Alexander Schöllin

Hemma överallt Stockholm Östermalm

Din mäklare på Stockholm Östermalm

Kontakta mig

Alexander Schöllin

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"alexander är pålitlig ärlig och professionell och jag rekommenderar honom mycket och varmt han går definitivt och gärna den extra milen om det behövs och vänder på alla stenar sofia"
Lena S2 veckor
Verifierad kund
"Vi har varit supernöjda med Alexander, enkel och snabb kommunikation och vi fick det priset som vi önskade. Rekommenderas varmt! "
Johanna T11 veckor
Verifierad kund
"Alexander är en trevlig, tydlig och pragmatiskt mäklare."
Jacob Ö11 veckor
Verifierad kund
"Alexander är en väldigt bra mäklare som är otroligt förtroende ingvivande. Jag rekommenderar han starkt om ni vill ha en mäklare som löser allt åt dig utan att du behöver oroa dig :)"
Patrick Z12 veckor
Verifierad kund
"Alexander är otroligt professionell och lyhörd. Han var engagerad under hela processen och var väldigt bra på att återkoppla och informera. Vill tacka för fint samarbete! "
Anisa N12 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och professionellt bemötande från Alexander, var alltid snabb med att ge återkoppling och var tydlig i kommunikationen. Hjälpte mer än gärna till att besvara frågor och gjorde sig väldigt tillgänglig, mycket gott intryck!"
Eric D12 veckor
Verifierad kund
"Bra bemöt på visningen och på mäklarbyrån. visar intiativ och hjälpsamhet i processen."
Malin B12 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, engagerad och flexibel mäklare. "
Adam R16 veckor
Verifierad kund
"Andra gången vi gör lägenhetsaffär med Alexander Schöllin. Lika positivt rakt igenom som förra gången. "
Glenn S17 veckor
Verifierad kund
"Bra kundservice och snabba svar på våra frågor."
Liliana C22 veckor
Verifierad kund
"Alexander är den bästa mäklaren. Rekommenderar starkt. Tack för all hjälp i tuffa tider - bästa Alexander. "
Anna G22 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Uppfyller väl de förväntningar man har på en bra mäklare. Trots att vi som köpare orsaksde ett flertal ändrade visningstider och förseningar var mäklaren alltid lika positiv och förstående. Vi är som helhet mycket nöjda med mäklaren. "
Glenn S22 veckor
Verifierad kund
"Alexander är en oerhört driven och lyhörd mäklare med hög initiativförmåga och oerhört lösningsinriktad och målmedveten. Han kommunicerade med oss och läste av oss kontinuerligt för att hålla oss trygga och välinformerade längs hela processen. Vi ger honom våra allra bästa rekommendationer."
FREDRIK J24 veckor
Verifierad kund
"Jobbar alltid för sin kund. Alltid nåbar. Spelar ingen roll om du kontaktar honom vardag eller helg, morgon eller kväll "
Lydia L38 veckor
Verifierad kund
"Alltid trevligt bemötande och snabba svar från Alexander som lade ned mycket engagemang för att få till ett avslut i bostadsaffären. "
Lydia Nekludova S42 veckor
Verifierad kund
"Alexander is engaged, tireless, hard-working and efficient, always with the end goal in mind. Excellent communication, every interaction we've had has been open, clear and pleasant. An up-and-coming star!"
DAPHNE T42 veckor
Verifierad kund
"Jag hänvisar också till min man Ulf, som redan svarat på frågorna. Utmärkt, vänligt och tillmötesgående. Vi förväntade oss att bli bra bemötta och Alexander levde verkligen upp till detta, med råge. Alexander hjälpte oss på bästa vis. Vi är mycket nöjda och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär!"
Lena H43 veckor
Verifierad kund
"Transparent, lyhörd och trevligt bemötande. Smidig och snabb process. Rekommenderas! "
Vilhelm V43 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Som uppväxt i Vasastan så kan jag med trygghet säga att jag känner hela innerstan som mitt egna hem. Jag är helt övertygad om att både du och jag kommer kännas oss nöjda och trygga under hela processens gång. Jag brinner för att kunna skapa bra service för dig men även för att ta mig an nya utmaningar. Jag är en väldigt utåtriktad och tävlingsinriktad som person där de sociala är något jag älskar. Under hela mitt liv så har mina hobbies bestått av träning där jag hållit på med flera olika sporter. Dessa har gett mig ett otroligt perspektiv om hur viktigt de är med bra samarbeten men även att det är viktigt att anpassa sig efter sina lagkamrater då varje människa är unik. Jag är helt säker på att jag kommer överträffa de förväntningar ni har på en fastighetsmäklare men även på eran försäljning. Jag hoppas att du -kontaktar mig så vi kan påbörja ett underbart samarbete!

Mina försäljningar

Alexander Schöllin

Reg. Fastighetsmäklare

072-881 11 14

alexander.schollin@husmanhagberg.se

Boka tid med Alexander direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg