190
MEDF84C31E3BED84310BEC4EA9653FF3B4E

Renoverad 1:a med stambytt badrum i Viksjö!

Kommande®

Viksjö, Järfälla

Axvägen 13, Entréplan

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,974 inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband & bostadsrättstillägg
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea22 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer280
Byggår1969
Driftskostnad142 kr/månad

Accepterat pris: SEK 1,300,000

Nu finns denna mysiga nyrenoverade bostadsrättslägenhet till salu i Brf Boken i populära Viksjö! Perfekt 1:a på 22 kvm som ungdoms- eller övernattningslägenhet med ljust och lättmöblerat allrum, arbetskök med både häll och ugn samt arbetsyta, och nyligen färdigställt stambyte i WC-/duschrum. Här har du möjlighet att bara flytta in och bo med nytt golv i hela bostaden samt vitmålade väggar. Nära till såväl natur som buss, samt till utbyggda Viksjö centrum med restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren inom räckhåll.

Välkommen på visning!

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Bilder

Välkommen till Axvägen 13!

Nyrenoverat och stambytt

Vi tänker på dig bildflödet_vitec

Nyrenoverat arbetskök

Har du träffat en riktig bra mäklare

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
22 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med mörkt klinkergolv praktiskt för våta ytterkläder och vita väggar. Till vänster om entrén finns en liten kapphylla.
WC-/Duschrum
Nyligen stambytt av föreningen med vitt kakel och grått klinker med golvvärme. Utrustat med handfat, spegelskåp med belysning, vägghängd-wc och dusch med glasdörr, samt handdukstork.
Allrum
Lättmöblerat rum med plats för säng eller soffa, eventuellt både och beroende på storlek, samt TV-hörna. Vita väggar och ljust laminatgolv.
Arbetskök
Nyrenoverat och oanvänt kök med vita köksluckor och mörk mosaik ovanför bänkskiva av svart laminat. Här har köket byggts ut med en köksö-liknande del som är utrustad med induktionshäll, inbyggd ugn och mer arbetsyta, samt stänkskydd i form av kakel på väggen och en rostfri designfläkt ovanför. Vidare finns en kombinerad kyl/frys (ca 3 år gammal) och ett platsbyggt barbord med plats för ca 3 personer vid middag. Vita väggar och ljust laminatgolv.
VIKTIG INFORMATION
.
Bostadsrättshandlingar
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.
Undersökning av bostad och förening
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 1,300,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 1,974 inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband & bostadsrättstillägg
Driftskostnad
SEK 1,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,200
Försäkring
SEK 500
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Elkostnaden är beräknad enligt schablon.
Andel i föreningen
0.11271 %
Andel av årsavgiften
0.11271 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus utan hiss
Byggnadsår
1969
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 3/11/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
141 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
145 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas (2015)
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Källarförråd
- Närmaste tvättstuga Axvägen 19

Renoveringar:
2019 - Stambyte av wc-/duschrum, utfört av Brf
2019 - Nytt kök med mer arbetsyta och förvaring
2019 - Nymålade väggar och tak, samt nytt golv i hela bostaden
Förening
Namn
HSB brf Boken i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf. Boken. Föreningen bildades år 1969. Antal lägenheter är 282 fördelat på 14 trevåningshus, Axvägen 1-89. Lägenheterna varierar från 1 rok till 6 rok och antal lokaler (inkl. förråd) är 155.

Tvättstugor finns på Axvägen 19, 37-43 och 63-67.
Separat grovtvättstuga med tillhörande torkrum finns på Axvägen 41.
Föreningen har en fritidslokal med ett flertal aktiviteter.
I bostadsrättsföreningen finns ett hobbyrum som kan användas till mindre hobbyarbeten.
Dessutom finns en fritidslokal med tillhörande biljardrum som kan lånas (deposition 500 kr) av föreningens medlemmar för bjudningar, barnkalas etc.
Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet.. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning. Föreningen tecknar en bostadsrättsförsäkring för alla bostadsrätterna i föreningen så du behöver inte teckna en sådan försäkring själv. Denna ingår i månadsavgiften för samtliga bostäder. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Föreningens hemsida:
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/boken
Organisationsform
Bostadsförening
Tv och bredband
Varje lägenhet har anslutning till kabel-TV (grundutbud) via Com Hem och bredband/IP-telefoni via fibernät från Bredbandsbolaget, abonnemangsavgifterna för detta ingår i avgiften.

HSB Brf Boken har tecknat ett nytt gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandsbolaget med start 2017-03-01. De nya tjänsterna är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni med nya routrar som har bättre prestanda än de tidigare. Mer information på föreningens hemsida.
Parkering
Föreningen har parkeringsplatser för uthyrning. Har man ingen plats sedan tidigare har man förtur. Motorcyklar/mopeder/vespor får parkeras på gården, då i anslutning till ordinarie cykelställ. Det finns ca 358 st p-platser i föreningen som kostar ca 227 kr/mån (prisuppgift från HSB 2020-02-04). HSB Norra Stor Sthlm administrerar denna kö (för närvarande 10 st i kö för sin första plats).
Renoveringar
Utförda renoveringar:
Tvättstugor är renoverade.
2012- Reparation av staket vid vissa utsatta ställen har utförts.
2012- Reparation samt byte av delar av hängrännor har utförts.
2012- Spolning av stammar har utförts
2015/2016- Utbyte av fönster och entrépartier
2017-2019 - Byte av dilfogar
2018 - Radonmätningar har utförts och marken utanför fritidslokal samt boulebana har renoverats

Kommande renoveringar
2019- Stambytet börjar i första huset augusti 2019 och arbetet slutförs under våren 2021. I samband med det kommer badrum och toalett helrenoveras enligt den preliminära plan styrelsen arbetar efter idag. Om badrum och toaletter helrenoveras så kommer inte befintlig inredning som toalettstolar, handfat, skåp, badkar etc sättas tillbaka. Om man vill behålla något av den befintliga inredningen så får man se till att göra det själv. Vad gäller kök så är planen att de inte berörs då stammarna bör kunna bytas utan rivning då avlopp och övriga rör inte går i golvet.
Ekonomi
Avgiften höjdes med 3 % den 1 januari 2020 med anledning av pågående stambyte.

Karta

Viksjö Järfälla

Axvägen 13, Entréplan

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg