Eddie Razaz

Hemma överallt i Solna

Din mäklare i Solna

Kontakta mig

Eddie Razaz

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Jättetrevlig och kunnig mäklare, snabb på att svara på frågor även när han var på resande fot. Bemötte alla våra frågor och funderingar på ett bra sätt. Slutpriset var högre än våra initiala förväntningar & helt i linje med hans bedömning av lägenheten. Rekommenderas varmt! "
Azadeh P2 dagar
Verifierad kund
"Snabb att återkoppla och väldigt trevlig, inte mäklarsäljig! "
Peter Felix S9 veckor
Verifierad kund
"Glad, trevlig och lättsam. Jag hade önskan om att sälja med god tidsmarginal mellan kontraktsskrivning och tillträdesdatum, vilket, infriades. Mäklaren lyckades dessutom sälja lägenheten innan fotografering och publicering."
Greger B9 veckor
Verifierad kund
"He is amazing! I am first time buying an apartment, and he guided me through the process, good man."
Taobo H9 veckor
Verifierad kund
"Eddie är trevlig, kunnig, snabb och effektiv. Vi rekommenderar honom starkt. "
Krisztina B10 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam, inlyssnande, proaktiv och fortsatte tills vi var i mål!"
Robyn A12 veckor
Verifierad kund
"Trevlig med väldigt bra och professionellt bemötande, vi kan varmt rekommendera Eddie som mäklare! "
Sten Erik Daniel S12 veckor
Verifierad kund
"Eddie var lyhörd och professionell , och det kändes som ett bra teamwork med oss ända fram till avslut. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som går i sälj tankar inom den närmaste framtiden."
Hans H13 veckor
Verifierad kund
"Fick tips av en vän om Eddie. Anlitade honom och var väldigt nöjd med mitt val. Kan varmt rekommendera Eddie till alla som ska sälja sin bostad. "
Christoffer S14 veckor
Verifierad kund
"Eddie är en oerhört duktig och professionell mäklare. Eddie imponerade med sin djupgående kunskap om fastighetsmarknaden. Han är väl insatt i aktuella trender, prissättning och områdesinformation. Hans expertis gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Eddie visade också upp en imponerande professionalism och dedikation till sitt arbete. Han var alltid punktlig, organiserad och noggrann i allt han gjorde. Jag kände mig verkligen som hans prioritet och gav mig all den tid och uppmärksamhet jag behövde för att göra rätt beslut. Kommunikationen med Eddie var utmärkt. Eddie var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och gav tydliga och detaljerade svar. Eddie höll mig uppdaterad genom hela processen och gav mig kontinuerlig feedback. Jag kände mig aldrig vilsen eller osäker på vad som hände. Slutligen, Eddie överträffade mina förväntningar genom sin professionalism och engagemang. Eddie tog sig verkligen tid att förstå mina behov och önskemål och anpassade sina rekommendationer därefter. Det var tydligt att Eddie verkligen brydde sig om att jag skulle vara nöjd med min försäljning. Sammanfattningsvis, om du letar efter en mäklare som är duktig, professionell och dedikerad till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen, så kan jag varmt rekommendera Eddie, Du kommer inte att bli besviken! "
Behrad M14 veckor
Verifierad kund
"En av de absolut bästa, ödmjuka och kompetenta mäklarna i Stockholm om inte hela Sverige. Eddie är professionell och tillmötesgående. Vi uppskattade hans förmåga att presentera olika objekt utan att vara för på samt hans tillgänglighet. Hans lugna och ödmjuka närvaro underlättade en annars två ganska obeslutsamma människor! "
Dabir Z14 veckor
Verifierad kund
"Otroligt professionell samt tillmötesgående. Eddie är väldigt lyhörd och sätter kundens intresse i det främsta rummet och strävar alltid efter att hitta det som kunden önskat. Eddie är otvivelaktigt en av Sveriges främsta mäklare. "
Faranak A15 veckor
Verifierad kund
"Toppbetyg!! Eddie är mycket kompetent, trevlig och korrekt mot både säljare och köpare. Rekommenderas varmt!!!"
Sofie L15 veckor
Verifierad kund
"Vi upplevde Eddie som en professional, flexibel, vänlig och trovärdig mäklare."
Jingj-Jing Z15 veckor
Verifierad kund
"Väl bemött, levererade på förväntan och allround bara väldigt bra upplevelse. Kan rekommenderas starkt till andra!"
Goran O16 veckor
Verifierad kund
"Eddie hade från start stor förståelse för den snabba tidslinje jag tänkte mig och levde upp till den, fast ännu snabbare! Han är så trevlig och empatisk och om jag ska sälja igen så hoppas jag också det blir med Eddies hjälp. Rekommenderar honom som mäklare starkt!"
Fiona Catharina L16 veckor
Verifierad kund
"Trots svår marknad lyckades Eddie leverera, uppskattas enormt! Kan bara rekommendera honom. Tydlig, rak kommunikation. 5/5."
Goran O18 veckor
Verifierad kund
"Snabb, trevlig, lagom personlig, intresserad av att möta oss som säljare. Bra och smidigt samarbete. "
Maria N20 veckor
Verifierad kund
"Eddie en mäklare som bryr sig om sina kunder, trevlig, tillmötesgående, kunnig och glad. Har inte stor erfarenhet av mäklare, men Eddie var helt suverän. "
Jerker N20 veckor
Verifierad kund
"Fick direkt en bra magkänsla vid första mötet med Eddie, hans driv och den där viljan att hitta bästa möjliga lösning så att både vi som säljare men också köpare blir nöjda var viktigt för oss och med Eddie fick vi allt detta! "
Lukas N20 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Min arbetsbakgrund är bred då jag som 16-årig gick in i musikbranschen. 10 år senare med en framgångsrik karriär bakom mig beslöt jag mig för att sadla om och börja jobba som säljare på Santander Consumer Bank. Därefter blev jag headhuntad för att bygga upp två HusmanHagbergkontor i Spanien och arbetade där i ca tre år. I Spanien blev jag kär i bostadsmarknaden och det föll naturligt för mig att skola om mig till fastighetsmäklare i Sverige. Utbildningen hade en studietakt på 150% och jobbade jag även 100% på SEB under studietiden – detta visar bara hur hårt jag jobbar, hur ambitiös jag är och hur tillgänglig jag kommer vara för er när ni väljer mig som fastighetsmäklare. Mina kollegor och mentorer är Solna/Sundbybergs bäst rekommenderade fastighetsmäklare vilket innebär att jag är i otroligt trygga händer när det gäller råd och vägledning. Mitt yttersta syfte som mäklare är att du som säljare ska få så högt slutpris som möjligt och du som köpare ska känna er som hemma från dag ett. För mig som både sålt och köpt bostäder privat så har jag lärt mig att en personlig kontakt är mycket viktigare än en fastighetsmäklare som bara tänker kortsiktigt. När ni väljer mig så är det bara långsiktig - mitt mål är tydligt: ni som köper era bostäder genom mig ska i framtiden även sälja era bostäder genom mig. Trygghet, tacksamhet och medvetenhet är några av mina värdeord och det kommer återspegla sig i ert livs bästa affär.

Mina försäljningar

Eddie Razaz

Reg. Fastighetsmäklare

0704180012

eddie.r@husmanhagberg.se

Boka tid med Eddie direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg