Kornellvägen 18

Bilder

Utgångspris

3 000 000 kr

Bevaka slutpriset

Kornellvägen 18 , Öregrund , Östhammar

Här finns nu möjligheten att förvärva ett läckert hus om 5 rok byggt 2015! Vi erbjuder här ett nybyggt hus (2015), som dessutom utökats med en inredd vind, vilket gör att ni kan flytta in utan att behöva göra några renoveringar!

Husets verkliga fördel är den moderna planlösningen med vardagsrum med öppet till nock, det stora fönsterpartiet mot uteplatsen samt just uteplatsen i klockrent solläge och som är perfekt för grillkvällar. Tomten är en oas och står redo för dina tankar och idéer. Huset kan nyttjas som 6 rum och kök med inrett rum på vinden. Allt detta finner du bara en kort promenad från vattnet vid bl.a. Tallparksbadet.

Välkommen till Öregrund i Roslagens skärgård. Öregrund är en av Sveriges bäst bevarade trästäder och en charmerande idyll som bjuder på snickarglädje och atmosfär och frestar med färgsprakande solnedgångar i havet. Här strosar man gärna länge på små gator, botaniserar bland butiker, njuter av lokala delikatesser, fikar och äter gott på kaféer och krogar. Trots sin närhet till storstäder som Uppsala, Gävle och Stockholm har Öregrund med omgivande skärgård och Gräsö lyckats bevara mycket av naturen och skärgårdskulturen.

Bostaden är besiktad och försäkrad och säljs med vår tjänst Klarlagt, vilket innebär en extra trygghet för dig som köpare!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

136 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
136 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 144 kvm
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 309 kr/månad
Utgångspris:
3 000 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 785 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

136 kvm

Rumsbeskrivning

-- ENTRÈPLAN --

- Entré/Hall -
Ljus och rymlig hall med öppen planlösning. Direkt när du kommer in i hallen slås du av de moderna ytskikten och rymden. Här har du gott om ljusinsläpp från fönster vid sidan om ytterdörren som skapar fint naturligt ljus. Avhängningsmöjlighet finner du på hatthylla intill dörren. På golvet vilar en grå, slittålig klinker och väggarna är målade i vitt. Hallen fortsätter vidare och övergår till ett ekparkettgolv.

- Sovrum 1 -
Från entrén finner du detta sovrum till vänster. Generöst rum med plats för både säng och förvaring för den som önskar. Ljuset når in via två fönster, i två väderstreck, vilket ger rummet en luftig känsla. Rummet används idag som gym.

- Groventré/Tvättstuga -
Bostaden erbjuder en groventré med ingång från uppfarten. Med generös och smart förvaring på väggen med flera hyll- och avhängningslösningar, är det perfekt för hela familjen. Här vilar en grå våtrumsmatta på golvet och på väggarna är det målat vitt. I ytterdörren finner du ett fönster för ljusinsläpp. Här finns också bostadens värmepump, tvättho samt tvättmaskin och torktumlare.

- Badrum -
Helkaklat rymligt och modernt badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustat med handfat med kommod, wc, stort spegelskåp med belysning, duschhörna med glasdörrar samt härligt ljusinsläpp från ett fönster. Som pricken över i finner du här även en härlig bastu.

- Kontor/Sovrum 2 -
Bra planerat rum med fönster mot baksidan av huset. Används idag som kontor men här får man plats för både säng och förvaring.

- Kök -
Luftigt och stort kök med ljusa ytskikt. Köket är modernt med högkvalitativ köksutrustning med fullstor kyl och frys i rostfritt stål, induktionshäll, inbyggd mikro och ugn samt integrerad diskmaskin. Här finns gott om bänkytor av massiv ek för hela familjen att hjälpa till med matlagningen. Köket erbjuder även en köksö med 4 stycken sittplatser inunder. Ovan bänkytan sitter vitt kakel som stänkskydd samt fönster för fint ljusinsläpp. Inbyggda spotlights i taket ger ett mjukt och behagligt ljus till rummet. På väggarna är det målat vitt samt ekparkett vilande på golvet.

- Matplats -
Från köket finner du vardagsrummet i öppen planlösning med matplats. Från det genomgående stora fönsterna i vardagsrummet badar bostaden i ljus, vilket bara bidrar till den rymliga känslan. Här har verkligen varje kvadratmeter uttnytjas, då det finns gott om plats för en större matgrupp för både närmaste familjen eller släkt och vänner, utan att tumma på vardagsrummets yta. På golvet vilar ett parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt. Från matplatsen har du utgång till bostadens trädgård med trädäck som löper runt huset samt gräsmatta.

- Vardagsrum -
Med en fantastisk takhöjd om 3,4 meter och ett stort glasparti ut mot trädgården, är rummet oslagbart. Med plats för en större soffgrupp för att koppla av själv eller ha trevliga stunder med vänner passar det den större familjen. Här kan barnen leka fritt i trädgården men med god uppsikt inifrån huset. Här finns också en kamin, perfekt för sena höst och vinterkvällar. Detta är ett rum att njuta av årets alla årstider, vid din egen trädgård och med naturen som granne. Från vardagsrummet har du utgång till trädäck och trädgården.

- Sovrum 3 -
Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Perfekt för både de stora och små barnen med ljusinsläpp från fönstret mot framsidan. Vita målade väggar samt parkettgolv i ek.

- Sovrum 4 -
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här har du förvaring i en garderob med skjutdörrar och fint ljusinsläpp från stort fönster. Vita målade väggar samt parkettgolv i ek.

-- VINDSPLAN --
Från uppfarten så har du tillgång till vindsplanet via utvändig trappa. Vinden har delats upp i två delar, en första för förvaring och sedan kommer du vidare in i det stora och ljusa rummet med takfönster. Här är det endast dina fantasier som sätter gränserna. Vad sägs som gästrum, gym eller varför inte ett avkopplande musik där det endast är du och tankar som får leva fritt?

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med vind

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Vattenburen värme via frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk till-/frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 augusti 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 61 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Följande renoveringar och underhåll är utförda
2016 - Ny handfatskommod i wc dusch Ny duschvägg Nya garderober med skjutvägg.
2018 - Inreddes vinden för förråds och bostadsändamål. Uppfördes en utvändig trapp till vindsvåningen. Förbättring av isolering på vinden Installation av två takfönster.

Tv/Internet/: Levereras via fiber av Östhammar stadsnät. Avtal tecknas separat med stadsnätet samt leverantör av tjänst. Se http://www.osthammarsstadsnat.se/

Fastighetsbeteckning

Öregrund 8:33

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

15 709 kr/år

Driftskostnad, varav

VA: 8 039 kr
Renhållning: 1 940 kr
Försäkring: 5 730 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Nybyggda hus, efter 2012, är befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Efter 15 år tillkommer kommunal fastighetsavgift i driftskostnaden.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 352 000 kr, varav byggnadsvärde 1 700 000 kr

Summa pantbrev

2 380 000 kr

Tomt

Areal: 1 144 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Öregrund

Öregrund -staden vid havet. Öregrund är en populär sommarstad och fördubblar sin befolkning under sommarmånaderna, i slutet av år 2017 hade orten 1 614 invånare. Öregrund är en tätort i Roslagen som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län och ligger huvudsakligen runt en naturligt djup vik vid Öregrundsgrepen, på halvön Sunnanö. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Kommunikation

Till Östhammar tar du dig med buss på ca 25 minuter och från Östhammar finns goda pendlingsmöjligheter med buss till Uppsala (ca 77 min) och Gävle (ca 120 min). Från Öregrund kan du ta en utflykt till Gräsö med Trafikverkets färja.

Närservice

I centrala Öregrund finns flera restauranger och butiker samt en småbåtshamn. I Östhammars kommun finns flera grundskolor och en gymnasieskola, här finns även förskola med kort eller liten kö samt små barngrupper. Det finns även sjukhus, vårdcentral, tandvård, ett mycket fint nybyggt äldreboende m.m.. I kommunen finns gott om aktiviteter för den idrottsintresserade, här hittar du bl.a. golfbana, ishall, simhall, bowlinghall, fotbollsplan elljusspår med skidspår vintertid. Bara några hundra meter från fastigheten finns tennisbanor, badplats i havet och elljusspår.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman för mer information!

Jesper Ackelman

Jesper Ackelman

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-770 18 13

jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad