230
MED40A92A7D070F45D5AC2A26E42A38CED9

Modern, yteffektiv 1:a byggd 2018 med BALKONG i västerläge & centralt läge nära affärer och bussar!Ektorpsvägen 1, vån 2 Ektorp, Nacka

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 1, vån 2


PRIS (utgångspris)1 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

28 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

41005

MÅNADSAVGIFT

2 567 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

1 995 000 kr utgångspris

Modern, yteffektiv 1:a byggd 2018 med BALKONG i västerläge & centralt läge nära affärer och bussar!

RING MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING - 070-434 99 19 -

Välkommen till en modern och yteffektiv 1:a med BALKONG i härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol i populära Brf Oakhouse (byggt 2018)! Centralt läge vid Ektorp centrum med bussar, affärer och annan service nära. Ljus och fin lägenhet med hög utrustningsnivå och innovativa lösningar, som t ex smart inbyggd förvaring. Högkvalitativa material i kök från välrenommerade Vedum och maskinell utrustning från Electrolux. Helkaklad dusch/wc med golvvärme, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Externt förråd finns.

I avgiften ingår både fiber, tv-kanaler, värme, vatten och förråd. I huset finns god cykelförvaring, garage och tillgång till bilpool (Volvo On Demand) samt sushi-restaurang med områdets kanske bästa sushi.

Mitt i centrala Ektorp - med den 200 år gamla och pampiga "Skvallereken" som närmsta granne - står Oakhouse, en välritad fastighet som består av 67 bostadsrätter i olika storlekar. Arkitekten har skapat moderna, yteffektiva och tidlösa boenden med hög inredningsstandard. Såväl interiör som exteriör präglas av medvetna kvalitetsmaterial och en urban design som är såväl funktionell som estetiskt tilltalande. Oakhouse erbjuder smarta boenden för den stilmedvetne som vill ha närhet till city såväl som naturen.

Här har du nära till allt! I Ektorp finns service, matbutiker, restauranger, bageri/konditori Gateau, träningscenter och Nacka sjukhus med bl a närakut. På gångavstånd finns badsjöar och härliga motionsspår vid Långsjön samt naturreservatet Nyckelviken med motionsspår, strövområden, utegym och möjlighet till havsbad. Läget är optimalt med närhet till Nacka Forum, Sickla köpkvarter samt den planerade tunnelbanan. Mycket goda busskommunikationer precis utanför huset till Nacka Forum och Slussen, ca 15-20 minuters bussresa till Slussen. Vid Ektorp centrum passerar många busslinjer, här är det bara att gå ut till hållplatsen och ta första bästa buss in mot Slussen eller ut mot Värmdö.

Varmt välkommen till visning!

Visningar

Vänligen boka er för visning!

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING - 070-434 99 19

Ansvarig mäklare

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bilder

MED40A92A7D070F45D5AC2A26E42A38CED9
MED78C61EE894824F9FB9AF9C5DD9FB809C
MEDD9D815F3C79348EA90D50A735F714CEB
MEDF3ED6B5D79CE4328844EAA7FB8DFFD6E
MED2B2516CDC3554120B0511E9C3B31C136

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

28 kvm

LÄGENHETSNUMMER

41005

VÅNING

2 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 567 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

1 995 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

PARKERING

Garage i huset (1 375 kr/mån) samt tillgång till bilpool via Volvo On Demand.

Rent arkitektoniskt har man i Oakhouse tagit intryck av eken - det är ett rustikt hus med många stilrena detaljer och fina material. Samtliga material och detaljer är omsorgsfullt utvalda med den moderna människan i åtanke och från leverantörer med krav på högsta standard. Golvet i vitpigmenterad ek skänker en slags stillhet åt rummet och går fint ihop med de vitmålade väggarna.

KÖK
I köket har man skapat en trivsam atmosfär med gedigna materialval. Fin inredning i kombination med passande armatur samt riktbara spotlights som monterats på skena. Köket är från välrenommerade Vedum med pushöppning på luckorna. Integrerad kyl/frys, inbyggd kombiugn (ugn/mikro) samt induktionshäll från Electrolux. Helintegrerad fläkt med samma lucka som övriga köket och utdragbar kåpa. Vitt kakel ovan arbetsbänk i laminat (Virrvarr) samt LED spotlight under överskåp.

RUM
Rymligt rum med plats för både soffdel, sovdel och matplats. Smart platsbyggd förvaring längs ena väggen med öppning avsedd för matplats eller annan möblering. Ljus och luftig känsla tack vare fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och helglasad balkongdörr. Praktisk skjutdörr finns mellan rummet och köket.

BALKONG
Underbar balkong i fritt västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

DUSCH/WC/TVÄTT
Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, handdukstork samt praktisk arbetsbänk och väggskåp ovan kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd som ligger på våning 5.

Om området

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

KOMMUNIKATION

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

NÄRSERVICE

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

PARKERING

Gratis parkering på torget vid Ektorp C i två timmar, därefter
avgift. Gratis parkering på vissa gator i området. Föreningen har en gästparkering samt möjlighet att hyra garageplats i garaget under huset.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,01592 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,93365 %

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett förråd som ligger på våning 5.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Ekonomi

EL

2 150 kr

FÖRSÄKRING

1 910 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 060 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Elförbrukningen mäts för varje enskild lägenhet och debiteras på månadsavierna.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

459 891 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning enligt uppgift från föreningens förvaltare.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-05-22

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

75 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Oakhouse

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

67

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Föreningen äger marken.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

2 006 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

860 kr

INFORMATION AVGIFT

I månadsavgiften ingår värme, vatten, förråd, kabel TV (basutbud) samt fiber (Ownit).

Avgiftshöjning är gjord per den 1/1 2024.

OM FÖRENINGEN

Brf Oakhouse registrerades 2015-10-08 och föreningens hus med 67 bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt stod klart för inflytt i slutet av 2018. Föreningen äger fastigheten Sicklaön 202:9 med adress Ektorpsvägen 1. Huset är utformat som ett flerbostadshus med 7 våningar ovan gård samt garageplan.

Gemensamma utrymmen: Garageplan, cykelrum, rullstolsrum samt städrum. Varje lägenhet har tillgång till ett förråd.

Föreningen har en bilpool med en bil via Volvo on Demand, som medlemmarna kan nyttja.

Föreningen är delaktig i gemensamhetsanläggningen Nacka Sicklaön GA:127.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo, www.nabo.se.

TV OCH BREDBAND

Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom fastigheten till uttag i varje lägenhet. Fiber via Ownit och TV-kanaler (grundpaket) ingår i månadsavgiften.

PARKERING

Föreningen har ca 29 parkeringsplatser i sitt garage under huset som hyrs ut till medlemmarna (1 375 kr/mån, kö kan förekomma) samt två markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen från Volvo On Demand har en plats och den andra platsen är gästparkering.

ÖVRIGT

El - Du behöver inget eget elavtal. Varje lägenhet har en mätpunkt som mäter varje lägenhets faktiska förbrukning. Kostnaden för förbrukad el läggs på månadsavin.

Viktiga dokument & länkar

Brf Oakhouse Stadgar (2022-05-12)
Brf Oakhouse årsredovisning 2022
Energideklaration
Nya tunnelbanan till Nacka
SL
Nacka kommun
Bilpool via Volvo On Demand
Stadsutveckling Ektorp

Karta

Nacka Ektorp

Ektorpsvägen 1, vån 2

Boendekalkyl

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg