Gimogatan 9, Uteplats

Bilder

  • Såld!

Gimogatan 9, Uteplats , Luthagen/Stabby , Uppsala

GAVELLÄGE MED LJUSINSLÄPP FRÅN TRE VÄDERSTRECK - STOR UTEPLATS - TVÅ LYXIGA BADRUM

Nu finns en möjlighet att förvärva denna unika och mycket välplanerade 4:a i gavelläge med en stor uteplats.

Här får du ett kök med kvalité och utrymme för en större matplats, två lyxiga badrum, ett vardagsrum som rymmer det mesta med plats för både soffgrupp, bokhylla eller lekhörna. Lägenheten har även gott om förvaring då påkostade skjutgarderober från Elfa finns installerade. Vidare finns tre stycken sovrum med gott om plats för säng och övrigt möblemang om så önskas.

Tack vare det fantastiska läget har du gångavstånd till Mimmi ekholmsplats med ICA, apotek, fik, gym och restauranger. Nära har du också Fyrishov, vårdcentral/BVC, samt goda kommunikationer med stadsbussarna som tar dig till city på bara några minuter. Vill du hellre promenera till stan så tar det bara 15-20 minuter.

Bostadsrättsinnehavaren har dessutom möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal med bastu och relax.

Välkommen att ta kontakt med fastighetsmäklaren Walat Taha för mer information på 0707 925 943 alt walat.taha@husmanhagberg.se

88 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 834 kr ink. Värme, kallvatten & lägenhetsförråd Internetuppkoppling + 212 kr/m
Typ:
Lägenhet
Boarea:
88 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
3
Byggår:
2018
Driftskostnad:
366 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

88 kvm

Rumsbeskrivning

- Hall -
Välkommen in, denna hall erbjuder massor utav plats och avvägningsmöjligheter. I anslutning till hallen har du stora inbyggda skjutgarderober installerade med extra tillval från Elfa.

- Vardagsrum -
Vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning med köket och rymmer stor sittgrupp. Tack vare gavelläget flödar ljuset in från olika väderstreck. Här finns det gott om utrymme för soffgrupp med tillhörande möblering samt matsalsmöbel om det önskas. Inrett med ekparkett och vitmålade väggar.

- Kök -
Det toppfrächa köket från Vedum är inrett med vita skåpsluckor, grå bänkskiva samt vitt kakel ovan arbetsytor. De väl utrustade vitvarorna består utav kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll med ugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt köksfläkt.
Köket ger bra arbetsyta och goda besparingsmöjligheter i skåpen. Inrett med vita väggar och parkettgolv.

- Sovrum 1 (Master Bedroom) -
Stort och ljust sovrum med stora inbyggda skjutdörrsgarderober från Elfa som är väl påkostade med extra tillval. Här finns gott om plats för stor dubbelsäng och tillhörande sängbord om så önskas. Härifrån nås bostadens uteplats. Inrett med vitmålade väggar och parkettgolv.

- Sovrum 2 & 3 -
Två identiska sovrum som idag används som barnrum & lekrum. Sovrummen ligger intill varandra och erbjuder fönster mot innergården. Inrett med vitmålade väggar och parkettgolv.

- Badrum -
Mycket modernt och fräscht badrum som ligger intill hallen och "Master Bedroom" vilket gör att man med enkelhet kan skapa en egen privatdel i bostaden. Utrustningen består av badkar, WC, handfat, spegelskåp, handdukstork, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare med arbetsytor ovan. Inrett med klinker och kaklade väggar.

- Duschrum -
Bostadens andra badrum nås från hallen. Utrustningen består av WC, handfat, spegelskåp och dusch med glasvägg. Inrett med klinker och kaklade väggar.

- Uteplats -
Stor uteplats med gott om plats för matgrupp samt loungemöbler.

- FÖRRÅD -
Det finns ett förråd som tillhör lägenhet i källaren som ingår i månads avgiften.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

4 834 kr ink. Värme, kallvatten & lägenhetsförråd Internetuppkoppling + 212 kr/m

Driftskostnad

4 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 200 kr
Försäkring: 1 200 kr

Kommentar

Kostnad för bredband tillkommer med 212 kr/månaden.

Andel i föreningen

2,15115%

Andel av årsavgiften

2,15115%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Librobäck 11:10

Förening

Namn

HSB brf 48 börjetull i Uppsala

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB 48 Brf Börjetull består utav 61 st lägenheter med adress Gimogatan 5 A-B och 9. Byggår för huset är mellan 2016-2018.

Mycket fin innergård med en fin lekplats.

-Gemensamhetsutrymmen-
Till föreningen finns det gemensamhetsutrymmen att få ta del utav som en samlingslokal med bastu och relax. Denna lokal ligger mellan trapphus Gimogatan 5A & 5B. I Gimogatan 5B finns det en tvättstuga där det finns två tvättmaskiner, en torktumlare, torkskåp och mangel.

- Individuell elförbrukning -
Föreningen har tecknat ett abonnemang om el då bostadsrättsinnehavaren kommer att debiteras för sin egna och faktiska förbrukning. Detta innebär alltså att du som medlem inte behöver teckna något eget el-avtal. I och med detta har föreningen monterat solceller på taket för att sänka elkostnaden.

-Bostadsrättstilägg-
I föreningens egna försäkring ingår bostadsrättstillägget för samtliga lägenhetsinnehavare. Med detta sagt så behöver du alltså enbart teckna den ordinarie hemförsäkringen som är obligatorisk.

Energideklaration kommer att upprättas i samband med 2 års besiktningen. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/borjetull/

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

61

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telenor AB gällande bredband, digital-TV och IP-telefoni. En kostnad om 212 kr/mån tillkommer månadsavgiften.

Parkering

Det finns 21st garageplatser, 16st i carport och 2 parkeringsplatser. Utöver dem finns det även två gästparkeringar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Delat ägarskap godkänns utav föreningen, dvs 1 part kan äga 10% och den/de andra kan äga 90%. Men den som är bosatt i lägenheten måste äga minst 10%.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Luthagen/Stabby

Luthagen/Stabby är ett populärt område beläget nordväst om Uppsala centrum. Området präglas av bebyggelse från 1950-1960 tal. Här har du närhet till både city och natur. Stabbyskogen är en av Uppsalas oaser. Här finner du spår efter inlandsisen, lämningar från forntiden, en gammal prästgård och varierad vacker natur. Det finns en grillplats anlagd med tanke på mindre barn och för den som vill löpträna finns en upplyst motionsslinga genom området.

Kommunikation

Närhet till stadsbussar med busshållplats inte långt från huset, och även bra gång- och cykelvägar till city.

Närservice

I området finns flera matbutiker och ett nybyggt torg med bl.a. apotek, gym och flera restauranger. I området finns även butiker och bankkontor. På cykelavstånd finns Fyrishov med äventyrsbad, sportarena och camping.

Parkering

Boendeparkering via kommunen finns i området.

Karta

Hör av dig till Walat Taha för mer information!

Walat Taha

Walat Taha

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-792 59 43

walat.taha@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad