190
MED33AF67475DF240688F1A605D9ECADD15

Underbar stor 2,5:a (möjlig 3:a) med rejäla ytor och fransk balkong!

Såld!

Centrala Solna, Solna

Skytteholmsvägen 26, 3tr


Såld!
Slutpris: SEK 3,420,000

Ansvarig mäklare

Suveränt fin 2,5:a (möjlig 3:a) granne med Solna Centrums stora serviceutbud och endast ca 9 min med T-bana till city. Stort sovrum med bred garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Klädkammare och praktisk inre hall med plats för skrivbord. Härligt vardagsrum med fransk balkong och burspråk med möjlighet att dela av för att skapa ett extra sovrum. Bra förening med god ekonomi och många renoveringar gjorda. Solna Centrum, busstorget och T-bana precis utanför porten gör boendet i denna lägenhet väldigt smidigt och bekvämt.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,655 inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea63 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer433
Byggår1952
Driftskostnad373 kr/månad

Bilder

Fransk balkong och burspråk gör vardagsrummet ljust

Kök med gott om förvaring

Modernt och mycket fint kök

Kök mot hall

Utsikt kök

Fina detaljer i köket

Hall och arbetsplats (detaljbilder)

Härligt vardagsrum

Stort och mysigt vardagsrum

Lättmöblerat och fint vardagsrum

Mysigt burspråk

Fransk balkong och fin fönsterbänk (detaljbilder)

Hall och arbetsplats (ihopsatt bild)

Inre hall idealisk för hemmakontor, sovplats eller förvaring

Hall mot vardagsrum och sovrum

Trevligt sovrum

Utmärkt förvaring i hel garderobsvägg

Stambytt och modernt badrum

Fasad Skytteholmsvägen 26

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Stor möblerbar och praktisk hall. Säkerhetsdörr dämpar ljud från trapphus. En ordentlig klädkammare gör att ytterkläder, skor och väskor enkelt kan förvaras.
Inre hall: Används nu som sovalkov med plats för hemmakontor. (En loftsäng kvarlämnas idealisk som extra sovplats). Rummet har av tidigare ägare använts som barnrum men kan med fördel även göras om till en "walk in closet".

Sovrum: Med ingång från hallen nås ett mycket praktiskt och trivsamt sovrum. Här ryms en rejäl dubbelsäng och sängbord. Längs med ena långväggen finns en hel garderobssektion med skjutdörrar som gör förvaringen utmärkt i rummet. Fönster i högt och fritt läge utan direktinsyn.

Badrum: Modernt helkaklat och stambytt badrum. Ljust klinkergolv samt vita kaklade väggar. Här finns WC, handfat, spegelskåp med belysning, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Handdukstorken gör att handdukarna hålls varma och torra.

Kök: Mycket stilrent och smakfullt kök där den vackra valnötsskivan bryter av väldigt fint mot de klassiska vita skåpluckorna. Gott om förvaring i många skåp och idealisk arbetsyta tack vare bänkskivan i vinkel. Stort fönster gör matlagningen än mer trivsam. Inbyggd diskmaskin, rostfri kyl/frys, spis med häll och modern vinklad rostfri spisfläkt. Bredvid kyl/frysen finns ett mycket praktiskt skafferi med inredning i sten och med ventilation vilket gör den idealisk för att hålla specerier svala. I anslutning till köket finns ett burspråk där matbordet får en naturlig plats. Här finns goda möjligheter att skapa ett extra sovrum. För förändringar av planlösningen rekommenderas att kontakta styrelsen för ett godkännande innan förändringen görs. Vill man ha ett större matbord för många gäster så placerar man det med fördel framför den charmiga franska balkongen.

Vardagsrum: Bredvid köket finns lägenhetens vardagsrum som är väldigt stort och lättmöblerat. Här ryms med fördel en stor soffa alternativt soffgrupp, bokhyllor, vitrinskåp, TV-möbel och rejäl matsalsmöbel. Härligt ljusinsläpp tack vare både franska balkongdörrar och breda fönster i burspråket.

Genomgående i lägenheten finns ett modernt parkettgolv och ljust målade väggar. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd om ca 5 kvm med hyllplan.
Antal rum
2 rum
Boarea
63 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 2,655 inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband
Driftskostnad
SEK 4,474 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,214
Försäkring
SEK 1,260
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.88439 %
Andel av årsavgiften
0.94858 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1952
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 4/28/2010
Energiprestanda
163 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Rubinen 1
Om föreningen
Brf Rubinen 1 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten under år 2001 och består av 88 st bostadsrätter, 4 st hyresrätter och 11 st lokaler med adress Centralvägen 17-21 och Skytteholmsvägen 22-26. Föreningen har dessutom 42 st parkeringsplatser och 7 st garageplatser. Här är det separat kö. I föreningen finns två gemensamma tvättstugor som är renoverade och moderna. Dessa finns på Skytteholmsvägen 24 och Centralvägen 19. Föreningen har en hemsida. http://www.solnarubinen.se

Nedan finns ett urval av föreningens renoveringar:

1995: Stambyte samt ny el, fasadrenovering
2004: Nytt elektroniskt låssystem till entrédörrar samt allmänna utrymmen
2007: Nya fönster med 3-glas, renovering av tvättstugor
2008/2009: Stamrenovering källarplan
2011: Fiber drogs in i fastigheten
2012: Byte av ventilationsfläktar på taket
2013/2014: Takrenovering
2016: Iordningställande av nytt cykelrum

Brf Rubinen 1 är belägen precis granne med Solna Centrum som erbjuder tunnelbana (restid ca 9 min till T-Centralen), bussar (tvärförbindelser till bl.a. Sundbyberg, Brommaplan, Ekerö och Danderyd) och många olika affärer, restauranger och all närservice. På andra sidan busstorget finns den mycket välbesökta Skytteholmsparken som sommartid är idealisk för picknick eller träning. I parken finns Solnahallen och Skytteholms IP för den idrottsintresserade. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Arenastaden med Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia nås för den shoppingsugne på ca 10 min promenad.
Organisationsform
Andelsrätt

Karta

Centrala Solna Solna

Skytteholmsvägen 26, 3tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg