Fannydalsplatån 27

Bilder

Fannydalsplatån 27 , Storängen/Fannydal , Nacka

Äntligen ett radhus till salu igen på populära Fannydalsplatån! Yteffektivt och funktionellt radhus i två plan med friköpt tomt. Huset erbjuder 3-4 sovrum och stort ljust vardagsrum i öppen planlösning med kök. Toppfräscht helrenoverat badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Gäst-wc i anslutning till entrén. Öppen planlösning och generösa fönsterpartier i två väderstreck på entréplan ger trevlig rymd. Härlig insynsskyddad altan med pergola och lättskött mysig trädgård i bästa söderläge med sol stora delar av dagen.

Området är mycket barnvänligt med två fina lekplatser (varav den ena ligger invid denna länga) och närhet till både skolor och förskola. Endast ca 500 meter till närmaste badbrygga samt ca 350 meter till Saltsjöbanan. Möjlighet till medlemskap i Storängens egnahemsförening då man får tillgång till hyra av tennisbana och hyra av festlokal etc. Här har man nära till stan men ändå total närhet till naturen.

Detta är ett radhus du inte vill missa.

Varmt välkommen till visning!

96 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
96 kvm
Biarea:
15 kvm
Tomtarea:
143 kvm
Byggår:
1959
Driftskostnad:
3 306 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

96 kvm

Biarea

15 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Vid entrén finns klinkergolv, design-spotlights i tak och plats för avhängning av ytterkläder. Vitmålade väggar samt skjutdörr till allrum/sovrum 4. Längre in i hallen finns ingång till gäst-wc, två garderober samt trappa upp till övre plan. Här är det vitmålade väggar och parkettgolv.

ALLRUM/SOVRUM 4 (fd garage)
Det tidigare garaget är ombyggt till detta rum, som nuvarande ägare använder som gästrum. Fönster som ger ett fint ljusinsläpp samt charmigt snedtak med likadana design-spotlights som i hallen. Vitmålade väggar och dekorativ fondtapet samt målat trägolv. Tre garderober.

GÄST-WC
Helkaklade väggar och klinkergolv. Wc, hörnhandfat, stor väggspegel samt två förvaringsskåp på ena väggen.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med kök. Stort fönster och helglasad dörr till trädgården och uteplatsen i skyddat söderläge. Vacker ekparkett samt vitmålade väggar. Gott om plats för både soffgrupp och matgrupp.

KÖK
Stilrent och fräscht kök med vita köksluckor och glasskivor ovan arbetsbänkar i rostfritt och ek. Gott om arbetsytor, vitmålade väggar samt ekparkettgolv. Bra förvaringsmöjligheter i många utdragslådor och skåp. Den maskinella utrustningen består av: Spis med keramikhäll och varmluftsugn (70 cm bred), fläkt, diskmaskin, samt kyl (2016) och frys (2016) i fullhöjd. Stor matplats i anslutning till vardagsrummet.

ÖVRE PLAN

ÖVRE HALL
Vitmålade väggar samt svart plastmatta.

SOVRUM 1
Sovrum med fönster mot trädgården. Tapetserade väggar och laminatgolv. Två dubbelgarderober.

SOVRUM 2
Sovrum med fönster mot trädgården. Vitmålade väggar och fondtapet samt laminatgolv.

SOVRUM 3
Sovrum med fönster mot framsidan av huset. Vitmålade väggar och laminatgolv.

BADRUM
Ljust och fräscht badrum helrenoverat 2015 (kvalitetsdokument finns) med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (elslingor). Utrustning: Badkar, wc, handfat på kommod med lådor samt handdukstork. Tvättmaskin (2015) och torktumlare (2015). Fönster som ger fint ljusinsläpp.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare praktiskt inredd med ELFA-system. Vitmålade väggar och heltäckningsmatta.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1959

Uppvärmning

Gemensam bergvärme via samfälligheten

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 september 2010
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund/Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Fasad: Tegel och puts på lättbetong
Fönster: Fönster med isolerglaskassetter (ca 2010)
Bjälklag: Mellanbjälklag av lättbetongkassetter
Tak: Plåt (papp på fd garage)
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

FIBER
Fiber finns indraget i huset.

LARM
Larm från Sector Alarm finns installerat. Abonnemanget kan övertas av köparen.

FANNYDALSPLATÅNS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Samfällighetsföreningen ansvarar för skötsel och drift av alla gemensamma anläggningar på Fannydalsplatån. Ordinarie stämma hålls i mars varje år. Samfällighetsavgiften är 8 800 kr. Den betalas kvartalsvis. Kostnad för uppvärmning av hus och vatten faktureras kvartalsvis och totala kallvattenförbrukningen faktureras årsvis via samfälligheten.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad mot fastighetsregistret. Säljaren garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 307:39

Övriga byggnader

Litet kallförråd med ingång från uteplatsen.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 674 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 010 kr
El: 7 925 kr
Renhållning: 1 867 kr
Väg, samf: 8 800 kr
Försäkring: 6 072 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I posten "Uppvärmning" ingår även varm- och kallvatten (faktureras via samfällighetsföreningen kvartalsvis respektive årsvis).

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 855 000 kr, varav byggnadsvärde 1 693 000 kr

Summa pantbrev

4 063 000 kr

Tomt

Areal: 143 kvm

Tomtbeskrivning

Solig baksida i söderläge med trädäckad uteplats, delvis under pergola, och gräsmatta. Litet kallförråd. Stenlagd framsida samt ingång till förråd via fd garageporten.

Varje radhus brukar använda platsen utanför det tidigare garaget till parkering (det är kommunens mark). Det finns även gästparkering i området.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Sicklaön GA:34
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-56/1402
Förmån, Avtalsservitut: Värmecentral mm, 01-IM8-58/7597
Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 01-IM8-58/7598
Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 01-IM8-58/7598A

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Storängen/Fannydal

Fannydalsplatån är ett populärt radhusområde som ligger mitt i centrala Nacka med närhet till det mesta. I området finns en liten och en stor lekplats. På gångavstånd finns underbar natur, köpcentrum och mycket bra kommunikationer.

Endast ett par minuter bort ligger Järlasjön som erbjuder härliga bad under sommaren och skridskoåkning på vintern, runt sjön finns även trevliga promenadstråk.

Nyckelviken är ett 134 hektar stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar skog och sol-, badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera.

I Nacka Strand finns ytterligare butiker, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården.

I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, finns 700 hektar friluftsområde med bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Kommunikation

Saltsjöbanan från närbelägna Storängens station tar dig in till slussen på knappt 15 minuter. Flertalet bussar trafikerar Värmdövägen via Nacka Forum, med trafik dygnet runt. Det är ca 850 meter till busshållplatsen. För mer information se www.sl.se.

Närservice

Köpcentret Nacka Forum har ett stort utbud av olika affärer, caféer och restauranger. Även apotek, systembolag, bibliotek, bank, gym och mataffärer. Inte långt bort ligger även Sickla Köpkvarter med ytterligare shoppingmöjligheter. Ica Maxi ligger endast några minuter bort med bilen.

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-4349919

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad