finns i port 27 och en vävstuga finns i port 25. Föreningen har även en föreningslokal som kan hyras. På föreningens innergårdar finns grillplatser och fina lekplatser på flera ställen.

Hemsida:
www.hsb.se/norrastorstockholm/wibblaang

Med reservation för eventuella ändringar.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
220
Tv och bredband
Kabel-tv finns att tillgå via Com Hem. Ett basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
Kollektivt upphandlat bredband finns genom ett obligatoriskt tillägg om 150kr/mån från 2020.
Parkering
P-platser finns 179 st, gästplatser 20 st. Bilplatser ingår inte till lägenheten och är begränsade till 2 st/lgh. Kontakta HSB Norra Stor Stockholm för aktuell status och priser. (P-plats med el ca 300kr/mån) Upphandling pågår för installation av 6-12 laddstolpar för el och elhybridbilar.
Renoveringar
Utförda renoveringar:
Fasader och balkonger renoverade 1996-97 då man samtidigt breddade balkongerna med ca 40 cm.
Stamrenovering utfördes år 2006. Stamspolning sker löpande.
Fönster/dörr balkong utbytta under 2009.
Radonmätning utförd under 2013 i alla marklägenheter.
Radon mätning utförd 2018, enstaka med högt värde åtgärdas.
Nytt passage/låssystem installerat
Fasaderna renoverades 2019, takbeläggning och ev. fuktskador har åtgärdats i samband med det.
Solpaneler har installeras på taken under 2019.

Kommande renoveringar:
Ekonomi
Säljaren debiteras en överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp och en pantsättningsavgift om 1% / lån i de fall köparen pantsätter lägenheten för upptagande av lån. Bostadsrättstillägget är tecknat av föreningen.

Efter beslut på senaste styrelsemötet höjs avgifterna med 3% år 2020. Hyra för parkering under 2020 förblir på samma nivå som 2019
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Övrigt
Föreningen disponerar 12 st uthyrningslokaler/förråd.

Föreningen har ett kollektivt bostadsrättstillägg i sin försäkring. Det innebär att du som boende inte behöver ha bostadsrättstillägg till din hemförsäkring.

Föreningen tillämpar gemensamhets el vilket är ekonomiskt gynnsamt för dig som bostadsrättsinnehavare.

Karta

Jakobsberg JÄRFÄLLA

Minutgränd 17 A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg