Siyar Hamidanoglu

Hemma överallt i Solna

Din mäklare i Solna

Kontakta mig

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Solna

svenkutr

Omdömen från mina kunder

"Proffesionell mäklare rakt igenom. Ärlig och väldigt erfaren. Rekommenderar starkt"
Ali Ö5 timmar
Verifierad kund
"Jag blev väldigt väl bemött av mäklaren vid visningen och han har skött det proffsigt hela vägen tills jag skrev på köpekontraktet."
Peter H4 dagar
Verifierad kund
"Jag vill rikta ett stort tack till Siyar för den fantastiska hjälpen och professionalismen under försäljningen av min lägenhet! Att sälja min lägenhet innebar en betydande livsförändring, vilket ställer höga krav på mäklaren. Siyar uppfyllde dessa förväntningar! Vid vårt första möte imponerade han på mig med sin lyhördhet, ärlighet och erfarenhet. Visst, de andra mäklare jag träffade hade också sina kvaliteter, men det fanns något unikt med Siyar som gjorde att jag kände mig mer bekväm. Vi hade en öppen dialog och kunde gemensamt utveckla en strategi genom hela försäljningsprocessen. Siyar var alltid tillgänglig och snabb med återkoppling. Så — tack för att du var med mig genom varje steg av försäljningen och gjorde det till en positiv upplevelse. Jag rekommenderar dig varmt till alla som söker en pålitlig och erfaren mäklare. Tack igen!"
Jenny Q3 veckor
Verifierad kund
"Siyar förmedlar hög känsla av trygghet och stabilitet. Han har genom hela processen varit tillgänglig, engagerad och besvarat mina frågor med tydlighet, ärlighet och engagemang. Jag är 100% nöjd och skulle inte tveka att kontakta honom igen för framtida försäljningar. "
Cecilia B4 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam och super bra service"
Shahabaldin F4 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande både på visningen och över telefon. Kunnig och påläst om lägenheten. En mäklare som man vill köpa och sälja lägenhet med!"
Sara A4 veckor
Verifierad kund
"As a first time home buyer in sweden we have lot of questions and unknown fear. But When we went to look up the apartment to buy, we met Siyar who is more friendly person. He was able to explain about the house and patiently listened and answered to all our questions. He helped with negotiation with seller smoothly which made us feel safe throughout the process! Thank you!"
Saranya P7 veckor
Verifierad kund
"Thanks Siyar, he helped a lot especially in our special situation!"
Ayberk Ö7 veckor
Verifierad kund
"Vi är otroligt nöjda med Siyar, han förmedlar ett stort engagemang och trygghet i affären. Alltid tillgänglig och bemötande var professionellt och lättsamt. Siyar överträffade våra förväntningar och vi tacksamma att just han hjälpte oss. "
Jenny M10 veckor
Verifierad kund
"Med mycket tålamod och lyhördhet har Siyar hjälpt oss sälja vår första lägenhet, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen! "
Frida J10 veckor
Verifierad kund
"Siyar överträffar alla andra mäklare vi träffat. Han är mycket påläst och professionell, men framför allt så är han ett bra bollplank och lyssnar. Rekommenderas varmt!"
Eugen C11 veckor
Verifierad kund
"Siyar är lugn och säker och hanterar försäljningsprocessen med stabil hand. Hans erfarenhet gör att han känns trygg och realistisk i bostadsvärderingen, marknadsläget, förhoppningarna och planen framåt. I en mer avvaktande marknad har detta varit stabilt och transparent då man varken hoppas på mer eller mindre aktivitet än vad som är rimligt. En annan mäklare kan möjligtvis ge ett mer "taggat" intryck, men då det i slutändan är köparens känsla och köpvilja som avgör är jag säker på att Siyars kunskap och realism ger ett tryggt intryck även för köparen. Siyar är varmt rekommenderad."
Riccard A11 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och hjälpsam vid alla steg i processen!"
Rewan H11 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var väldigt snabb och bra på återkoppling. Han var också lyhörd på önskemål och frågor, och man kände hela tiden från start till mål att han var närvarande."
Andreas B11 veckor
Verifierad kund
"Siyar var väldigt hjälpsam genom hela processen och det märktes att han var mån om såväl säljare som mig som köpare. Han var tydlig och kommunikativ och lämnade inga frågor obesvarade. Han var alltid vänlig med varmt bemötande och jag rekommenderar Siyar varmt för både säljare och köpare. "
Agneta K11 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, engagerat, kunnigt och strategiskt lotsade Siyar mig igenom en mycket lyckad lägenhetsaffär. Tack! "
Tove W21 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell, kunnig och ärlig. Gör sitt bästa för att båda parter ska känna att de gjort en trygg och bra affär. "
Georges C39 veckor
Verifierad kund
"Vi är supernöjda med vårt val av mäklare! Siyar har varit lyhörd, hjälpsam och otroligt proffesionell. Hela processen med honom har känts väldigt trygg och tilliten har varit på topp hela vägen. Siyar var och kommer även i fortsättningen vara ett självklart val för oss och vi kan verkligen rekommendera honom om ni går i säljtankar! "
Perin C42 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och proffsig. Det märks att det finns en gedigen erfarenhet. Rekommenderas varmt"
Lars M42 veckor
Verifierad kund
"Siyar var helt utmärkt. Väldigt proffsigt bemötande och tydlig genom hela processen. "
Pontus H45 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att vara fastighetsmäklare - ett yrke där man dagligen träffar nya människor och ställs mot nya utmaningar - innebär att man aldrig är färdigutvecklad. Men om det är något mina 15 år i branschen har gett mig, så är det en grundläggande förståelse för vad som är viktigt för den person som precis skall genomföra en av livets största affärer. Det är just den förståelsen, lyhördheten och förmågan att möta dig precis där du är, som säkerställer den höga kvaliteten i mitt arbete. Den gemensamma nämnaren i mina över 1000 genomförda bostadsaffärer är att vare sig de förmedlats i en uppåtgående eller nedåtgående marknad, så har kundnöjdheten alltid stått i fokus. För dig innebär detta en försäljningsresa som präglas av kommunikation, tillgänglighet och en trygghet i att jag alltid strävar efter bästa möjliga resultat. Du kan läsa mer om vad mina kunder säger på https://www.reco.se/husmanhagberg-solna/siyar-hamidanoglu Vår resa börjar här och slutar när du är så nöjd att du gärna anlitar mig igen. Varmt välkommen att kontakta mig! Mina Utmärkelser! Mest trovärdigaste mäklaren Sverige Kvartal 1 2021 (Reco.se) Mest trovärdigaste mäklaren Solna Kommun Kvartal 1 2021 (Reco.se) Mest rekommenderade mäklaren Solna Kommun Kvartal 1 2021 (Reco.se) Mest trovärdigaste mäklaren Solna kommun Helår 2020 Mest rekommenderade mäklaren Solna Kommun Kvartal 4 2020 Bäst betyg av alla mäklare Solna kommun Kvartal 4 2020 Mest trovärdigaste mäklaren Solna kommun Kvartal 4 2020 Mest trovärdigaste mäklaren Solna kommun Kvartal 3 2020

Mina försäljningar

Siyar Hamidanoglu

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Boka tid med Siyar direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg