230
MED0D6A099FE42644A292B9024EC9E5F68B

Ljust och inbjudande BR-radhus med mycket karaktär och härlig atmosfär!Hjortängsvägen 22E Björknäs, Saltsjö-Boo

Björknäs, Saltsjö-Boo

Hjortängsvägen 22E


PRIS (utgångspris)6 300 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

143 kvm

LÄGENHETSNUMMER

5

MÅNADSAVGIFT

5 167 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

6 300 000 kr utgångspris

Ljust och inbjudande BR-radhus med mycket karaktär och härlig atmosfär!

RING FÖR BOKAD VISNING - 070-434 99 19 -

Välkommen till ett fantastiskt BR-radhus i tre plan, perfekt planerat med flera sociala ytor, 3-4 sovrum, två badrum och gott om förvaring. Huset är byggt 2020, så här är allt fortfarande nytt och fräscht! När du bor här har du nära till det mesta; båtliv i Skurusundet, sköna bad i Glasbrukssjön, vacker natur i omgivningarna, förskolor, skolor, barnens idrottsaktiviteter, mataffär och annan service i Björknäs centrum. Mycket bra bussförbindelser från Värmdövägen och snabbt ut till 222:an om du kör bil.

Radhuset präglas av en härlig känsla av ljus och rymd tack vare det fina ljusinsläppet och den mycket tilltalande planlösningen. Här får du en stilren design och påkostade materialval. Trädgård och uteplats på baksidan i lugnt, soligt söderläge. Parkeringsplats med laddbox finns på framsidan av huset. På föreningens mark finns även gästparkeringar. Vid entrén till huset finns ett förråd. Fiber är indraget.

Husets tre plan är fördelade enligt följande:
Entréplan:
Ljus, välkomnande hall. Öppen, genomgående planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med fint ljusinsläpp från två håll. Helkaklat badrum med dusch och tvätt/tork. Förråd under trappan. Från vardagsrummet nås den mysiga uteplatsen och radhusets fina trädgård, vänd mot söder och villaområdet på baksidan av längan. Här har du både träaltan, gräsmatta och odlingsmöjligheter. Uteplatsen ligger i rakt söderläge med sol större delen av dagen.

Mellanplan:
Tre bra sovrum, varav master bedroom med ingång till stor klädkammare med fönster (skulle även kunna användas som barnkammare). Allrum med plats för soffgrupp och TV-bänk. Helkaklat badrum med badkar.

Övre plan:
Hela övre planet, bostadens s k studioplan, består av en öppen yta - fri att användas och inredas efter tycke smak och behov! Nuvarande ägare använder idag detta plan som föräldrasovrum och kontor, men ytan kan även vara lämplig som en social yta för t ex soffmöblemang eller varför inte biljard-/pingisbord? Om ni är en familj som behöver fler rum kan ni få till det här. Takbalkongen från Velux ger utfälld studioplanet en extra dimension.

Varmt välkomna till visning av detta otroligt fina radhusboende!

Ansvarig mäklare

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bilder

MED0D6A099FE42644A292B9024EC9E5F68B
MED4B7A9F61199142DA93B25531612957CD
MED629A5FA951514C45BA089B8EC097F32C
MED4867BC5A1AB14B42B899A2371D4516B8
MED1D718632D70445739CF28E891E378515

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

143 kvm

LÄGENHETSNUMMER

5

MÅNADSAVGIFT

5 167 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

6 300 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Träaltan i söderläge med sol från morgon till kväll. Utfällbar takbalkong mot söder.

PARKERING

Bilplats vid entrén till huset. Laddbox finns installerad.

Huset har vattenburen golvvärme på entréplan och vattenradiatorer på övriga plan. Målade väggar och enstavig askparkett. Fönsterbänkar i marmor. Plejd-system finns för styrning av belysningen i kök och badrum på entréplan.

ENTRÉPLAN:
HALL
Ljus, välkomnande hall med avhängning av ytterkläder och förvaring i två garderober. Fint ljusinsläpp från fönster och flera småfönster i ytterdörren. Klinkergolv vid entrén.

KÖK
Modernt kök från Marbodal med vita skåpsluckor, påkostad bänkskiva och stänkskydd i marmor samt underlimmad diskho från Blanco. Gott om förvaring och arbetsyta i köket och i/på den snygga och praktiska köksön med marmorskiva och sittplatser. Den maskinella utrustningen består av: Induktionshäll (Siemens), inbyggd ugn och mikro (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens) samt kyl och frys i fullhöjd (Miele). Dimbara spotlights i taket.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning med kök och hall. Utgång till uteplats och trädgård på baksidan av huset. Den väl tilltagna ytan i vardagsrummet rymmer både stort matmöblemang och soffhörna. Fint ljusinsläpp från helglasad altandörr och två fönster.

DUSCH/WC/TVÄTT
Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns duschhörna med takdusch och svängbara duschväggar i klarglas, wc, handfat med kommod, förvaringsskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Även frånluftsvärmepump och vattenmätare är placerad här. Dimbara spotlights i taket.

FÖRRÅD
Under trappan finns ett förråd som ger bra förvaring.


MELLANPLAN:
ALLRUM
Rymligt allrum i centrum av våningsplanet med plats för soffgrupp och TV-bänk.

SOVRUM 1 med walk in closet
Sovrum med plats för dubbelsäng. Öppning in mot stor klädkammare med fönster samt ELFA-system längs ena väggen. Klädkammarytan kan förslagsvis även användas som barnkammare eller kontorsplats. Idag används sovrum 1 inte som föräldrasovrum. Den lösa garderoben som är placerad bakom dörren flyttas med fördel när en dubbelsäng ska in (se möbleringsförslag i renderingsbilder på föreningens hemsida). Fint ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för säng och skrivbord. Fint ljusinsläpp från stort fönster. En garderob.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för säng och skrivbord. Fint ljusinsläpp från stort fönster. En garderob.

BADRUM
Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Utrustning: Badkar med dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dimbara spotlights i taket.


ÖVREPLAN:
Studioplan om ca 34 kvm i öppen planlösning. Låt era behov, tycke och smak bestämma hur ni ska inreda och använda denna fantastiska yta! Nuvarande ägare använder våningsplanet som master bedroom och kontor. Takfönster med utfällbar takbalkong (Velux).

Om området

Björknäs är ett trevligt och etablerat bostadsområde med blandad bebyggelse. Här finns lägenheter, äldre villor och radhus blandat med nybyggda toppmoderna villor. Närhet till båtliv i Skurusundet och badplats i Glasbrukssjön med fina badklippor och en stor badstrand. För den som gillar naturen finns fina motionsspår och Booleden nära inpå.

KOMMUNIKATION

På några minuters promenadavstånd från bostaden finns busshållplatsen Koldalsvägen på Värmdövägen med motorvägsbussar som når Slussen inom 15 minuter. Se www.sl.se. Med bil når man Stockholms City på 10-15 minuter.

NÄRSERVICE

Björknäs Centrum ligger på gångavstånd med bl a ICA, postombud, apotek, kemtvätt och restaurang.
I området finns det flertalet förskolor att välja bland. På promenadavstånd från bostaden finns bl a förskolan Bågen. I Björknäs/Eknäs ligger Björknässkolan (F-9). I anslutning till skolan finns Björknäs IP med bl a en friidrottsanläggning, fotbollsplan och två ishallar. I Nacka kommun finns även flera gymnasieskolor såväl kommunala som privata och dessutom med olika specialinriktningar. Mer info finner du på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

7,1429 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

7,1429 %

ÖVRIGT

Till bostaden hör ett separat förråd om ca 3,7 kvm.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Ekonomi

EL

35 680 kr

VA

6 000 kr

FÖRSÄKRING

1 255 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

42 935 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

KOMMENTAR

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Varje lägenhet har separat elmätare och svarar för egna el- och uppvärmningskostnader. Kallvattenavgift debiteras med 500 kr/mån (vilken redovisas under posten "VA").

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 354 911 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är beräknad utifrån bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

3-plans BR-radhus

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Frånluftvärmepump. Vattenburen golvvärme entréplan, vattenradiatorer övriga.

VENTILATION

Ventilation via frånluftsvärmepump, frånluftsdon placerade i våtrum, kök och klädkammare.

HISS

finns ej

ELFÖRBRUKNING

12 016 kWh/år

Förening

NAMN

Brf Björklunden 14 i Björknäs

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

14

EKONOMI

Fr o m 1/1 2024 kommer avgiften att höjas till 7 234 kr/mån.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Information om föreningen finner du på föreningens hemsida: https://www.bjorklunden14.se/
och i föreningens årsredovisning och stadgar (vilka finns under "Viktiga dokument" här i annonsen).

TV OCH BREDBAND

Anslutning finns för öppen fiber från Skanova. Via Skanova kan bredband och TV beställas. Bostadsrättshavarna ansvarar själva för abonnemang för telefon/bredband/TV.

PARKERING

Varje lägenhet har parkering i anslutning till bostaden (denna lägenhet har laddbox installerad). Gästparkeringar finns i föreningen.

RENOVERINGAR

Byggnaderna är nya och något underhållsbehov bör därför inte föreligga inom överskådlig framtid. För framtida behov görs årligen en avsättning till reparationsfonden.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2022
SL
Nacka kommun stadsutveckling
Nya Skurubron
Nacka kommun
Föreningens hemsida

Karta

Nacka Björknäs

Hjortängsvägen 22E

Boendekalkyl

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg