Salabacksgatan 8B

Bilder

  • Såld!

Salabacksgatan 8B , Salabacke , Uppsala

Välkommen till denna ljusa och moderna bostad om 4 rum och kök i populära Salabacke!

Här bor du en våning upp, med egen trapp. Bostaden är trevligt planerad och med hjälp av sina stora fönster slås du direkt av det fantastiska ljus som genomsyrar bostaden. Detta gifter sig fint mot det vita väggarna och parkettgolvet, som skapar en modern bostad. Här kan du skapa ditt alldeles egna hem.

Köket erbjuder gott om yta för den som är matlagningsintresserad och med hjälp av den öppna planlösningen är det inget problem att underhålla gästerna under tiden! Slå dig sedan ner och njut av middagen vid en fint inramad matplats (utan att tumma på kökets yta). I vardagsrummet finns plats för en större soffgrupp och möblering, redo för fredagsmyset. Njut av sommarens vackra väder från din egen uteplats/balkong i högt läge. Här har du uppsikt över innergården från din egen oas, för här finns plats för flera större utemöbler och en grill.

Denna bostad ger plats åt familjen. Med tre bra sovrum och gott om förvaring kan barnen leka fritt utan att för den delen göra allt för mycket stök till när ni får besök.

Välkommen att hitta hem du också i populära Salabacke. Här bor du i en stabil och välskött förening, med service och bekvämlighet nära till hands via Gränby köpstad. För den som pendlar finns goda kommunikationer till stadskärnan och resecentrum, men även bekväm tillgång till E4:an om du föredrar att ta bilen.

Välkommen hit, välkommen hem!

83 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 692 kr inkl. värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
2
Byggår:
1988
Driftskostnad:
475 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

-Hall-
Välkomnande entré med bra avhängning i hyllplan samt hatthylla. Det ljusa ytksikten skapar en känsla av rymd och redan här får du en god överblick av bostaden. Fantastiskt ljusinsläpp kommer från det intilligande stora fönstret och köket. Vita målade väggar och parkettgolv.

-Kök-
Renoverat kök med flera smarta och praktiska detaljer. Här har du gott om arbetsyta att jobba på samt bra förvaring i flera under och överskåp. Köket har genomgående moderna, vita ytskikt i fin kontrast mot den mörka bänkskivan. Utrustat med bekvämligheter så som kyl/frys, inbyggd micro, spis med fläkt ovan samt integrerad diskmaskin. Ovan bänkytan sitter ett vitt kakel som stänkskydd och ovan sitter ett fönster som ger fint ljusinsläpp. Vita målade väggar och parkettgolv.

-Matplats-
Väl tilltagen matplats finner du intill det stora fönsterpartiet mot uteplatsen. Här finns gott om yta för hela familjen utan att du behöver tumma på plats i köket. Maptplatsen ramas in fint och skapar som ett eget utrymme i öppen planlösning. Här kan du avnjuta en god middag med familj och vänner.

-Vardagsrum-
Stort vardagsrum med stora fönster mot uteplatsen som skapar ett fint och ljust rum. Här finns gott om plats för både soffgrupp men också övrig möblering om så önskas. Plats finns för en ytterligare större matgrupp om det önskas, för när hela släkten kommer på besök. På golvet vilar parkett och väggarna är målade vita vilket reflekterar ljusinsläppet bra.

- Sovrum 2-
Med genomgång från köket når du detta sovrum. Här har du ett stort fönster vilket skapar ett fint rum med rymd. Plats finns för både säng och övrig möblering om så önskas. Förvaring går du inte miste om då det finns en klädkammare i anslutning med flera avhängningsmöjligheter.

-Sovrum 1-
Från vardagsrummet når du detta sovrum, vilket med fördel kan användas som master bedroom. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord intill. Förvaring får du gott om i tre stycken dubbelgarderober. Vita målade väggar samt ljust laminatgolv.

-Kontor/rum-
Här får fantasin sätta gränserna. Här kan du med fördel använda rummet till din egen arbetsplats, ateljé eller vad än önskas, men om det passar bättre även ett sovrum. Fint ljusinsläpp från två fönster. Vita målade väggar samt parkettgolv.

-Badrum-
Smakligt renoverat badrum med vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Här erbjuds tvättställ med kommod, spegel, duschhörna i glas, wc samt tvättmaskin. Här finns även ett fönster i högt läge för ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 692 kr inkl. värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

5 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,45968%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1988

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk från- och tilluft med värmeväxl

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 maj 2009
Energiprestanda: 203 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Förråd i anslutning till bostaden, beläget på markplan.

Fastighetsbeteckning

Sala Backe 3:5

Förening

Namn

HSB Brf 72 Terrassen

Om föreningen

HSB Brf 72 Terrassen är en en förening med 67 bostadsrättslägenheter fördelade på terasshus, flerbostadshus samt radhus.
Föreningen är belägen på Salabacksgatan.
Byggnadsår: 1988
Förvaltare: Upplands boservice
Fastighetsbeteckning: Sala Backe 3:5

Medlemskap krävs i HSB, med en medlemsavgift om 500 kronor.

Ordförande
Kerstin Fogdö

Kontakta styrelsen: fragor@terrassen72.se

FÖRENINGENS HEMSIDA
www.hsb.se/uppsala/terrassen

Antal lägenheter

67

TV och Bredband

Bredband: Avtal kan tecknas med Bredbansbolaget eller Comhem.
Kabel - TV: Basutbud från Comhem ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen hyr ut 32 st. varmgarage (ca 600 kr/mån) samt 20 st. kallgarage (ca 375 kr/mån). Det finns även 4 st. gästparkeringar som kostar 2 kr/timme.

Renoveringar

2016 Målning av träfasader, betong samt terrasslådor.
Byte samt styrning av ventilationsaggregat för förbättrad ventilation i punkthusen.

2015 Byte av belysningsrmatur i trapphus samt utemiljö. Sensorstyrd LED-belysning för minskad elförbrukning.
Byte av ventiler och termostater på samtliga element.
Byte av filter i samtliga låghus.

2014 Markarbete med nedläggning av nät och grus runt låghusen för att förebygga skadedjur. Även byte av plattor på innergårdarna.

2013 Målning av samtliga plåtbeslag på tak och ytterfasad.
Renovering av föreningslokal/övernattningslägenhet

2012 Målning av varmgarage samt förrådsdörrar.
Låsbyte av allmänna utrymmen.
Renovering av uteplatser och lekplatsen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Delat ägandeskap mellan föräldrar och barn bedöms från fall till fall.

Kontaktperson

Styrelsen

E-post

fragor@terrassen72.se

Övrigt

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Inom föreningen finns det cykelförråd, barnvagnsrum, hobbyrum, en övernattningslägenhet med 4 bäddar som kostar ca 250 kr/natt och en tvättstuga som finns i en separat byggnad på en av gårdarna. (elektroniskt bokningssystem till tvättstugan där det är 2 fria tvättpass per månad).

Om området

Salabacke

Sala Backe (Salabackar) är en stadsdel i östra delen av Uppsala. De flesta husen är byggda under 1950-talet; många av dem ritades av Gunnar Leche. Bebyggelsen består av bostadsrätter och hyresrätter. Stadsdelens centrum ligger runt Brantingstorg (uppkallat efter Hjalmar Branting) I närområdet ligger Källparken, och den lite mindre Byggmästarparken, som är Sala Backes trevliga grönområden.

Kommunikation

Bra pendlarläge med fina gång och cykelvägar till city. Stadsbussarna trafikerar stora delar av Sala Backe.

Närservice

Gränby Centrum med all tänkbar service samt Willys stormarknad ligger inom cykelavstånd. I hjärtat av Salabacke finner du Brantingstorg som tillhandahåller mataffär, apotek samt restauranger.

Parkering

Gratis parkering utmed gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad