KarriärOm oss
230
MEDD02881A2252D4426824453C0313F261D

Väldisponerad 1:a med rymlig balkong!Kvartalsvägen 10, 2 tr. Jakobsberg, Järfälla

Jakobsberg, Järfälla

Kvartalsvägen 10, 2 tr.


PRIS1 595 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

39,5 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

27

MÅNADSAVGIFT

2 967 kr

BYGGÅR

1990

PRIS

1 595 000 kr

Väldisponerad 1:a med rymlig balkong!

Varm välkommen att förvärva denna välplanerade 1:a om 39,5 kvm. Bostaden erbjuder ett kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet och avskilt sovalkov. Utgång till den rymliga balkongen i syd-/sydväst utan insyn. Vidare erbjuder bostaden ett helkaklat WC-/badrum samt en walk in closet i direkt anslutning till hallen.
Här lever ni ett bekvämt lägenhetsliv med promenadavstånd till centrum och pendeltåg som tar dig in till Sthlm C på endast 21 min. Fem minuter bort med bilen finns Barkarby Handelsplats med Quality Outlet, IKEA, ICA Maxi och 90 olika butiker. Tätt inpå bjuder Järvafältets fantastiska strövområden in till skogspromenader.

Bilder

MEDD02881A2252D4426824453C0313F261D
MED0F84826795C24FFA958F976BFCF0345A
MED538A57E2FA8749318CA8D43C5B08AF8C
MEDB4ED7ACF7CF24262BE1B9FA8AF2FBC56
MEDCE75E937C33648C8B46DF69F1CD9D337

Planritningar

Planritning 2D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

39,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

27

VÅNING

2 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 967 kr

BYGGÅR

1990

PRIS

1 595 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

Föreningens information

BALKONG

Ja

Entré/hall: Rymlig hall med släta och vitmålade väggar, mönstrad plastmatta, klädhylla och två garderober.

Walk in closet: Praktiskt i direkt anslutning till entrén/hallen finns ett praktiskt klädkammare, med släta och vitmålade väggar, ljus och melerad plastmatta, klädhylla, klädstång och 1 garderob.

WC-/badrum: Helkaklat WC-/badrum, med vitt kakel, ljus och melerad plastmatta, tvättställ med engreppsblandare, WC-stol, badkar, handdukstork, spegelförsett badrumsskåp, vägghängt förvaringsskåp och förberett för tvättmaskin.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Vardagsrummet är inrett med släta och vitmålade väggar, grå plastmatta och utgång till balkong i syd/sydvästläge.

Sovalkov: En del av vardagsrummet är inredd med en delvis avskild sovalkov med plats för säng och sängbord.

Kök: I öppen planlösning med vardagsrummet är köket med matplats inrymt, inrett med släta och vitmålade väggar, grå plastmatta, gråmålade skåpluckor, vit kakel som stänkskydd bakom diskbänk och ljus och melerad arbetsbänk. Maskinellt är köket utrustat med spis med ugn, spisventilator och kyl/frys.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 18 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

NÄRSERVICE

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

PARKERING

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

ÖVRIGT

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,4956 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,56548 %

Ekonomi

EL

2 500 kr

FÖRSÄKRING

149 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

2 649 kr / år

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

243 066 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

4-våningshus med hiss

BYGGNADSÅR

1990

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-05-16

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

87 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Ängslyckan i Järfälla

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

105

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

3

EKONOMI

Ingen avgiftsändring sedan 2010.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

ja

FÖRSÄKRING

Fastigheterna är fullvärdesförsärade i TryggHansa. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren dock så ingår bostadsrättstillägget i avgiften.

INFORMATION AVGIFT

Ingen avgiftsändring inför 2023.

OM FÖRENINGEN

Välkommen till Brf Ängslyckan som består av 105 lägenheter samt 3 lokaler, efter att föreningen låtit bygga om en lokal till 3 nya bostäder 2017.
Föreningen har fin lokal på Kvartalsvägen 12, längst ner mot den lilla lekplatsen, som medlemmarna får hyra när den står ledig utan extra kostnad. I lokalen finns ett litet pentry, pingisbord, stor samlingslokal, hobbylokal, lite spel etc.
Det finns en fin bastu på Kvartalsvägen 24, samma ingång som till tvättstugorna som renoverades 2004.

Mer information finns på föreningens hemsida: www.angslyckan.bostadsratterna.se
Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Föreningen har ett gott renommé och modern källsortering.

TV OCH BREDBAND

ComHem är kabel-TV leverantör och bas-utbudet ingår i månadsavgiften.
Föreningen har tecknat ett ramavtal med Bredbandsbolaget gällande bredband och IP-telefoni som innebär att föreningen står för den fasta avgiften gällande båda dessa tjänster och medlemmen själv står för samtalskostnader enligt gällande prislista.

PARKERING

Föreningen hyr ut carport 27 st för 400 kr/mån och 55 p-platser med motorvärmaruttag för 200 kr/mån. Pris Laddstolpar: Hybridbil 500 kr/mån, Elbil 600 kr/mån. I området finns även 9 gästparkeringar mot avgift. Ev kö kan förekomma.

RENOVERINGAR

- Översyn av taken gjordes 2009-2010.
- Under 2017 beslutade föreningen att bygga om en lokal på Kvartalsvägen 16 till 3 nya bostadsrätter som säljs för föreningens räkning.
- Takrenovering var klart i december 2017.
- Renoverat undercentralen (fjärrvärme m.m.) samt renoverat och injusterat alla element i lägenheterna och bytt ut till termostater 2021.
- Underhållsspolning i samtliga avloppsrör i lägenheterna 2021.
- Föreningslokalen har totalrenoverats (väggar och tak) 2021.

ÖVRIGT

Bostadsrättstillägg betalar föreningen medan ägaren själv ansvarar för hemförsäkring.

Karta

Järfälla Jakobsberg

Kvartalsvägen 10, 2 tr.

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg