MED085BA323CF4746D689527260721EC728

Välrenoverat och baksida utan insyn!

Boka visning

Viksjö, Järfälla

Tröskvägen 163

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea133 kvm
Tomtarea222 kvm
Byggår1973
Driftskostnad2,195 kr/månad

Som utgångspris: SEK 4,395,000

Ansvarig mäklare

Visningar

25
October | Sunday
Kl 12:00 - 13:15
Ber dig som spekulant att boka tid. Vi tar emot fem sällskap per kvart.
26
October | Monday
Kl 17:15 - 18:00
Ber dig som spekulant att boka tid. Vi tar emot fem sällskap per kvart.

Välrenoverat radhus på barnvänliga Tröskvägen! Framsidan välkomnar med stenläggning och en stor altan i vinkel som rymmer både matgrupp och solstolar. Baksidan har förmiddagssol och på framsidan är det västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

Huset erbjuder en öppen planlösning mellan både kök och matsal samt mot vardagsrum. I köket finns en stor köksö som rymmer både förvaring och sittplatser. Övre plan med tre stora sovrum, badrum, två walk in closets och balkong. Externt förråd tillhör huset och finns i direkt anslutning på entrésidan. Garage med laddbox och portöppnare i länga.

- Laddbox (typ 2) i garage 2020.
- Motorstyrda markiser med sol- och vindautomatik samt fjärrkontroll 2019. Terassmarkis på framsida med rullgardinsfront.
- Motorstyrda och måttanpassade mörkläggningsgardiner i samtliga sovrum, walk in closet och vardagsrum 2018/2019.
- Garageportsöppnare 2018.
- Luft/luft värmepump på respektive våningsplan för både värme och kyla 2017.
- Genomgående ytskiktsrenovering har gjorts i hela huset mellan 2014-2016.
- Ytterdörr och altandörr till husets baksida 2016.
- Hus och förråd ommålat 2015/2016.
- Markfolie och trygghetsvakt i krypgrund 2015.
- Toalett renoverad 2015 och badrum 2014.
- Kök renoverat 2014.
- Elcentral med jordfelsbrytare 2014.
- Fasad baksida tilläggsisolerad.

Huset är förhandsbesiktigat och ansvarsförsäkrat!

Vi använder "slot-tider" för den öppna visningen, med anledning av corona viruset. Jag tar emot fem sällskap per kvart i huset så jag ber er som spekulant att boka in sig innan utsatt tid. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare om det är några oklarheter.

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med ca 20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger och bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Framsida
Framsidan välkomnar med en stor trädäckad altan i vinkel, i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Gott om utrymme för både matgrupp och loungedel. Till uteplatsen finns motorstyrd markis med rullgardinsfront som ger känslan av ett insynsskyddat uterum. Styrs med sol- och vindsensor och/eller fjärrkontroll.

Hall
I hallen möts man direkt av det vitlaserade parkettgolvet som utan tröskel löper vidare in i bostaden och på hela entréplanet. Väggar är ljust målade och förvaring finns i garderober samt längre in i praktiskt trappförråd. Ovan ytterdörr sitter utblås från en av luft/luftvärmepumparna som ger värme eller svalkande kyla. I tak sitter infällda dimbara spotlights.

Tvättstuga
Vitmålade väggar och vitmålad våtrumsmatta på golvet. Här finns tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, förvaringsskåp samt varmvattenberedare. Vädringsfönster mot framsida.

WC
Helkaklad WC med klinkergolv som renoverades 2015 av samma firma som gjorde badrummet på övre plan. Handfat med kommod, infälld spegel i vägg samt WC.

Vardagsrum
Från hallen välkomnas man av husets underbara öppna planlösning med vardagsrum, matsal och kök i härligt samspel. Flera väggar har tagits bort som ger huset underbar karaktär och härligt ljusflöde från både fram- och baksida. Parkettgolv och målade väggar.

Kök/Matsal
Rymligt kök med öppen planlösning mot matsal och stora fönsterytor som skänker mycket ljus till rummet. Köket pryds av högblanka luckor i creme-vit färg med bänkskiva och stänkskydd i mörkt trä. I bänkskiva är diskho och spishäll snyggt infällda. Mycket gott om förvaring och arbetsytor där en stor köksö med underskåp åt båda sidorna även fungerar som sittplats.

Full maskinell utrustning i form av infälld induktionshäll, inbyggd spisfläkt, integrerad diskmaskin (Miele), inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad fullstor kyl samt integrerad fullstor frys. I tak sitter infällda dimbara spotlights.

Baksida
Från köket kliver man ut på den insynsskyddade baksidan i österläge med morgon- och förmiddagssol. Även till denna uteplats en motorstyrd markis med sol- och vindsensor som täcker altan.

Övre hall
Övre plan med samma enhetliga parkettgolv och väggar målade i ljus kulör.

Duschrum/WC
Helkaklat duschrum, som helrenoverades 2014 av firma (kvalitetsdokument finns), med klinkergolv och golvvärme (el). Här är det modernt inrett med bred kommod med dubbla handfat, förvaringsskåp, infälld spegel i vägg, duschhörna med takdusch och vikbara glasväggar, WC samt handdukstork (el). I tak sitter infällda dimbara spotlights och här finns även vädringsfönster.

Walk-in-closet 1
Från den övre hallen når man denna walk-in-closet inredd med inbyggda garderober med häng- och lådförvaring. Parkettgolv och ljust målade väggar samt mönstrad fondtapet. Ovan fönster sitter utblås från den andra luft/luftvärmepumpen som ger värme eller svalkande kyla.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar samt mönstrad fondtapet. Fönster, med motorstyrd fönstermarkis (sol- och vindsensor) och mörkläggningsgardin, vetter mot baksida.

Walk-in-closet 2
Från sovrum 1 och 2 når man denna walk-in-closet inredd med inbyggda garderober med häng- och lådförvaring. Parkettgolv och ljust målade väggar. Vindslucka och platsbyggd stege.

Sovrum 2
Mycket rymligt sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar samt mönstrad fondtapet. Från sovrum når man balkong som vetter ut mot framsida i västerläge. Fönster och balkongdörr med motorstyrd mörkläggningsgardin.

Sovrum 3
Sovrum med parkettgolv och ljust målade väggar. Även från detta sovrum når man balkong mot framsida. Fönster samt balkongdörr med motorstyrd mörkläggningsgardin.
Antal rum
4 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
133 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
1973
Uppvärmning
Två luftvärmepumpar + Direktverkande el
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 12/27/2016
Energiklass
E
Energiprestanda
84 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Trä
fasad
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Viksjö 4:323
Övrigt
- Laddbox (typ 2) i garage 2020.
- Motorstyrda markiser med sol- och vindautomatik samt fjärrkontroll 2019. Terassmarkis på framsida med rullgardinsfront.
- Motorstyrda och måttanpassade mörkläggningsgardiner i samtliga sovrum, walk in closet och vardagsrum 2018/2019.
- Garageportsöppnare 2018.
- Luft/luft värmepump på respektive våningsplan för både värme och kyla 2017.
- Genomgående ytskiktsrenovering har gjorts i hela huset mellan 2014-2016.
- Ytterdörr och altandörr till husets baksida 2016.
- Hus och förråd ommålat 2015/2016.
- Markfolie och trygghetsvakt i krypgrund 2015.
- Toalett renoverad 2015 och badrum 2014.
- Kök renoverat 2014.
- Elcentral med jordfelsbrytare 2014.
- Fasad baksida tilläggsisolerad.

I samfällighetsavgiften ingår bredband via fiber (Ownit 100 Mbit/s), TV (Telenor flex) samt underhåll av samfällighetens anläggningar och mark.
Övriga byggnader
Separat förråd finns på framsidan i direkt anslutning till entrén.

Garage i länga ingår genom samfälligheten.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 26,345 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 3,548
Uppvärmning
SEK 14,097
Renhållning
SEK 2,000
Väg, samf
SEK 6,700
Beräknat antal personer
3
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår bredband via fiber (Ownit 100 Mbit/s), TV (Telenor flex) samt underhåll av samfällighetens anläggningar och mark. Tillkommer gör försäkring, nuvarande ägare betalar 7 543 kr/ år men då inklusive lösöre.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,354,000
Byggnadsvärde
SEK 1,995,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,558,000
Tomt
Areal
222 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:60 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Garage och/eller parkering, Övrigt
Avtalsservitut Antenn
Avtalsservitut Tillträde
Förmån: Avtalsservitut: Antenn Mm, 01-IM5-73/13263.1
Förmån: Avtalsservitut: Tillträde, 01-IM5-73/13265B.1
Förmån: Avtalsservitut: Tillträde, 01-IM5-73/13265D.1
Förmån: Avtalsservitut: Tillträde, 01-IM5-73/13265E.1
Förmån: Avtalsservitut: Tillträde, 01-IM5-73/13265F.1
Förmån: Avtalsservitut: Tillträde, 01-IM5-73/13265G.1
Last: Avtalsservitut: Antenn, 01-IM5-73/13261.1
Last: Avtalsservitut: Tillträde, 01-IM5-73/13265C.1

Karta

Viksjö Järfälla

Tröskvägen 163

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg