KarriärOm oss
230
MED542328A992684E40A34B944993636593

Lugnt belägen 1-plansvilla med källare - totalyta 234 kvm!Kärrvägen 52 Jakobsberg, Järfälla

Jakobsberg, Järfälla

Kärrvägen 52


PRIS (utgångspris)6 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

117 kvm

BIAREA

117 kvm

TOMTAREA

1 163 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

3 042 kr/månad

PRIS

6 795 000 kr Utgångspris

Lugnt belägen 1-plansvilla med källare - totalyta 234 kvm!

Familjebostad som moderniserats sedan nuvarande ägares köp och erbjuder stora sociala ytor. Dubbelgarage för motorälskaren, varav det ena renoverats likt ett showroom med verkstadsdel och direkt access från huset. Smakfulla material och färgval i bostaden med ytskikt från 2020, 3-4 sovrum, relax, eldstad, kök med köksö och matplats i öppen planlösning med vardagsrum. FTX system, luft/vatten värmepump och uthyrningsmöjlighet. Huset erbjuder fina utemiljöer och gott om plats för både pool och studsmatta. Altan under tak, asfalterad uppfart med goda parkeringsmöjligheter och sol hela dagen. På tomten finns fruktträd och stora gräsytor, utmärkt för barnfamilj. Närhet till natur, kommunikationer, omtyckt förskola på Vallvägen och Olovslunds grundskola inom cykelavstånd. Från Jakobsberg tar pendeltåget endast 18 min till Odenplan!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED542328A992684E40A34B944993636593
MED3B7AAC7175874F2AA3A172967DF98547
MED3C1E75AD5382472ABAE7E73E675D7B98
MEDE7CE85B3CC2147B5A0B029EF866E5A95
MED10BB5CAACDDF459CBB811FD0CB54120C

Planritningar

Planritning entréplan

Planritning källarvåning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

117 kvm

BIAREA

117 kvm

TOMTAREA

1 163 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

3 042 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

7 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

ENTRÉPLAN
Entré/hall
Rymlig hall, inredd med vit och dimgrön strukturväv och mörkgrå klinker direkt innanför entrédörren, i övrigt parkettgolv. Klinkergolvet är perfekt för alla blöta skor, men självklart kommer groventrén säkerligen bli en favorit ändå i vardagen som barnfamilj, precis som det blivit för nuvarande ägare. Hatthylla och plats för montering av garderob.

Passage
Härifrån nås bostadens sovrum och badrum. Vitmålad strukturväv och parkettgolv.

Sovrum 1
Större sovrum, med plats för dubbelsäng. Inrett med målade väggar och fondvägg i skimrande blomsterdekor, ljust laminatgolv, 4 enkelgarderober (ingår i köpet) och utgång till stor och trädäcksförsedd altan/uteplats i soligt söderläge.

Dusch/wc
Helkaklat i vitt kakel med svagt mönstrad dekorbård, terrakottafärgade klinker med golvvärme, extra brett tvättställ med kommod, wc-stol, duschkabin och vägghängda förvaringsskåp.

Groventré/tvättstuga
Praktisk groventré/tvättstuga, inredd med ljus grå/beige strukturväv, ljus och svagt melerade klinker i grå/beige nyans med golvvärme (el). Tvättho med överskåp och tvättmaskin (LG, 2022). På motsatt sida en stor arbetsbänk i grå laminat med skåp och lådor undertill. Torkskåp, städskåp och gott om förvaringsutrymmen. Småbarnsfamiljens praktiska utrymme!

Sovrum 2
Bra beläget bredvid det stora sovrummet. Plats för enkelsäng och skrivbord. Målade väggar i vitt och blått med barndekor. Ljust laminatgolv och 2 enkelgarderober, (ingår i köpet).

Sovrum 3
Plats för enkelsäng och skrivbord. Ljusa tapeter, ljust laminatgolv och 2 enkelgarderober, (ingår i köpet)

Vardagsrum
Ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket, inrett med ljusgrå väggar med fondtapet och parkettgolv. Vardagsrum, matplats och kök i L-formation som ger en trivsam social samvaro men ändå lite avskildhet mellan köksbänken och vardagsrumssoffan.

Kök
Rymligt kök med köksö, i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Köket är inrett med ljusa kökssnickerier, varav några med vitrinluckor, guldfärgade beslag och marmorinspirerat kakel som stänkskydd ovan laminatbänkskiva med infälld dubbelho. Maskinellt är köket utrustat med: spishäll (2020), spisfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn (2021), diskmaskin, fullhöjds kyl och frys med överskåp. Utgång till stor och härligt trädäcksförsedd altan/uteplats, delvis under tak, med belysning och eluttag.

Altan under tak
Bostadens extra rum om sommaren, med plats för grill och utekök. Praktisk utgång från köket och plats för stort matbord. Här går det verkligen att mysa till det med belysning, ljusslingor och gardiner då det skyddas under altantaket.

KÄLLARPLAN
Allrum/gillestuga
Vilsamt rum där du kan låta dig försvinna bort för en stund, fokusera på lågorna i braskaminen och känna värmen sprida sig i rummet. Stor yta som idag är inrett som allrum och utgör möjlighet för det optimala tonårshänget, vitmålad strukturväv och en tapetserad fondvägg i beige med skimrande breda ränder, ljust laminatgolv och öppen spis med insats.

Bad-/relax-/träningsrum
Rum för bad-/relax och/eller hemmagym, inrett med ljust målad väv, terrakottafärgade klinker/kakel och hörnbubbelbadkar. Plats för vilstol, läshörna och/eller träningsdel.

Gästrum (sovrum 4)
Optimalt utrymme för tonåringen i hemmet med egen ingång till duschrum med bastu. Lavendelgrå målade väggar och ljust laminatgolv. Plats för dubbelsäng. Klädkammare i anslutning.

WC-/duschrum med bastu
Vitkaklat WC-/duschrum med mönstrad dekorbård, terrakottafärgade klinker med golvvärme, tvättställ med kommod, wc-stol, duschutrymme och bastu.

Ungdoms-/hobbyrum
Stort rum som kan nyttjas som ungdoms-/hobbyrum, utmärkt för gaming. Målade väggar i ljuslila nyans och ljust laminatgolv. Ljusinsläpp genom glasblock.

Förråd
Rejält förråd, med gråmålade betonggolv, flera lagerhyllor, tvättho och värmepump.(luft/vatten).

Kontor
Vitmålade väggar och gråmålat betonggolv. Trappuppgång till det isolerade garaget.

Mat-/vinkällare
I anslutning till kontoret. Klassisk mat-/vinkällare, med målade väggar, ljusgrå klinker och lagerhyllor.

Dubbelgarage med två portar men separerade utrymmen varav det ena nås med direkt access från husets källare, kontoret. Högra garaget har fjärrstyrd port och nås endast utifrån.

Garage med access från huset
Den motorintresserades dröm! Renoverat med stora kakelplattor i marmormönster på vägg, klinker i grått och målade väggar/tak i vitt samt bra belysning. Detta är både ett showroom för din ögonsten likväl som en trivsam plats att mecka på – välkommen till gatans finaste verkstad.

Nuvarande ägares renoveringar/förbättringar, enligt uppgift från säljare:
2018: Altantak utbytt
2020: Luft/vatten värmepumpens 2 motorer och växelventiler utbytt
2020: Garage med access från huset, renoverat med nya ytskikt (kakel, klinker, målning) och belysning.
2020: Kök delvis renoverat med ny bänkskiva, diskho, handtag, stänkskydd kakel, mikro, spishäll och byggnation av köksö.
2020: Omfattande ytskiktsrenovering, målning/tapet på vägg, målning tak, lister och nyinköpta dörrar.
2020: Fjärrstyrd port i högra garaget (ej det med access från huset)
2021: Nytt stängsel runt tomten
2022: Robotgräsklippare installerad, ingår i köpet.
2022: Målat garage utvändigt
2022: Altan oljad och altanräcke målat (2021)
2021: Braskamin gillestuga renoverad

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.


Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 18 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

NÄRSERVICE

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

PARKERING

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

ÖVRIGT

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Ekonomi

VA

6 500 kr

UPPVÄRMNING

30 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

36 500 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

VA avser även sopor. Uppvärmning avser även hushållsel. Hemförsäkring åligger det dig som köpare att själv stämma av med ditt eget försäkringsbolag.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla med källare

BYGGNADSÅR

1980

UPPVÄRMNING

Vattenburet system (el) samt värmepump (luft/vatten)

VENTILATION

FTX med värmeväxling

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-09-05

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

60 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

EW grund

STOMME

Trä

FASAD

Tegel/träfasad

FÖNSTER

2-glas/3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Jakobsberg 2:2577

ÖVRIGA BYGGNADER

Dubbelgarage med två portar men separerade utrymmen varav det ena nås med direkt access från husets källare. Högra garaget har fjärrstyrd port.

ÖVRIGT

Stor och trädäcksförsedd altan/uteplats i söderläge, delvis under tak. Fiber indraget.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

4 455 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 477 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

4 420 000 kr

Tomt

AREAL

1163 kvm

TOMTTYP

Plan trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan Detaljplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Plan och södervänd trädgårdstomt, med gott om utrymme för lek och umgänge.

Karta

Järfälla Jakobsberg

Kärrvägen 52

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg