Gustavsviksvägen 20A

Bilder

Gustavsviksvägen 20A , Gustavsvik , Nacka

VÄLKOMMEN till denna rymliga välplanerade 2-plansvilla byggd 2007 på plan tomt med fina lekytor och stor altan i härligt solläge! Huset har en totalyta på 195 kvm och är idag tillgänglighetsanpassat med hiss mellan våningsplanen (hissen går att demontera).

Detta är ett hus som präglas av ljus och rymd tack vare en väl tilltagen takhöjd och många fönster som ger fint ljusinsläpp till varje rum. Med fyra sovrum, två rymliga sällskapsrum, två bad/dusch samt kök med stor matplats lämpar sig detta hus även för den stora familjen! Entréplanet har öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. I centrum står en braskamin med glas åt tre håll för största möjliga njutning kalla höst- och vinterkvällar. Fiber finns installerat i huset.

Trädgårdstomt om 1 225 kvm med en fin mix av plana lekvänliga gräsytor och vackra stenbeläggningar. Stor insynsskyddad altan i härligt sydvästläge med sol stora delar av dagen. Här finns plats för flera möblemang eller ett riktigt långbord till sommarfesten! Detta är en trädgård som inbjuder till lek och utevistelse - här trivs familj och vänner! Putsmur, staket och planteringar ramar in och insynsskyddar tomten. Påkostat garage med fjärrstyrd port byggt 2010.

Eftertraktat och lugnt läge med vackra omgivningar och med bad-, båt- och lekplatser samt fina promenadvägar runtomkring. Endast några minuter på cykel och du är vid någon av områdets härliga badplatser! I närområdet finns flera förskolor, skolor och även bra kommunikationer med bl a direktbuss till Centralen på morgonen bara ca 150 meter från huset.

Via områdets fastighetsägarförening (Gustavsviks Fastighetsägareförening) finns bl a bastuförening, båtklubb, och bouleklubb. Via föreningen anordnas även populärt midsommarfirande samt simskola och idrott för barnen sommartid (läs mer på www.gustavsvik.org).

Varmt välkommen till visning!

192 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
192 kvm
Biarea:
3 kvm
Tomtarea:
1 225 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
5 592 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

192 kvm

Biarea

3 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
HALL
Välkomnande hall med fönster i två väderstreck som ger fint ljusinsläpp. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i platsbyggd skjutdörrsgarderob. Vitmålade väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Infällda spotlights i tak.

KÖK
Påkostat nyrenoverat kök med inredning i vitt och väl tilltagna arbetsytor i exklusiv vit Statuario-marmor från Italien. Gott om förvaring i skåp och lådor. Öppen planlösning med halvö mot matplatsen gör det enkelt att umgås vid matlagningen. Fönster i två väderstreck. Den maskinella utrustningen består av: Integrerad kyl och frys i fullhöjd (2018), bred induktionshäll (2018), inbyggd varmluftsugn (2018), integrerad diskmaskin (2016), inbyggd kaffemaskin och mikrovågsugn samt spisfläkt. Vitmålade väggar och vitt marmorgolv med vattenburen golvvärme samt infällda spotlighs i tak.

MATPLATS
Matsalsdel i anslutning till köket i öppen planlösning med vardagsrummet. Här är det gott om plats för stora middagar med matplats för 10-12 personer vid stort fint fönsterparti från golv till tak. Utgång till stenbelagd uteplats. Vitmålade väggar och vitlaserat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme samt infällda spotlights i tak.

VARDAGSRUM
Ljust sällskapsrum med generösa ytor och fint ljusinsläpp. Gott om plats för den stora familjens filmkvällar och umgänge. Vacker braskamin med glas på tre sidor har fått en genomtänkt central placering så att elden kan avnjutas från flera håll. Utgång till stor terrass i härligt söderläge. Fin platsbyggd sittbänk med marmorskiva och förvaring under längs ena kortsidan av rummet. Vitmålade väggar och vitlaserat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme samt infällda spotlights i tak.

DUSCH/WC
Duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Dusch med välvda glasdörrar, wc, handfat med kommod och spegel. Infällda spotlights i tak.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Stor praktisk tvättstuga med vitmålade väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Förutom tvättmaskin och torktumlare från Miele (2013) finns värmepump och en extra varmvattenberedare placerade här. Gott om skåpsutrymmen, bra arbetsyta samt vask. Ingång utifrån och tillgänglighetsanpassat med hiss upp till sovrum 1 på övre plan. Hissen går att demontera och utrymmet kan användas för annat ändamål, om så önskas.

ÖVRE PLAN
ALLRUM
Stilren trappa leder upp till övre plan, där vi möts av ett ljust och rymligt sällskapsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Plats för soffgrupp och/eller annan möblering. Kanske är det här du placerar biljard- eller pingisbordet? Valet är ditt. Vitmålade väggar, fondtapet och vitlaserat ekparkettgolv samt infällda spotlights i tak. Kan byggas om till ett ytterligare sovrum.

SOVRUM 1
Ljust rum med tapetserade och målade väggar samt vitlaserat ekparkettgolv. Fönster i två väderstreck. Hiss ner till tvättstugan på entréplanet. Infällda spotlights i tak.

SOVRUM 2/MASTER BEDROOM
Ljust och rymligt sovrum med målade väggar och fondtapet. Inbyggd garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Vitlaserat ekparkettgolv och infällda spotlights i tak.

SOVRUM 3
Sovrum med fönster i två väderstreck, målade och tapetserade väggar samt vitlaserat ekparkettgolv. Infällda spotlights i tak.

SOVRUM 4
Sovrum med fönster i två väderstreck, målade väggar och vitlaserat ekparkettgolv samt infällda spotlights i tak. Fyra garderober.

BADRUM
Stort påkostat badrum i stilrena materialval med helkaklade väggar och klinkergolv med elgolvvärme. Här finns bubbelbadkar, separat duschhörna med välvda glasdörrar, wc, dubbelhandfat med kommod, stort spegelskåp samt ytterligare ett vägghängt förvaringsskåp. Fönster i två väderstreck och infällda spotlights i tak.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump (vattenburen golvvärme nedre plan & elradiatorer övre plan)

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 oktober 2013
Energiprestanda: 84 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Fasad: Puts
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Mellanbjälklag av trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

UTEPLATS
Stor träbelagd altan på ca 60 kvm i härligt sydvästläge.

FIBER
Fiber finns indraget i huset.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad mot fastighetsregistret. Säljaren garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Fastighetsbeteckning

Backeböl 1:832

Övriga byggnader

GARAGE på ca 32 kvm finns (byggt 2010). Dessutom gott om utrymme på uppfarten med plats för parkering av ca 3-4 bilar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

67 105 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 41 306 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 3 500 kr
Sotning: 750 kr
Försäkring: 10 000 kr
Övrigt: 8 049 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Driftskostnaden baseras på säljarens faktiska kostnader och kan variera beroende på förbrukning, avtal och klimat. Under "Uppvärmning" ingår även hushållsel. Under "Övrigt" redovisas fastighetsavgiften. Senaste årets elförbrukning har varit 26 336 kWh.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

5 380 000 kr, varav byggnadsvärde 3 170 000 kr

Summa pantbrev

6 500 000 kr

Tomt

Areal: 1 225 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trädgårdstomt med stor plan gräsmatta, fina stenbeläggningar och med en inramning av mur, staket och planteringar. Avgränsningssladd för robotgräsklippare finns dragen runt gräsmattan.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Backeböl GA:12
Inskrivning, Avtalsservitut villa och årlig avgäld, 39/6881

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Gustavsvik

Ett härligt ställe att bo på - GUSTAVSVIK! På samma gång en sjönära, lantlig idyll och en plats med närhet till all den service vi kan behöva. En plats med mycket grönska och lång strandlinje längs vackra Baggensfjärden och en "skärgårdsö" i synfältet. Med bad- och båtliv, med bär och svampmarker, med fritidsfiske vinter som sommar. Och detta 15-20 minuter från storstadens kärna.
Citat från fastighetsägarföreningen

Karta

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad