KarriärOm oss

Eddie Razaz

Hemma överallt i Solna

Din mäklare i Solna

Kontakta mig

Eddie Razaz

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Engagerad och kunnig mäklare. Tillgänglig och trevlig "
DANA K6 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar Eddie med varm hand! Han gjorde oss trygga i en otrygg marknad. Eddie är genuint trevlig, rättvis och han mäklade fram en bra affär för både säljare och köpare. Han hade inte sålt en bostadsrätt i vår förening tidigare men imponerade på mig med hur mycket han hade läst in om området och föreningen. "
John T7 veckor
Verifierad kund
""Vi hade kontakt med Eddie första gången då vi behövde en ny lägenhetsvärdering. I samband med det pratade vi lite lätt om en större lägenhet. Även vi älskade lägenheten vi bodde i så gick vi med på att ha den uppe i Booli så vi kunde ha koll på intresset. När vi fann en lägenhet som vi faktiskt ville ha, hade vi åter kontakt med Eddie. Från första mötet har Eddie visat ett stort intresse för oss som kunder. Han är service minded som få och är mån om att vi ska vara nöjda. Han är oerhört enkel att jobba med och vi kände oss väldigt trygga med honom, rakt igenom. Jag rekommenderar Eddie varmt, och kommer rekommendera honom till alla jag träffar som är i behov av en mäklare!"
Evelyn W7 veckor
Verifierad kund
"Jag som aldrig sålt lägenhet förut fick bra hjälp, jag kände att jag kunde ställa alla frågor utan att känna mig dum. Jag upplevde att mäklaren gjorde allt för att få min lägenhet såld till ett högt pris. Det var flexibelt då jag kunde lämna min husnyckel hos mäklarbyrå när en rörmokare skulle komma till min lägenhet, så jag slapp åka från jobbet."
Filip Å10 veckor
Verifierad kund
"Välj Eddie som mäklare!! Han hade ett gott och trevlig bemötande vid första intryck. Då vi letade efter vår första bostad kändes Eddie pålitlig och kunde sin grej. Genomförandet av affären i sin helhet kändes tryggt och bra!"
Yuwaida J10 veckor
Verifierad kund
"Eddie var positiv. Försäljningen gick snabbt"
Pirjo S10 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och jobbar hårt!"
Erik L11 veckor
Verifierad kund
"Tydlig och kommunikativ, fanns allttid när man behövde något. Eddie överträffade de förväntninghar jag hade på lägenheten och gjorde ett kanon jobb!"
Louise W12 veckor
Verifierad kund
"Ödmjuk och proffesionell. Hela försäljningen löpte på tryggt och säkert. Alla mina förväntningar infriades och mer därtill. Stort tack Eddie!"
Sven Nicolas A14 veckor
Verifierad kund
"Eddie har varit mycket hjälpsam och haft ett trevligt bemötande :) "
Mikael D15 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och lösningsorienterad mäklare. Än så länge mycket nöjd. Men affären är inte klar ännu. När vi fått tillgång till lägenheten så kan jag ge ett slutbetyg på affärens helhet. Mvh Jens"
Jens A15 veckor
Verifierad kund
"Han är super bra, duktig och social person++++"
Mohammad Mehdi B15 veckor
Verifierad kund
"Eddie var väldigt duktig på sitt jobb Hade väldigt bra bemötande Vi var nöjda med hans arbetsinsats Parisa"
Parisa F15 veckor
Verifierad kund
"Fick ett professionellt bemötande samt en trygg och personlig upplevelse. Kan rekommendera starkt!"
Thomas S15 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande av Eddie, hjälpte oss från början till slut genom hela köpet. "
Felicia D15 veckor
Verifierad kund
"Jag blev oerhört snabbt kontaktad efter att ha lagt ett intresse på lägenheten. Bra bemötande och förstod mina preferenser. Gick bra att förhandla med Eddie då han förstod nuvarande marknadsläge. Kändes bra och tryggt med tanke på att det var mitt första bostadsköp."
Abdulhakem B22 veckor
Verifierad kund
"Eddie var väldig engagerad och bra kännedom av marknaden samt hur det kommer se ut baserad på vår försäljningshorisont. "
Alan H22 veckor
Verifierad kund
"Eddie gjorde ett toppen jobb i förbindelse med försäljningen av min lägenhet. Han är lyhörd, samarbetsvillig och väldigt engagerad. Trots en för tillfället annorlunda bostadsmarknad var hela försäljningsprocessen väldigt smidig och överträffade mina förväntningar. Jag är väldigt nöjd med val av mäklare och rekommenderar varmt till andra!"
Elin S25 veckor
Verifierad kund
"Snabbt och smidigt kontaktat med Lösa problem på mycket enkelt sätt "
Son Thanh B27 veckor
Verifierad kund
"Jag fick ett trevligt bemötande, och en snabb återkoppling från honom."
Eva S27 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Min arbetsbakgrund är bred då jag som 16-årig gick in i musikbranschen. 10 år senare med en framgångsrik karriär bakom mig beslöt jag mig för att sadla om och börja jobba som säljare på Santander Consumer Bank. Därefter blev jag headhuntad för att bygga upp två HusmanHagbergkontor i Spanien och arbetade där i ca tre år. I Spanien blev jag kär i bostadsmarknaden och det föll naturligt för mig att skola om mig till fastighetsmäklare i Sverige. Utbildningen hade en studietakt på 150% och jobbade jag även 100% på SEB under studietiden – detta visar bara hur hårt jag jobbar, hur ambitiös jag är och hur tillgänglig jag kommer vara för er när ni väljer mig som fastighetsmäklare. Mina kollegor och mentorer är Solna/Sundbybergs bäst rekommenderade fastighetsmäklare vilket innebär att jag är i otroligt trygga händer när det gäller råd och vägledning. Mitt yttersta syfte som mäklare är att du som säljare ska få så högt slutpris som möjligt och du som köpare ska känna er som hemma från dag ett. För mig som både sålt och köpt bostäder privat så har jag lärt mig att en personlig kontakt är mycket viktigare än en fastighetsmäklare som bara tänker kortsiktigt. När ni väljer mig så är det bara långsiktig - mitt mål är tydligt: ni som köper era bostäder genom mig ska i framtiden även sälja era bostäder genom mig. Trygghet, tacksamhet och medvetenhet är några av mina värdeord och det kommer återspegla sig i ert livs bästa affär.

Mina försäljningar

Eddie Razaz

Reg. Fastighetsmäklare

0704180012

eddie.r@husmanhagberg.se

Boka tid med Eddie direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg