KarriärOm oss

Gabriel Mirza

Hemma överallt i Solna

Din mäklare i Solna

Kontakta mig

Gabriel Mirza

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Han är en jordnära person, väldigt proffsigt och man känner sig bra att ha en mäklare som honom. Skulle rekommendera honom 100%☘️☘️☘️☘️"
Maria E1 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och kompetent mäklare, rekommenderar varmt."
Otto E3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, proffsig och väldigt lätt att ha att göra med. Kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
Eliab T3 veckor
Verifierad kund
"Levde upp till alla mina förväntningar och gjorde vad han lovade! Om ni letar efter en mäklare så sluta leta, här har ni hittat den bästa! "
Anna-maria L3 veckor
Verifierad kund
"Vi upplevde Gabriel som en mycket trevlig och social person som arbetade hårt för att göra oss nöjda med försäljningen, såsom om det vore försäljning av hans egna bostad."
Kali K4 veckor
Verifierad kund
"En mäklaren som välkomnar en med öppna armar och relevant information under visningen. Ytterligare var Gabriel väldigt tydlig och professionell under hela processen! "
Kevin Y4 veckor
Verifierad kund
"Mailade några mäklare angående försäljning av min lägenhet. Gabriel återkom snabbt till mig med svar på mina frågor. Försäljning och kontraktskrivning gick smidigt. "
Andreas N4 veckor
Verifierad kund
"Den absolut bästa mäklaren i Solna/Sundbyberg. Lyhörd och lyssnar på alla dina frågor. Hittar alltid den bästa kunden till just din lägenhet och ser till så att affären är smidig och säker. Känns alltid bra och tryggt med Gabriel!"
Daniel G5 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, ärlig, professionell och den bästa mäklaren i Stockholm!"
Benjamin A5 veckor
Verifierad kund
"En mäklare som verkligen är lyhörd och gör allt för att affären ska gå så smidigt som möjligt. Alltid tillgänglig och gör det lilla extra. Kan stark rekommendera Gabriel."
Sandra M5 veckor
Verifierad kund
"Gabriel mötte oss med glädje och energi när vi kom på visningen. Ett fint bemötande och vägledning ledde till ett drömköp av oss. Han gick långt utöver våra förväntningar, bra jobbat Gabriel!"
Mustasin H5 veckor
Verifierad kund
"En riktigt bra krigare (läs mäklare) som har säljarna i fokus. Har tänket att inget är omöjligt. Rolig och engagerad!"
Johan E5 veckor
Verifierad kund
"Superbra och smidig transaktion!"
Samuel B9 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande. Mycket engagerad och översteg förväntningarna på försäljningen."
Jonas L16 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och socialt kompetent. Det var ett sant nöje att arbeta med Gabriel. Vi hade nästan gett upp att köpa lägenhet men det gjorde inte Gabriel. Han känner sina klienter väl och vet exakt deras önskemål. Gabriel har hjälpt oss att köpa vår drömbostad till ett bra pris. Vi har redan nu bestämt att om vi i framtiden flyttar så är det Gabriel vi kontaktar. Rekommenderar honom mer än gärna! Köpare av Kavallerivägen 2B "
Sara F17 veckor
Verifierad kund
"Gör sitt yttersta för att vi ska bli nöjda och ger sig inte i första laget. Tar sig tid att lära känna både säljare och köpare vilket skapar förtroende och bra dialog sinsemellan. Vi är jättenöjda! "
S17 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med Gabriel som mäklare. Han var alltid trevlig, tillgänglig och lyhörd."
Felicia S17 veckor
Verifierad kund
"Ett bra bemötande och bra sevice"
Kristina J18 veckor
Verifierad kund
"Bra med en som Gabriel vilket har ordning och reda på saker och ting! 😁"
Sören Olof J18 veckor
Verifierad kund
"Han var jätte snäll, kvick och hittade en bästa lägenhet för bra pris. Vi hade problem och be honom att vänta på oss och han väntade tills vi fixar det. Vi är jätte tacksam för mäklaren. Han är ju bästa mäklaren i sverige :)"
Bat-Erdene E19 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Balansen mellan ett karismatiskt engagemang och välvillig stabilitet är nyckeln till framgångsrikt samarbete. Mitt engagemang för sociala samspel och samarbeten har alltid satt mig i framkant i alla mina yrkesval under min livstid. Mitt intresse för att bygga upp relationer och skapa samarbeten mellan olika individer har alltid varit genuint. Inte bara av ambition utan av en självklarhet att alltid möta och överträffa mina klienters förväntningar på mig. Som fastighetsmäklare är jag exemplariskt ambitiös, nytänkande och utpräglad driven utöver det vanliga vilket är en väsentlig del i en marknad som är i konstant förändring. Med min långa erfarenhet inom ledarskap från servicebranschens alla hörn tillsammans med mitt stora intresse för fastigheter i sin helhet bidrar till att du får alla förutsättningar du behöver för att få en lyckad bostadsaffär Mina utmärkelser. Mäklaren med Bäst betyg i Sundbyberg 2020 Q2 Mäklaren med Bäst betyg i Sundbyberg 2021 Q1 Mäklaren med Bäst betyg i Sundbyberg 2021 Q2 Mäklaren som är Mest trovärdig 2021 Q2 https://www.reco.se/husmanhagberg-sundbyberg/gabriel-mirza?share=venueBadge&shareId=193454&color=green

Mina försäljningar

Gabriel Mirza

Reg. Fastighetsmäklare, Partner

073-583 71 00

gabriel.mirza@husmanhagberg.se

Boka tid med Gabriel direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg