190
MED65EAC4DAF4D0425DB778DBC0BFADCCC1

Toppskick, högt fritt läge och balkong mot parken!

Såld!

Skytteholm, Solna

Ankdammsgatan 40, 7 tr


Såld!
Slutpris: SEK 3,250,000

Ansvarig mäklare

Ljus 2:a i toppskick i ett mycket populärt och lugnt parkläge. Stambytt badrum (2016) och modernt fint kök (2014). Balkong med utsikt över parken. Mycket bra planlösning med rymliga ytor och flera klädkammare. Vardagsrum med stora fönster och sovrum utan insyn. Populär äldre brf med ca 5 min till Solna Centrum.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,957 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2033
Driftskostnad412 kr/månad

Bilder

Modernt renoverat kök

Rostfria maskiner i köket

Detaljbild kök

Stort vardagsrum med brett fönsterparti

Vardagsrum med utgång till balkong

Vardagsrum ur annan vinkel

Modernt stambytt badrum

Hall med klinkergolv och gott om förvaring

Sovrum utan insyn med plats för dubbelsäng

Sovrum med klädkammare

Utsikt mot Skytteholmsparken

Utsikt mot söder

Balkongen i sommarskrud

Fasad Ankdammsgatan 40

Kort avstånd till all service i Solna Centrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med ljus och rymd. Modern säkerhetsdörr från 2015 dämpar effektivt ljud från trapphus. Yttre del med ljusgrått klinkergolv och inre del med fint ekparkettgolv. Gott om förvaringsmöjligheter i två stycken större garderober.

Kök: Mycket trevligt och toppfräscht vinkelkök från 2014 med gott om arbetsytor. Stilren modern design med vita speglade skåpluckor och rostfria handtag. Rostfri kyl/frys, inbyggd varmluftsugn och micro, rostfri diskmaskin, rostfri spisfläkt och induktionshäll. Svarta bänkskivor i laminat, dubbel diskho och många praktiska skåp. Här finns bl.a. både fint vitrinskåp, praktiskt skafferi och modernt hörnskåp. Ljust smakfullt laminatgolv, vita målade väggar och en fondtapetvägg. Matplats finns för ca 6 personer vid fönster med utsikt.

Vardagsrum: I lägenhetens mitt finns ett härligt vardagsrum med brett fönsterparti som bidrar till ett stort ljusinsläpp och en fin utsikt. Plats finns för stor soffgrupp, vitrinskåp och bokhyllor. Modernt ekparkettgolv, vita målade väggar och en fondtapetvägg. Utgång till balkong med förmiddagssol i högt läge och utsikt över Skytteholmsparken.

Sovrum: Längst in i lägenheten finns ett avskilt och rymligt sovrum. Här finns plats både för dubbelsäng och skrivbord eller barnsäng. Ljust parkettgolv, vita målade väggar och en modern, diskret fondtapetvägg. Mycket praktisk klädkammare gör förvaringsmöjligheterna goda även för ett par. Fönster utan insyn i tyst läge mot parken.

Badrum: Smakfullt och stambytt badrum (2016) med vita helkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Snålspolande WC, tvättställ med engreppsblandare och kommod, väggskåp med spegel, handdukstork och duschhörna med vikväggar i klarglas.

Genomgående i lägenheten är det tysta isolerglasfönster (år 2014) och vackra speglade vita dörrar (år 2015). Under år 2015 renoverades även golv och ytskikt i vardagsrum, hall, sovrum och klädkammare. Till lägenheten hör ett förråd och samt ett mindre matkällarförråd.
Antal rum
2 rum
Boarea
59 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 13, hiss finns
Avgift
SEK 2,957 inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 4,945 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,640
Försäkring
SEK 2,305
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
1.19767 %
Andel av årsavgiften
1.2 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 8/21/2008
Energiprestanda
146 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas, iso
Förening
Namn
Brf Snickaren 2
Om föreningen
Brf Snickaren 2 består av 62 bostadsrätter (2:or-5:or) samt 7 garageplatser och 13 parkeringsplatser. Föreningen bildades redan år 1958. För närvarande är det kö till både garage- och parkeringsplatserna. Boendeparkering gäller i området och det finns även möjlighet att hyra separat plats via Solna Stad. I föreningen finns en fin tvättstuga med totalt fem tvättmaskiner (varav en mattvätt), två torktumlare, en mangel och två separata torkrum. I övrigt finns bastu, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd samt grovsoprum och pappersinsamling. Kabel-TV via ComHem och bredband via ComHem och Telia. Föreningen debiterar köpare en överlåtelseavgift på ca 1100 kr. Under 2009 har föreningen genomfört relining av dagvattenledningen samt lagt nytt tak. Under 2011 målades väggar och golv i källaren om, fjärrcentralen byttes ut och huset dränerades om. Under hösten 2014 genomfördes ett fönsterbyte i föreningen. Stambytet av kök och badrum slutfördes under 2017 i hela huset. Enligt mejl från föreningen 21/11-2019 så finns inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen planerar att i framtiden renovera balkongerna men något datum för detta är inte satt. För dagsaktuell information ang framtida avgiftsförändringar, reparationer etc. rekommenderas att kontakta styrelsen direkt samt att besöka föreningens hemsida, www.brfsnickaren2.se

Brf Snickaren 2 är belägen i populära Skytteholm och granne med välbesökta Skytteholmsparken. Precis utanför porten finns busshållplats med bussar mot Sundbyberg. Brommaplan, Solna C, Danderyd och Spånga Station. I närområdet finns mataffär, bageri, restaurang och tobaksaffär. På andra sidan parken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och många olika affärer, restauranger och all närservice. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor. Solna Businesspark med gym, flera restauranger och ICA Maxi finns endast några hundra meter bort.

Karta

Skytteholm Solna

Ankdammsgatan 40, 7 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg