190

Råsunda, Solna

Näckrosvägen 9Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

30 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

400

MÅNADSAVGIFT

1 907 kr

BYGGÅR

1946

Välkomna Näckrosvägen 9 och till en av Solnas främsta ettor!

Denna bostad ligger högt upp i huset och har en enastående balkong som vetter mot solen, med en underbar utsikt.

Planlösningen är optimal med välutnyttjade ytor och generöst ljusinsläpp. Ytskikten är enhetligt högklassiga, badrummet är stambytt och köket inkluderar alla bekvämligheter som ugn, spishäll samt kylskåp med frys. Dessutom finns ett rymligt allrum som kan anpassas efter behov. För närvarande är bostaden utrustad med en smart lösning där en dubbelsäng är diskret inbyggd i ett väggskåp, vilket ingår i köpet. Denna lösning kan enkelt tas bort om annan möblering önskas. Bostaden har även en balkong högt upp i byggnaden som får sol från eftermiddag till kväll.

Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med en rymlig klädkammare och möjlighet till extra garderobsutrymme vid behov. Två förråd ingår också i bostaden, ett på vinden och ett i källaren.

Här tillhör man en av Råsundas mest omfattande och stabila bostadsrättsföreningar som har genomfört flera betydande renoveringar. Föreningen har en mycket god ekonomi med låg belåning, endast 3546 kr/kvm, samt betydande tillgångar inklusive flera uthyrningslokaler, totalt ca 1127 kvm. Man bor i en mycket fridfull och trygg miljö samtidigt som man har direkt närhet till tunnelbana, bussar och stadspuls. Endast ett stenkast från vatten och natur, samt gångavstånd till det livliga centrum av Solna.

Här bor man i ett av Råsundas och Solnas mest eftertraktade områden, intill Gamla Filmstaden och den fantastiska naturen vid Råstasjön. Närområdet ger en innerstadsatmosfär, något grönskande, med charmiga stråk längs Råsundavägen som erbjuder restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och småbutiker. Tunnelbanestationen och närmaste Coop-butik på Råsundavägen ligger bekvämt inom promenadavstånd från bostaden. I Gamla Filmstaden hittar du även den förstklassiga restaurangen Regissörsvillan. För de som uppskattar natur och vackra promenadstråk finns både Råstasjön och Lötsjön i närheten. Inom gångavstånd finns också Solna Centrum och Mall of Scandinavia med ett brett utbud av butiker och service. Kommunikationerna längs Råsundavägen är utmärkta, med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje via Näckrosen tar dig till T-centralen på 10 minuter och det är bekvämt gångavstånd till pendeltåget vid Solna Station. Dessutom finns tvärbanan från Solna C.

Från detta läge har du även nära till Sundbyberg Centrum, vilket ger möjlighet att njuta av allt det trevliga både Solna och Sundbyberg har att erbjuda. Solna som kommun växer i snabb takt. Bland annat slås Solna och Vasastaden samman, vilket skapar en smältdegel av Stockholms innerstad och Solna. Gamla Råsunda har en genuin innerstadsatmosfär med sin äldre bebyggelse. Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) ligger inom promenadavstånd från bostaden längs sjön.

Ni är hjärtligt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare

Eddie Razaz

Eddie Razaz

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

svenesfa

Bilder

MEDFCDD1D1A044E49F9A356927B199321CB
MED629C2DC9607C4753A5ADA4A93EDBD526
MEDC84EAA3AA503420A8D9BCF97B3FF2A00
MED3562414301214C919C6A680781B0BC98
MEDAC2FCA3EBB26449797230C3ABE3E394B

Karta

Solna Råsunda

Näckrosvägen 9

Boendekalkyl

Eddie Razaz

Eddie Razaz

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

svenesfa

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret