190

Norra Djurgården Östermalm, Stockholm

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,058 inkl värme, VA
Antal rum3 rok
Boarea63 kvm

Ansvarig mäklare

Fantastisk hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck! Tack vare hörnläget finns ingen direkt insyn och ett fantastiskt ljusinsläpp. Utmärkt välplanerad 3 rok om 63 kvm! Lägenheten totalrenoverades 2010 i samband med stambyte och har nyligen ytskiktsrenoverats samt byggts om till 3 rok. Balkong i solsäkert söderläge. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Juli 2017 skedde senaste avgiftsändring då avgifterna sänktes med 10%. 2010 totalrenoverades fastigheten vilket innebär att föreningen lämnat alla stora renoveringar bakom sig.

Ruddammen är en trevlig grön oas med egen park på Östermalm som ligger ett stenkast från Östra Station, Odengatan och Tekniska Högskolan. Här får man det bästa av två världar. Du har närheten till stadens puls samtidigt som det finns natur i direkt närhet i form av Lill-Jansskogen och Hagaparken. Utmärkta kommunikationer i direkt närhet både till tunnelbanans röda som gröna linje samt pendeltåg från Odenplan och innerstadsbussar.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg