Stormgatan 13

Bilder

  • Såld!

Stormgatan 13 , Gränby , Uppsala

Välkommen in till möjligheternas 4:a i barnvänligt område i Gränby. Lägenheten är väldisponerad med förvaring i klädkammare och garderober, kök med bra skåpsförvaring, stambytt badrum och separat wc, tre rymliga sovrum, luftigt vardagsrum och balkong i högt och fritt läge.

Genomgående goda sällskapsytor med härligt ljusinsläpp från stora fönster. Belägen i välskött fastighet med närhet till grönområden, E4:an och Gränby Köpcentrum.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Maxim 0767-11 90 90, maxim.alami@husmanhagberg.se!

103,2 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 445 kr inkl. värme, vatten & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
103,2 kvm
Våning:
3
Driftskostnad:
425 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

103,2 kvm

Rumsbeskrivning

Ljus och rymlig HALL med plats för klädavhängning och förvaring i inbyggd garderob. Ljusa väggar och laminatgolv.

Sovrum 1 - Rymligt sovrum med gott om förvaring i garderober. Laminatgolv och tapetserade väggar.
Sovrum 2 - Sovrum med härligt ljusinsläpp från fönster och förvaring i stor garderob.
Sovrum 3 - Sovrum med blåa målade väggar, laminatgolv och ljusinsläpp från fönster. Förvaring i garderob.

I anslutning till köket nås MATRUMMET med utgång till balkong och ingång till rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

KÖK med matplats och gott om förvaring i över- och underskåp med skåpsluckor av trä samt bra med arbetsytor på bänkskiva. Ugn, micro, spishäll, kyl & frys, fläkt samt integrerad diskmaskin finns att tillgå. Laminatgolv och ljusa väggar.

Generöst tilltaget och lättmöblerat VARDAGSRUM med goda sällskapsytor och gott om ljusinsläpp från flertalet fönster. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Inglasad balkong i högt och fritt läge.

Stamrenoverat BADRUM med badkar, wc, tvättställ, spegelskåp. Kaklade väggar och våtrumsmatta på golv.
GÄST WC med klinker på golv och målade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 445 kr inkl. värme, vatten & Kabel-TV

Driftskostnad

5 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 300 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,78999%

Andel av årsavgiften

0,78999%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 januari 2009
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Uppsala Gränby 16:1

Förening

Namn

Stormen

Om föreningen

ANDRAHANDSUTHYRNING
Andrahandsuthyrning skall godkännas i förväg av styrelsen. Som andrahandsuthyrning räknas även upplåtelse eller utlåning utan hyra till släkting eller familjemedlem. Kontakta vicevärd i god tid innan du önskar hyra ut i andra hand för ansökan.

TVÄTTSTUGOR
Föreningen har fem tvättstugor. Tre är belägna i huset Gränby Bilgata 14-16 (en av dessa är en grovtvättstuga) och två i huset Stormgatan 19 -23. Utanför tvättstugorna finns ordningsregler uppsatta på anslagstavlor för de som använder tvättstugorna. Där sitter även listorna för bokning av tvättider. Läs igenom ordentligt innan du tvättar första gången.

CYKELGARAGE
De 5 gula gårdshusen rymmer våra soprum och cykelgarage. Till cykelgaragen passar en nyckel som du bör ha fått av den förre ägaren till din lägenhet. Nyckeln passar bara till ett av cykelhusen. Uppgift om vilket du ska använda får du av vicevärden. Cyklar ska vara uppställda i cykelställen eller i deras närhet. Det är inte tillåtet att ställa cyklar vid yttertrapporna eller förvara dem i trapphusen.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet hör ett källarförråd beläget i samma hus som tvättstugorna. Föreningen disponerar också några extra förråd. Önskar du hyra något av dessa ska du kontakta vicevärden.

FÖRENINGSLOKAL HÖRNAN
Föreningen har en klubblokal. Den är öppen för medlemmarna att användas i grupp eller enskilt. I lokalen finns även bastu. Bokning och nyckeln till lokalen kan du få låna genom att betala en depositionsavgift till vicevärden. Dessutom kan du som medlem boka föreningslokalen för att ordna privata fester. En ansvarig vuxen ska alltid vara med på dessa fester.

TV och Bredband

BREDBAND
Brf Stormen har tecknat ett kollektivt bredbandsavtal med AllTele. Detta betyder att alla lägenheter har tillgång till internet via bredbandsuttaget i lägenheten och att avgiften för bredbandet ingår i hyresavgiften för lägenheten. Hastigheten kan med rätt utrustning vara upp till 1000 Mbit/s i båda riktningarna. (Du måste ha en Cat6 nätverkskabel, och använder du en router så måste den ha stöd för dessa hastigheter).

AllTele kan av medlem nås på telefon 0910 79 80 00.

KABEL-TV
Brf Stormen har kollektivt avtal med Com Hem och betalar för deras basutbud (ingår också i hyran). Önskar medlem ytterligare utbud via digitalbox eller annat beställs detta av medlemmen separat direkt från Com Hem eller annan leverantör. (Kostnaden för detta får du betala ur egen ficka).

Com Hem kan av medlem nås på telefon 90 222.

Parkering

Föreningen har 67 garage och 92 p-platser med eller utan eluttag. Varje medlem är garanterad en plats. Hyra av p-plats eller garage avbryts alltid vid medlems avflyttning, och följer således inte med till ny medlem.

Renoveringar

Fasadrenovering - 1995
Installation bredband - 2002
Kulvertbyte - 2005
Byte av elservis - 2005
Installation av säkerhetsdörrar - 2007
Lekplatser - 2007
Trapphus och entréer - 2011
Balkongpartier - 2011
Byte av garageportar - 2013
Installation av vattenavstängare i trapphus - 2013
Omdränering och isolering Regngatan 2-16 - 2014
Utbyggnad cykelrum, Stormgatan 19 - 2015
Ombyggnad av förråd till däckhotell - 2015
Balkongrenovering på två ställen - 2015
Badrumsrenovering - 2015
Dränering och installation av bergvärme - 2016

Övrigt

EKONOMI
Föreningen har en god ekonomi med förhållandevis låga månadsavgifter, och låg upplåning. Föreningens upplåning per kvadratmeter uppgår hösten 2015 till ca 700 kronor. För en lägenhet på 100 kvadratmeter blir det en belåning på lägenheten med 70 000 kronor. I en nybyggd bostadsrättsförening är det inte ovanligt att föreningens belåning ligger runt 10 000 kronor per kvadratmeter. Det är ett sätt att bedöma föreningens ekonomi.

Om området

Gränby

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

Kommunikation

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

Närservice

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum Gränbystaden med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping. Hela Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Du kan läsa mer om området här: http://al.se/projekt/mojliga/granbystaden/
I närområdet finns även flera butiker, vårdcentral och folktandvården.

Parkering

Avgiftsparkeringar samt fria parkeringar finns i hela området.

Karta

Hör av dig till Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad