KarriärOm oss

Alexander Schöllin

Hemma överallt Stockholm Östermalm

Din mäklare på Stockholm Östermalm

Kontakta mig

Alexander Schöllin

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Jobbar alltid för sin kund. Alltid nåbar. Spelar ingen roll om du kontaktar honom vardag eller helg, morgon eller kväll "
Lydia L11 veckor
Verifierad kund
"Alltid trevligt bemötande och snabba svar från Alexander som lade ned mycket engagemang för att få till ett avslut i bostadsaffären. "
Lydia Nekludova S15 veckor
Verifierad kund
"Alexander is engaged, tireless, hard-working and efficient, always with the end goal in mind. Excellent communication, every interaction we've had has been open, clear and pleasant. An up-and-coming star!"
DAPHNE T16 veckor
Verifierad kund
"Jag hänvisar också till min man Ulf, som redan svarat på frågorna. Utmärkt, vänligt och tillmötesgående. Vi förväntade oss att bli bra bemötta och Alexander levde verkligen upp till detta, med råge. Alexander hjälpte oss på bästa vis. Vi är mycket nöjda och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär!"
Lena H16 veckor
Verifierad kund
"Transparent, lyhörd och trevligt bemötande. Smidig och snabb process. Rekommenderas! "
Vilhelm V16 veckor
Verifierad kund
"Snabbt och bra arbetat. En stor befintlig kundbas som gjorde att försäljningen gick fort och till bra pris."
Henrik A16 veckor
Verifierad kund
"Alexander Schöllin är en oerhört professionell, aktiv och socialt kompetent yrkesman, som på en starkt försämrad bostadsmarknad snabbt lyckades få vår lägenhet såld till ett bra pris. Det hade aldrig gått utan hans drivande ansträngningar, snabba återkoppling till samtliga berörda .Vi kommer framgent rekommendera honom personligen till alla som står inför valet att söka ny bostad. Bättre yrkesman har vi sällan träffat! Ulf och Lena Håkansson"
Ulf H18 veckor
Verifierad kund
"Alexander gav oss ett bra bemötande och genomförde en väldigt smidig affär. Var engagerad och transparent genom hela processen. Kan verkligen rekommendera om ni vill ha en trevlig mäklare med koll. "
Axel G20 veckor
Verifierad kund
"Med ett proffsigt och engagerat bemötande har Alexander hjälpt oss på bästa sätt vd vår försäljning. "
Britt Carina H26 veckor
Verifierad kund
"Mkt bra bemötande genom hela processen. Bra återkoppling och handlingsplan"
Karl Peter H27 veckor
Verifierad kund
Som uppväxt i Vasastan så kan jag med trygghet säga att jag känner hela innerstan som mitt egna hem. Jag är helt övertygad om att både du och jag kommer kännas oss nöjda och trygga under hela processens gång. Jag brinner för att kunna skapa bra service för dig men även för att ta mig an nya utmaningar. Jag är en väldigt utåtriktad och tävlingsinriktad som person där de sociala är något jag älskar. Under hela mitt liv så har mina hobbies bestått av träning där jag hållit på med flera olika sporter. Dessa har gett mig ett otroligt perspektiv om hur viktigt de är med bra samarbeten men även att det är viktigt att anpassa sig efter sina lagkamrater då varje människa är unik. Jag är helt säker på att jag kommer överträffa de förväntningar ni har på en fastighetsmäklare men även på eran försäljning. Jag hoppas att du -kontaktar mig så vi kan påbörja ett underbart samarbete!

Mina försäljningar

Alexander Schöllin

Reg. Fastighetsmäklare

072-881 11 14

alexander.schollin@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg