MEDC19FFE7757C2480F8349877914151C6B

Barkarbystaden, Järfälla

Herculesgatan 6

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,945 Inkl värme och kallvatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea83 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer833
Byggår2016
Driftskostnad375 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 14:00 - 14:30

Nu saluförs denna underbara och mycket yteffektiva 3:a i förening som erbjuder relaxavdelning och eget gym. Här flyttar du in i en genomgående lägenhet med fina ytskikt och två bra sovrum med ostört läge. Härlig planlösning med stora, sociala ytor perfekta för att bjuda hem vänner och familj. Inglasad balkong som nås från köket förlänger sommarens heta dagar långt in i hösten. Inre hall som skärmar av sovrummen på ett naturligt sätt och två sovrum gott om plats för garderober.

Här lever ni ett bekymmersfritt liv med alla bekvämligheter utanför ytterdörren.
- Gym och relaxavdelning, finns att tillgå gratis i föreningen
- Nära till stora torget i Barkarbystaden & IKEA
- Två förråd i bostaden
- 17 min till Sthlm C
- Gångavstånd till kommunikation och handelsplats

Detta är en otroligt välplanerad lägenhet sina kvadratmeter till trots och uti varenda hörn utnyttjats ytan på bästa sätt.

Om området

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Övrigt

Läs mer om Barkarbystaden på : www.barkarbystaden.se

Bilder

Vi tänker på dig bildflödet_vitec

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
83 kvm
Areakälla
föreningens information
Entre
Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring, intill hallen finner man en stor klädkammare med gott om plats för avhängning.
Kök och vardagsrum
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till till den inglasade balkongen som vetter mot Barkarbyfältet. Köket går i ljusa toner med borstadebeslag, bänkskiva i laminat samt kakel ovanför arbetsytorna. Här finner man plats för matbord för större sällskap.

I vardagsrummet går det enkelt att möblera med såväl soffgrupp, TV-möbel.

Ljusare rum och känsla av öppenhet tack vare fönster i 2 väderstreck.
Sovrummen som nås från inre hall
Bostaden har totalt två bra sovrum, ett master bedroom med plats för dubbelsäng och garderober och ett mindre sovrum som passar perfekt som barnrum eller gästrum.
Badrum
Helkaklat badrum med klinker i grå ton och kakel i vitt. Duschutrymme med vikbara och välvda duschväggar i glas, wc-stol, handdukstork (el), rektangulärt handfat med underliggande förvaring i vitt och spegelskåp med belysning ovan. Tvättavdelning med TM och TT samt ovanliggande arbetsbänk med överskåp för förvaring. Ett rymligt badrum i fint skick. Komfortvärme golv (el).

Klädkammare/förråd
Vid entrén finner man 1 av 2 av bostadens förvaringsrum. Gott om plats för avhängning av ytterkläder samt säsongskläder.

Från den inre hallen når man den andra klädkammaren som är perfekt placerad nära sovrummen.
Uteplats
Mysig inglasad balkong med plats för loungeset och andra sommarmöblemang.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Pris
SEK 2,995,000 Utgångspris
Avgift
SEK 4,945 Inkl värme och kallvatten
Driftskostnad
SEK 4,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
VA
SEK 2,500
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.47581 %
Andel av årsavgiften
1.47583 %
Tillträde
Ö.K
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2016
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas fönster (isoler)
Förening
Namn
Brf Svea Två
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Svea Två, är en förening som består av 85 st bostadsrätter och 3 st hyresrättslokaler. Föreningen tillhör Kvarteret Svea som omfattar totalt 156 lägenheter uppdelade i två bostadsrättsföreningar, Brf Svea Ett och Brf Svea Två. De två bostadsrättsföreningarna delar på den grönskande innergården men har separata garage, bastu och hobbyrum.I hobbyrummet finns en tvättmaskin för grovtvätt för den som inte önskar den tvätten i lägenhetens egna tvättmaskin.
Gemensam tillgång finns till barnvagnsrum som finns i anslutning till husets entréer.
Cykelrum i vardera port och från innergården.
Innergården har en pergola med ett stort bord som dessutom kan förvandlas till pingisbord som de boende får nyttja.
Föreningen har även en grill som får lånas genom styrelsen.
På innergården finns även boulebana, lekplats och en klättervägg.

Förråd finns i samtliga lägenheter, extra förråd finns att hyra i föreningen. Kö kan förekomma.
EON är elleverantör och elnätsavtal tecknas med dem. Elförbrukningsavtal kan tecknas med valfri leverantör. Varje lägenhet är utrustad med en elmätare där förbukning kan avläsas.

Miljötänk i föreningen: Grönt tak som tar hand om regnvattnet. Sopsugsanläggning på gården innebär minskade transporter. Lågenergihus med energiförbrukning på max 55 kWh/kvm och år. Betongstomme och i övrigt oorganiska material, vilket betyder mögelfria och hållbara hus. Individuell mätning av varmvatten. Frånluft med värmeåtervinning som ventialtion och fjärrvärme anslutet med vattenburet radiatorsystem. Varje lägenhet är även utrustad med en matavfallskvarn i köket vilket innebär att matrester kan slängas och malas ner direkt i diskhon

Föreningen tillämpar en enhetsmätning för varmvatten som betalas på månadsavin en gång per kvartal och innebär att den boende endast betalar för sin egna förbrukning.

Föreningens ekonomiska plan och stadgar finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument. Föreningens ekonomi bedöms bli god tack vare det låga ränteläget som råder och att man i ekonomiska planen har räknat på en ränta omkring 2,77%. Belåningsgraden per kvm är även den relativt sett låg.

Med reservation för eventuella ändringar.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
85
Antal lokaler i föreningen
5
Tv och bredband
Brf Svea Två har kollektivt bredband till samtliga boendet med hastigheten 1000/1000 Mbit/s från Bahnhof. TV/Telefoni via Avtal med Bahnhof eller via Stadsnätsbolaget web-portal https://zmarket.se/
Parkering
Vi har ett kameraövervakat garage med 40 st p-platser och 12 st förråd. Garage kostar 790 kr/mån
Inga avgiftsfria P-platser finns på angränsade gator. Kommunen har inte
boendeparkering. Föreningen har också en egen bilpool (inte gratis) i huset.
Separat kö gällande P-plats
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2016 och 2045.
• Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,162 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Konceptet BRABO aktiv innebär att huset bland annat har eget: - Gym - Bastu - Spa - Hobbyrum Dessa utrymmen nyttjas gratis av föreningens medlemmar samt nås och bokas via nyckeltagg. Gym, bastu och Spa har öppet på vardagar 07:00-22:00 samt helgdagar 09:00-22:00. Gymmet nås både från gatan och trapphuset och är välutrustat med bland annat fria vikter, träningsbänkar, motionsmaskiner som cyklar, löpband och crosstrainers, kettlebells, fitnessbollar, TRX-band, ribbstolar mm. I anslutning till gymmet finns även dusch, WC och förvaringsskåp.

Karta

Barkarbystaden Järfälla

Herculesgatan 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg