230
MED51F6206345484DAE868314B89F03A8F0

Yteffektiv 1:a i toppskick med uteplats i väst. Mycket centralt läge nära affärer, bussar och naturEktorpsvägen 1 Ektorp, Nacka

Ektorp, Nacka

Ektorpsvägen 1


PRIS (utgångspris)1 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

28 kvm

LÄGENHETSNUMMER

21006

MÅNADSAVGIFT

2 022 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

1 995 000 kr utgångspris

Yteffektiv 1:a i toppskick med uteplats i väst. Mycket centralt läge nära affärer, bussar och natur

Välplanerad 1:a i Brf Oakhouse (byggt 2018) med uteplats i lugnt västläge mot föreningens gård på baksidan av huset. Här kan du njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol. Ljus och fin lägenhet med hög utrustningsnivå och innovativa lösningar, som t ex smart inbyggd förvaring. Högkvalitativa material i kök och maskinell utrustning. Helkaklad dusch/wc med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

I avgiften ingår både fiber, tv-kanaler, värme, vatten och externt förråd. I huset finns god cykelförvaring, garage med parkering och tillgång till bilpool samt sushi-restaurang med områdets kanske bästa sushi. Huset har ett centralt läge vid Ektorp centrum med bussar, bageri, mataffärer och annan service ett stenkast från porten.

Mycket goda kommunikationer precis utanför huset till Nacka Forum och Slussen, ca 15-20 minuters bussresa till Slussen. Vid Ektorp centrum passerar många busslinjer, här är det bara att gå ut till hållplatsen och ta första bästa buss in mot Slussen eller ut mot Värmdö. Läget är optimalt med närhet till Nacka Forum, Sickla köpkvarter samt den planerade tunnelbanan.

Mitt i centrala Ektorp - med den 200 år gamla och pampiga "Skvallereken" som närmsta granne - står Oakhouse, en välritad fastighet som består av 67 bostadsrätter i olika storlekar. Arkitekten har skapat moderna, yteffektiva och tidlösa boenden med hög inredningsstandard. Såväl interiör som exteriör präglas av medvetna kvalitetsmaterial och en urban design som är såväl funktionell som estetiskt tilltalande. Oakhouse erbjuder smarta boenden för den stilmedvetne som vill ha närhet till city såväl som naturen. Här har du nära till allt! I Ektorp finns service, matbutiker, restauranger, bageri Gateau, träningscenter och Nacka sjukhus med bl a närakut. På gångavstånd finns badsjöar och härliga motionsspår vid Långsjön samt naturreservatet Nyckelviken med motionsspår, strövområden, utegym och möjlighet till havsbad.

Varmt välkommen till visning!

Ansvarig mäklare

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bilder

MED51F6206345484DAE868314B89F03A8F0
MED8E8510D67ECE486DA5F2F794A3663C07
MEDC902F39BCF194F2CB5E6C4ED2FB47A6B
MED2DF52B2C55D240AABE02204B76E449FD
MED4A5A1C273BCE4740BD808D2862650897

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

28 kvm

LÄGENHETSNUMMER

21006

MÅNADSAVGIFT

2 022 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

1 995 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Garage i huset (1 375 kr/mån) samt tillgång till bilpool.

Rent arkitektoniskt har man i Oakhouse tagit intryck av eken - det är ett rustikt hus med många stilrena detaljer och fina material. Samtliga material och detaljer är omsorgsfullt utvalda med den moderna människan i åtanke och från leverantörer med krav på högsta standard. Golvet i vitpigmenterad ek skänker en slags stillhet åt rummet och går fint ihop med de vitmålade väggarna.

KÖK
I köket har man skapat en trivsam atmosfär med gedigna materialval. Fin inredning i kombination med passande armatur samt riktbara spotlights som monterats på skena. Köket är från välrenommerade Vedum med pushöppning på luckorna. Integrerad kyl/frys, inbyggd kombiugn (ugn/mikro) samt induktionshäll från Electrolux. Helintegrerad fläkt med samma lucka som övriga köket och utdragbar kåpa. Vitt kakel ovan arbetsbänk i laminat (Virrvarr) samt LED spotlight under överskåp.

RUM
Rymligt rum med plats för både soffdel, sovdel och matplats. Smart platsbyggd förvaring längs ena väggen med öppning avsedd för matplats eller annan möblering. Ljus och luftig känsla tack vare fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och helglasad altandörr. Praktisk skjutdörr ger möjlighet att stänga mellan köket och rummet. Utgång till uteplats med fint västläge mot den lugna baksidan av huset.

DUSCH/WC/TVÄTT
Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, handdukstork samt praktisk arbetsbänk och väggskåp ovan kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

Om området

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

KOMMUNIKATION

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

NÄRSERVICE

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

PARKERING

Gratis parkering på torget vid Ektorp centrum i två timmar med p-skiva, därefter avgift. Gratis parkering på vissa gator i området. Föreningen har en gästparkering samt möjlighet att hyra garageplats i garaget under huset (1 375 kr/mån) samt tillgång till bilpool via Volvo On Demand.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Lägenheten ligger på entréplan från gårdssidan och 1 våning upp från gatuplan (= vån 0 i hissen).

ANDEL I FÖRENINGEN

0,9339 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,93 %

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett förråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Lägenhetens andel av årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Ekonomi

EL

1 483 kr

FÖRSÄKRING

2 232 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 715 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Elförbrukningen mäts för varje enskild lägenhet och debiteras på månadsavierna.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

454 167 kr Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är beräknad utifrån bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme och frånluftsvärmepump

VENTILATION

Mekanisk frånluft med återvinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-05-22

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

75 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Oakhouse

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

67

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Föreningen äger marken.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 838 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

788 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Oakhouse registrerades 2015-10-08 och föreningens hus med 67 bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt stod klart för inflytt i slutet av 2018. Föreningen äger fastigheten Sicklaön 202:9 med adress Ektorpsvägen 1. Huset är utformat som ett flerbostadshus med 7 våningar ovan gård samt garageplan.

Gemensamma utrymmen: Garageplan, cykelrum, rullstolsrum samt städrum. Varje lägenhet har tillgång till ett förråd.

Föreningen har en bilpool med en bil via Volvo on Demand, som medlemmarna kan nyttja.

Föreningen är delaktig i gemensamhetsanläggningen Nacka Sicklaön GA:127.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo, www.nabo.se.

TV OCH BREDBAND

Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom fastigheten till uttag i varje lägenhet. Fiber via Ownit och TV-kanaler (grundpaket) ingår i månadsavgiften.

PARKERING

Föreningen har ca 29 parkeringsplatser i sitt garage under huset som hyrs ut till medlemmarna (1 375 kr/mån, kö kan förekomma) samt två markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen från Volvo On Demand har en plats och den andra platsen är gästparkering.

ÖVRIGT

El - Du behöver inget eget elavtal. Varje lägenhet har en mätpunkt som mäter varje lägenhets faktiska förbrukning. Kostnaden för förbrukad el läggs på månadsavin.

Viktiga dokument & länkar

Brf Oakhouse Stadgar (2022-05-12)
Brf Oakhouse årsredovisning 2022
Energideklaration
Bilpoolsbilen via Volvo On Demand
Nacka kommun
Stadsutveckling Ektorp centrum
Nya tunnelbanan till Nacka
SL

Karta

Nacka Ektorp

Ektorpsvägen 1

Boendekalkyl

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Civilekonom

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg