230
MED0D9DD27FD6B1493A941931CFAFE017FE

Fantastisk genomtänkt två:a i ett expansivt område!Dammtorps allé 19 Järvastaden, SOLNA

Budgivning

Järvastaden, SOLNA

Dammtorps allé 19


PRIS (accepterat pris)3 050 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

55 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

132

MÅNADSAVGIFT

3 238 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

3 050 000 kr Accepterat Pris

Fantastisk genomtänkt två:a i ett expansivt område!

*** ACCEPTERAT PRIS - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. ***

Välkommen till Dammtorps Allé 19!

- Lyxiga 55 kvm som enkelt går att göra om till en mini 3:a.
- Välplanerad med gott om plats för hemmakontor osv.
- Stor balkong i soligt söderläge mot rogivande innergård.
- Låg avgift!
- Hel maskinpark i bostaden där du har både disk- och tvättmaskin samt torktumlare.
- Nära till ICA Brotorp, restauranger, caféer och barer.
- Nära till gym, motionsområden i Igelbäckens naturreservat och Löt- och Råstasjön.
- Nära till Mall of Scandinavia.
- Nära till tunnelbanan (Hallonbergen) och pendeltågsstationen (Ulriksdals station).
- 25 minuter in till innerstan dörr till dörr.
- Gott om lediga parkeringsplatser.
- Utökat förvaring i badrum samt sovrum och hall.

Här har ni en välplanerad bostad med karaktär där ingen kvadratmeter går till spillo! 55 kvm med plats för både hemmakontoret och de sociala ytorna. Stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljushav hela dagen. En rejäl och grillvänlig balkong där du kan hänga i glada vänners lag från tidig lunch till sen kväll med en fin utsikt över innergården. Väl tilltagna ytskikt och lyxiga materialval präglar det här boendet som dessutom är fullt utrustad med disk- och tvättmaskin samt torktumlare. Gångavstånd till restauranger, barer, fik och ICA Brotorp för vardagshandlingen. Runt hörnet finns gym, motionsområden i vackra Igelbäckens naturreservat eller Löt- och Råstasjön. Mall of Scandinavia nås på ca 10 min.

Här på Dammtorps allé 19 bor du i en omtyckt förening med härliga grönområden runt omkring. Belägen i ett av Stockholms mest expansiva områden finner du närhet
till både rekreationsområden i form av vackra skogsstigar, joggingspår och utomhusgym, samtidigt som du har nära till goda kommunikationer, service och shopping. Med en kort promenad tar du dig till både fina strövområden vid Ursvik och Ulriksdal, Brunnsviken och picknickfavoriten Hagaparken. Dessutom finns både pendeltåg, tunnelbana och bussar på bra avstånd. Närmaste pendeltåg finner ni Ulriksdal station och närmaste tunnelbanna är Hallonbergen. För dig som är bilburen når du E4:an på någon minut och härifrån tar du dig snabbt till Arlanda eller Stockholm City. Utöver ovannämnda bekvämligheter finner ni även Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt stora utbud om 250 st butiker och resturanger, SF-bio mm.

Runt hörnet finns den lokala ICA-butiken med ett stort utbud för vardagen. Här finner ni även ett antal restauranger, frisörsalong, kemtvätt och skrädderi samt gym.
Barnens egna favoritlekpark, Mulle Meck parken, ligger bara några minuter från bostaden. Det finns även ett flertal mindre lekplatser runt omkring i området.

För frågor om bostaden, visningar, området och föreningen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Eddie Razaz 070-4180012.

Välkommen till ditt nya drömboende!

Ansvarig mäklare

Eddie Razaz

Eddie Razaz

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

svenesfa

Bilder

MED0D9DD27FD6B1493A941931CFAFE017FE
MEDC17587A60F824A82A7C6DF7FA0795E1A
MED5BA59E8AA2B1405A96110FB7FB94D0CE
MED0FF3B2FFC9C3460AA9743781BBC896BE
MEDA735B23FB88844EFBFC33590D200AFFA

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

55 kvm

LÄGENHETSNUMMER

132

VÅNING

3 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 238 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

3 050 000 kr Accepterat Pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Om området

Välkommen till Järvastaden, där man inte bara bygger bostäder, utan formar en levande framtid full av möjligheter. Beläget på gränsen mellan Solna och Sundbyberg och endast 10 minuter från Stockholm City, är Järvastaden skapat av en gemensam vision mellan kommunerna. Med över 3 000 färdigställda bostäder och närmare 9 000 invånare på gränsen mellan Solna och Sundbyberg har Järvastaden snabbt blivit en plats att kalla hem. Man har byggt med variation, från flerbostadshus till småhus, skapade av olika arkitekter för att ge stadsbilden en unik karaktär. Här har man framgångsrikt skapat en stadsdel med fokus på social hållbarhet och en livsstil som omfamnar trygghet och gemenskap. Vision tar form i verkligheten med en årlig handlingsplan och spännande aktiviteter. Från skridskodiscos till pulkarace och cykel-fixar-dagar, drömmen om en aktiv och sammanhållen vardag i praktiken. Järvastaden är inte bara ett boende; det är en plats där spontana möten och gemenskap blomstrar. Idag finns Roul Wallenbergs skola och flertalet förskolor. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Grönområden som Mulle Mecks lekpark, Lottaparken och Naturmarksparken erbjuder avkoppling, medan torg som Brotorps torg och Spegeldammsparkens torg skapar en levande stadsmiljö.

Mer information om Järvastaden hittar ni på https://www.jarvastaden.se/

KOMMUNIKATION


Järvastaden, strategiskt placerad på gränsen mellan Solna och Sundbyberg, är staden som erbjuder oslagbara kommunikationer! Med pendeltåget tar du dig till Stockholms central på endast 10 minuter, vilket ger dig närhet till allt storstaden har att erbjuda. För bilburna resenärer är E18 och E4 bara en kort bilfärd bort, och om du planerar att flyga tar det inte mer än 30 minuter att nå både Bromma och Arlanda. Bussresor tar dig snabbt till Solna centrum eller Universitetet. Upptäck den bekväma och centrala livsstilen i Järvastaden – närmare till allt du behöver!

NÄRSERVICE

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia, beläget i Arenastaden, Solna, intill Solna station och Friends Arena, är endast sju minuter från Stockholms city. Centrumet, invigt den 12 november 2015, bjuder på en unik fusion av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Med 224 butiker och restauranger fördelade på imponerande 101,048 m2 erbjuder Mall of Scandinavia en imponerande shopping- och upplevelsemiljö.
The Designer Gallery™ stoltserar med exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups, medan Dining Plaza samlar över 20 restauranger och utgör Stockholms största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia är hem till Sveriges första kommersiella IMAX®-biograf, Nordens största dukar och flera VIP-salonger för en exklusiv filmupplevelse.
Centrumet är lättillgängligt med kollektivtrafik och erbjuder hela 3,700 parkeringsplatser för bekväm och flexibel resande. Mall of Scandinavia är inte bara en shoppingdestination utan även en mångsidig plats för gemenskap och nöjen, och med sin imponerande infrastruktur blir det en naturlig knutpunkt för besökare från när och fjärran.

PARKERING

Här erbjuder området välplanerade och bekväma parkeringsmöjligheter för boende och besökare. Med tillgängliga parkeringsplatser både på gatorna och i närliggande parkeringshus blir det enkelt att säkert parkera fordon. Områdets parkerings infrastruktur är utformad för att möta invånarnas behov och främja smidighet, vilket skapar en bekväm och tillgänglig upplevelse för dem som använder sig av biltransport.

Solna stad erbjuder boendeparkering för området, detta kostar 450 kr/mån eller 1 350 kr/kvartal. Mera information hittar ni på: https://www.solna.se/boende--miljo/parkera-i-solna/boendeparkering

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,97756 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,95231 %

Ekonomi

EL

3 600 kr

ÖVRIGT

3 600 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

7 200 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

715 281 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2015

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

D

Förening

NAMN

Brf Backsötan i Järvastaden

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

94

EKONOMI

Styrelsen har beslutat att höja månadsavgifterna från och med 1 januari 2024 enligt nedan: Grundhyra bostad och tillägg varmvatten höjs med 15%.
Höjningarna som ska ses i ljuset av att avgifterna legat stilla sedan sänkningen med 10 % sommaren 2021 syftar till att möta det högre ränteläget samt högre kostnader för drift och underhåll

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

INFORMATION AVGIFT

I månadsavgiften ingår kallvatten och uppvärmning. Ett obligatoriskt tillägg om f.n. 87 kr/mån för TV, Internet och telefoni från Com Hem enligt gruppavtal samt varmvatten enligt schablon tillkommer.

OM FÖRENINGEN

Föreningen Brf Backsötan är en bostadsrättsförening i Järvastaden, Solna kommun med 94 lägenheter. Då husen blev inflyttningsklara år 2015 föreligger för närvarande inga renoveringsbehov. Innergården delas med grannföreningen Brf Stensötan. Föreningen kan erbjuda garageplatser med omgående tillträde i källargarage. Cyklar kan ställas i garaget eller på innergården.

Till varje lägenhet hör antingen ett vinds- eller källarförråd. I varje trappuppgång finns också separata barnvagnsförråd.

För mer information besök föreningens hemsida: http://www.brfbacksotan.se/

TV OCH BREDBAND

Föreningen har avtal med ComHem som levererar bredband och tv tjänster. I månadsavgiften ingår (obligatoriskt tillägg om 87 kr/månad) bredband 50/50 mbit/s samt digitalt basutbud.

PARKERING

Parkeringsplatser (ute): 5 st, 450 kr/mån (för närvarande kö)
Garageplatser: 65 st, 1 000 kr (lediga platser)
Garageplatser med laddbox: 9 st, 1 500 kr inkl. el (lediga platser)
MC-platser: 5 st, 350 kr (lediga platser)
Cykelplatser: Möjlighet finns att ställa cyklar i cykelställ på innergården eller i garaget

Information om priser och kötid http://www.brfbacksotan.se/om-f%C3%B6reningen-25393116

Karta

Solna Järvastaden

Dammtorps allé 19

Boendekalkyl

Eddie Razaz

Eddie Razaz

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

svenesfa

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg